Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6029 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

קודם כל זו הודעתי הראשונה בפורום, וזו גם הפעם הראשונה שאני משקיע במערכת ברכב שהיא מעבר לרדיו דיסק ו-4 רמקולים בסיסיים, אז אשמח לעזרתכם.

החלטתי להשקיע סביב ה3000 ש"ח בסיאט איביזה החדשה שלי לאיבזור אודיו.

בהתחלה התייעצתי עם המתקינים המורשים של צ'מפיון מוטורס וקיבלתי מהם הצעה קצת יקרה לטעמי לרכיבים שאני לא בטוח לגבי איכותם

מגבר helix DB4 ב1500 ש"ח

רמקולים mb quart rsc216 ב 1200 ש"ח (אחרי הנחה)

וסאב jl audio ב1050 ש"ח כולל תיבה

פלוס 700 ש"ח חיווט ועבודה

סה"כ 4300 ש"ח למערכת עם מגבר שהבנתי שהוא די בינוני ורמקולים שעד כמה שראיתי באינטרנט כבר מזמן יצאו מהקטלוגים.

הלכתי לקבל עוד הצעת מחיר במקום אחר

וקיבלתי כדלקמן:

מגבר jbl 1004

רמקולים morel dotech ovation

סאב hertz es250

כולל חיווט והתקנה 3300

בעל המקום ניסה לשכנע אותי להתאמץ עוד קצת ונתן לי גם את המפרט הבא

מגבר audison lrx 4.5

רמקולים hertz high energy hsk165

סאב hertz es250

4800 ש"ח כולל התקנה

אשמח לשמוע דעות...

אני נוטה לכיוון המערכת השניה

אבל לא פוסל לשמוע דעות אחרות גם (אם ההבדל כ-ל כ-ך משמעותי אולי אכן אתאמץ עוד קצת)

חשוב לציין

המערכת ברכב היא מקורית של היצרן ואין לה יציאות למגבר, כלומר צריך מגבר שמקבל אות מוגבר או מנחתים

האם יש הבדל גדול באיכות בין ה-2?

תודה רבה מראש.

פורסם

אני חושב שבמערכת השלישית שנתת יש מנחת מובנה באודיסון.

בנוסף, תבודד את מחיר ההתקנה ממחיר הרכיבים , כך תוכל לדעת כמה עולים לך בדיוק הרכיבים וכמה ההתקנה.

מי המתקין ?

לאחר שתקבל מחיר רק על רכיבים תדע אם זה שווה או לא , בכל מקרה אני הייתי הולך על ההצעה השלישית שחורגת לך מהתקציב בהרבה.

פורסם

המתקין הוא בחור בשם תומר ממושב רינתיה. יש לו עסק שקוראים לו tomcar ומשהו בו נראה לי אמין.

על ההתקנה הוא לוקח לי תוספת של בין 200 ל300 שח כולל הכל אם אני קונה את הרכיבים אצלו ככה שזה נשמע די פייר.

מה המשמעות של להנחית אות ואז להגביר אותו שוב? פגיעה רצינית בצליל?

מה יש לך לומר על אודיסון? אני מודה שלא מכיר את החברה.

והסאב של הרץ?

פורסם

אי אפשר להגדיר חברה על פי מוצר, אודיסון חברה נשחבת מאוד, יש למה מגברים של כמה אלפי שקלים ויש כאלה של פחות.

על תומקאר, לי לא יצא להכיר את האדם, אבל אמרו עליו כל מיני דברים בפורום, המחירים שלו זולים אבל לא אמרו הרבה דברים טובים על ההתקנה שלו. בכל מקרה אני לא רוצה לקבוע כי לא יצא לי להתקין אצלו.

שוב תבקש ממנו על כל רכיב מחיר, כמה זה ביחד לא כולל התקנה וחיווט .

אמרת שהתקציב שלך זה עד 3000 וההצעה האחרונה זה 4800 . איך ?

מוטי

פורסם

להלן המחירים:

מגבר jbl 1004 - 1300

רמקולים morel - 950

סאב הרץ - 850

יוצא סה"כ 3000 ש"ח ככה שזה תוספת של 300 ש"ח להתקנה

נשמע לי האמת מחיר די הוגן

הוא ניסה לשכנע אותי להוסיף עוד 1500 ש"ח ולשים מערכת ב4800 אבל אני נוטה שלא להשקיע סכום כזה

מה שכן רציתי לשאול, מוטי, או כל אחד אחר

אני שוקל לשים רמקול של הרץ היי אנרג'י מדגם hsk165, זה תוספת של עוד 500 ש"ח

אבל אני תוהה האם המגבר הזה ידע להוציא מהרמקול את מה שהרמקול יודע לתת

כשמדובר בשדרוג של 500 ש"ח ולא 1500 אז זה כבר משהו אחר לגמרי

מה דעתך?

פורסם

לדעתי שווה לך להתאמץ קצת וכן ללכת על הAUDISON, מדובר באמת במגבר ברמה גבוהה שיהווה בסיס מצוין לכל שדרוג עתידי שתרצה לעשות.

אולי תנסה לקחת דוטק אובישן במקום ההרץ אנרג'י (למרות שאני די אוהב את הסט הזה) כדי להוזיל טיפה עלויות אם כבד

עלייך.

לשלאלתך: אני שמעתי את המגבר הזה מגביר היי אנרג'י, היה פשוט מעולה.

SINFONI-FOR MUSIC LOVERS

פורסם

המחיר של המגבר הזה בזאפ הוא 1000שח. 1300 זה יקר, הדוטק סביר וההרץ אני לא יודע מחירים

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

המפרט השני שתומר הציע לך טוב אבל לפי התגובות שראיתי פה בפורום על התקנות שלו לא הייתי ממליץ להתקין אצלו אני הייתי קונה את הרכיבים בנפרד והולך למישהו מקצועי יותר להתקין בכל זאת רכב חדש אמרת.

HU: alpine 9855. FRONT: tw:TangBand 25-1719S - woofer:hertz mlk 6.5 . SUB: DC AUDIO .LEVEL 3 "12". FRONT AMPS: celestra fa475.woofer amp: Celestra fa2150 SUB AMP: dc audio 2.0k. dsp: audison bit one

פורסם

לא יצא לי לערוך השוואה ישירה אבל אני כמעט בטוח שהאודיסון יהיה איכותי יותר.

לגבי הסאב: הייתי שם את הדגם היותר חזקes300.

לדעתי תתחיל מעכשיו : מה התקציב הסופי שלך לא כולל התקנה וחיווט (בערך 700 שח ), מה הדרישות, אם אתה מסכים ליד 2- ולפי זה ניתן לך הצעה .

פורסם

לגבי דרישות: 2 קומפוננטים קדמיים מגבר וסאב 10 אינץ׳ (יש לי איביזה זה רכב די קטן)

רוב המוזיקה שאני שומע היא מאייפוד דרך כניסת aux שיש לי ברכב. אני מניח שזה מוריד לא מעט מאיכות השמע

אני מעוניין במערכת איכותית בתקציב סביר. ולכן חשוב לי לקנות רכיבים קצת יותר יקרים (כמו הרמקולים של הרץ) רק אם הם ישפרו משמעותית את הצליל

מאוד מאוד חשוב לי באס מדויק, ולא כזה שסתם יעשה בומים.

נראה לי שזהו

• תוכן חדש...