Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה על בלימת פתע.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6011 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב אני נסעתי להנאתי כאשר זקן מטורף חסר תשומת לב זינק לי לכביש מול כיכר, לחצתי על הבלם בצורה פתאומית והאוטו נבלם אך גלש עוד כמה מטרים, לי ולזקן שלום.

עכשיו מיד אחרי הבלימה הפתאומית נדלקה לי הנורה של האמברקס (בלם -יד ) ולחיצה על הגז לא הובילה לכלום, הרכב רק המשיך להתגלגל עד לעצירה ורק כיבוי הרכב והפעלתו מחדש פתרו את הבעיה.

נאמר לי כי הרכב ביצע נעילת גלגלים וזה תקין,האם באמת כך?

עוד דבר, כאשר אני בולם את הרכב בצורה די חזקה או מעביר את ההילוך מניוטרל לדרייב "הטורים" יורדים לרמה מסוכנת ומופיעה נורה של שמן, לפעמים לחיצה על הגז פותרת את הבעיה והרכב שב ל"טורים" נורמלים ולפעמים הרכב נכבה כליל ונדרשת הפעלה מחדש, האם תקין?

הרכב הוא דייהו רייסר 94' אוטומטי.

תודה מראש, נהג מפוחד

פורסם

שלום לך נהג מפוחד !

ברכבים מודרניים(אינני יודע אם רכבך נכנס לקטוגרייה זו), קיימת מערכת למניעת נעילת בלמים, שנקראת ABS, והעיא אמורה למנוע נעילת בלמים.

בהיתקרבותך לכיער עלייך להאט את מהירות הנסיעה, למקסימום האפשרי, שימנע ממך עצירת פתאום, ומבלימה פתאומית בגלל הולך רגל שחוצה שלא במעבר חצייה, ילד שרץ בפתאומיות לכביש, או בגלל או כל סיבה אחרת שמחייבת בלימת חירום, לפי תאורך מבלי לבתייחס להולך רגל הזקן, נסעת במהירות גבוהה ובלתי סבירה בהתאם לתנאי הדרך, ולכן אין להאשים את הבלמים.

אך במרה היחודי שלך הייתי מייחס זאת לבלמים לא תקינים, לאיבוד נוזל בלמים בגלל נזיות ממאבת אופו, או ממשאבת בלם מרכזית.

המלצתי נהחמה גש בדחיפות ובזהירות ובנסיעה איטית למוסך הקרוב לשם בדיקת בלמים, לא לפני שתבדוק חשד למחסור בנוזל בלמים במיכל של משאבת בלם מרכזית, ןלחשד לקרע בצינור וואקום של מגבר בלם, שגורם ליניקת אוויר בעת בלימה, ובעך דורם לזיוף המנוע בסרק, לירידה בסלד, ןולהדלקת נורת לחץ שמן.

חזור לפורם לעדכון לאחר הבדיקה במוסך.

בברכה

נהג חרד המשתמש בכביש, ופוחד פחד רב , מנהג שלא מצליח לבלום, ולא שומר מרחק.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם
שלום לך נהג מפוחד !

ברכבים מודרניים(אינני יודע אם רכבך נכנס לקטוגרייה זו), קיימת מערכת למניעת נעילת בלמים, שנקראת ABS, והעיא אמורה למנוע נעילת בלמים.

בהיתקרבותך לכיער עלייך להאט את מהירות הנסיעה, למקסימום האפשרי, שימנע ממך עצירת פתאום, ומבלימה פתאומית בגלל הולך רגל שחוצה שלא במעבר חצייה, ילד שרץ בפתאומיות לכביש, או בגלל או כל סיבה אחרת שמחייבת בלימת חירום, לפי תאורך מבלי לבתייחס להולך רגל הזקן, נסעת במהירות גבוהה ובלתי סבירה בהתאם לתנאי הדרך, ולכן אין להאשים את הבלמים.

אך במרה היחודי שלך הייתי מייחס זאת לבלמים לא תקינים, לאיבוד נוזל בלמים בגלל נזיות ממאבת אופו, או ממשאבת בלם מרכזית.

המלצתי נהחמה גש בדחיפות ובזהירות ובנסיעה איטית למוסך הקרוב לשם בדיקת בלמים, לא לפני שתבדוק חשד למחסור בנוזל בלמים במיכל של משאבת בלם מרכזית, ןלחשד לקרע בצינור וואקום של מגבר בלם, שגורם ליניקת אוויר בעת בלימה, ובעך דורם לזיוף המנוע בסרק, לירידה בסלד, ןולהדלקת נורת לחץ שמן.

בברכה

בברכה

צביקה

למרות הסרקזם המסווה (?) אני מודה לך מאוד על התשובה המקיפה והמרגיעה.

אני אכן אגש לבדיקות בקרוב ואשתדל לעדכן בנוגע לרכב.

בתודה, נהג מעט יותר רגוע.

פורסם

שלום רב !

סרקיזים זה אני !!

בכביש אל תיהיה לחוץ !

מהירות זה מהשטן!

מוטב לאבד מהירות ברגע, מאשר לאבד את החיים ברגע !!

החיים יקרים שמור עליהם !

אתה עוד צעיר, (17)וכל החיים לפנייך, אל תמהר ואל תלחץ בכביש !

קבל את הערותיי, כביקורת בונה.

בברכה

צביקה

פורסם
שלום לך נהג מפוחד !

ברכבים מודרניים(אינני יודע אם רכבך נכנס לקטוגרייה זו), קיימת מערכת למניעת נעילת בלמים, שנקראת ABS, והיא אמורה למנוע נעילת בלמים.

בהתקרבותך לכיכר עלייך להאט את מהירות הנסיעה, למקסימום האפשרי, שימנע ממך עצירת פתאום, ומבלימה פתאומית בגלל הולך רגל שחוצה שלא במעבר חצייה, ילד שרץ בפתאומיות לכביש, או בגלל או כל סיבה אחרת שמחייבת בלימת חירום, לפי תאורך מבלי להתייחס להולך רגל הזקן, נסעת במהירות גבוהה ובלתי סבירה בהתאם לתנאי הדרך, ולכן אין להאשים את הבלמים.

אך במקרה היחודי שלך הייתי מייחס זאת לבלמים לא תקינים, לאיבוד נוזל בלמים בגלל נזיות ממשאבת אופן, או ממשאבת בלם מרכזית.

המלצתי החמה גש בדחיפות ובזהירות ובנסיעה איטית למוסך הקרוב לשם בדיקת בלמים, לא לפני שתבדוק חשד למחסור בנוזל בלמים במיכל של משאבת בלם מרכזית, ולחשד לקרע בצינור וואקום של מגבר בלם, שגורם ליניקת אוויר בעת בלימה, ובכך גורם לזיוף המנוע בסרק,לירידה בתפקוד מגבר הבלם, לירידה בסלד, ולהדלקת נורת לחץ שמן.

בברכה

בברכה

צביקה

ערכתי את הודעתי הזאת מחדש, לאור שגיאות כתיב רבות ומחפירות !

בברכה

צביקה

פורסם

אל תיגש לבדיקה "בקרוב", אלא "במיידי", כמו שהומלץ לך על ידי חברינו צביקה. אך תשחק עם מערכת הבלמים, כי אתה לא רוצה לגלות באיזשהו שלב, שהיא פשוט לא פועלת.

• תוכן חדש...