Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6021 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה אחד הסימפטומים של הצריכת שמן ולא כוונת המאמר .( שעורים באנגלית זה לא אצלי) תקרא הכל תבין זה הוראת שינוי לגבי החלפת חלק של המנוע בעקבות צריכת שמן שמביאה לקריסת המנוע זאת אותה התופעה שמכנים אותה בוצה

דרך אגב מרק מה שהביא את מנועי טויוטה לקריסה זה לא הבוצה בדיוק אלה החוסר שמן .

בברכה . אבי !

פורסם

המסקנות שאתה מסיק מהמסמך הם שלך בלבד, המסמך לא קושר את תופעת הבוצה והרעבת המנוע כתוצאה מחוסר סחרור של שמן במנוע בגלל צריכת שמן גבוהה בסל"ד גבוה שמובילים לכשל של המנוע.

ייתכן שקראת תגובות של אנשים ברחבי האינטרט שהסיקו מסקנות שלא קשורות לבעייה שבעקבותייה פורסם המסמך.

אתה רשמת " כתוב הרבה על שנים 2003-4 אבל ב 2001-2002 זה אותו מנוע וב 2005 -2007 גם אותו מנוע והאם שמעתם על מקרה ש

בוצה בדגמים הנ"ל ?"

המסמך לא מתייחס לבוצה במנוע ולכן מסמך זה לא יעזור לאף אחד מאלה שמתכוונים לתבוע את הייצרן.

בוצה במנוע עלולה לסתום מעברי שמן או את רשתית הכניסה של משאבת השמן ולגרום להרעבת שמן כתוצאה מלחץ שמן נמוך והדלקות מנורת לחץ שמן נמוך.

אתה הערה "( שעורים באנגלית זה לא אצלי)" תשאיר לעצמך ! מסמכים של הייצרן יש להבין טכנית ולא למהר להסיק מסקנות שגויות.

איזה כייף לי :)

פורסם

חוסר שמן עקרוני או תכנוני זה הגורם מספר אחד לבוצה במנוע.

גורם דומיננטי נוסף הוא כמובן קירור השמן. בוכנות שלא מקורות בצורה יעילה יגרמו לעליית טמפ' השמן הכללית במנוע, כי הרי הבוכנה היא אחת הנקודות החמות ביותר במנוע.

צרף שני גורמים אלו, יחד עם עוד גורמים שליליים המתפתחים בעקבות הכשל המקורי של תצרוכת שמן, למשל, התפסות טבעות בוכנה שיגרמו ללחץ עוקה גבוה וקיבלת הווצרות בוצה בקצב מואץ.

פורסם

אני מתייחס למסמך הטכני כפי שהוא וללא פרשנות מרחיקה לכת שייתכן שהיא קשורה וגם נכונה במקרה של מנועים שכשלו כתוצאה מבוצה שנוצרה מסיבות שציינת או/גם אחרות.

לכן אינני רואה במסמך שיכול לשמש טיעון לאלה שמחפשים לתבוע את טויוטה.

הייצרן לא ציין במסמך שום דבר אחר מאשר בעייה של צריכת שמן מוגזמת בסל"ד גבוה.

פורסם

ראשית, היצרן לא מציין הכל בבולטינים שהוא מפיץ ותמיד רב הנסתר מהגלוי (לפחות לנו).

שנית, יש תופעות לוואי לכל כשל של מיכלול, במיוחד אם הוא מורכב ודינאמי כמו מנוע.

למה אתה בכלל לוקח את הנושא לתביעה משפטית וכו', משהו בכלל העלה את זה לדיון (חוץ ממך)?

פורסם
למה אתה בכלל לוקח את הנושא לתביעה משפטית וכו', משהו בכלל העלה את זה לדיון (חוץ ממך)?

ברוב האשכולות שנפתחו בפורום הטכני וגם בפורום רכב כללי אנשים מחפשים מידע ומסמכים שקושרים בצורה כולשהי את הכשל במנועי טויוטה לשם תביעה לכן אני מציין את העובדה שהמסמך הזה לא קושר באופן ישיר את הכשל במנועים לצריכת שמן מוגזמת שעליו מדבר ה-TSB.

פורסם

כול ייצרן רכב מפרסם עשרות TSB עבור רכב מסויים במהלך השנים, אם כול TSB היה נתון לפרשנות שלך, או של אתרי אינטרנט, אבוי לייצרן הרכב שהיה נתון לתביעות על שמאל וימין בגלל פרשנויות לא נכונות או לייתר דיוק לא לזה המשורר התכוון עם פרסום ה-TSB.

המחלקה הטכנית והמשפטית וכותבי ה-TSB מספקים חכמים ומפולפלים לכתוב את המסמך בצורה שלא תאפשר פרשנות אחרת מזו המופיעה במסמך בבית המשפט.

כנס לאתר של טויוטה ותרכוש TSB ואולי נוכל יחד למצוא לכול בעייה פרשנות שתוביל לדילול הקופה של טויוטה :-D

עשרות TSB לקנייה

http://techdoc.toyota-europe.com/TsbResult.aspx?TsbCategory=C604BA3A-5AB0-4714-8E81-3674AE9B76FB

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

יש לי טיוטה קורולה עם מנוע 3ZZ לפני חודש התגלה בעית בוצה במנוע. טיוטה ישראל בשום פנים לא רוצה להחליף את המנוע. כתבתי לטיוטה ארופה זה לא עזר. רכב שלי עבר 105.000 קילומטרים. טיוטה ישראל מתנהרת מבעיה זאת

לא יודעת מה לעשות. בארצות הברית הסיגו תביעה יצוגית על זה :http://oilgelsettlement.com/

לא יודעת מה לעשות.

• תוכן חדש...