Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6058 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

הכל התחיל כאן:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=274758

אז בקצרה: מהירו לשחרר אותי מהצבא, הייתה לי בדיקת MRI ואז אחרי ששיחררו אותי אמרו לי שההפניה לא תקפה

כי היא של הצבא ולא של משרד הבטחון. משרד הבטחון לא הספיק להוציא לי התחייבות רפואית ובדיקת ה MRI התעכבה בעוד חודשיים!

לפניי ההפנייה לבדיקת ה MRI (שגילו שיש לי קרע ב 2 רצועות בברך שמאל) נדרשתי לקבוע תור לאורטופד מומחה ברכיים שמשרד הבטחון עובד איתו.

נתנו לי התחייבות רפואית לד"ר אהוד ראט.

אין תורים פנויים במרפאה הפרטית שלו! אני ממתין לתור הזה רק שתהיו בעניין מתחילת ספטמבר!!!

התור בעוד יומיים, מתקשרת אלי היום הפקידה של הרופא ומזכירה לי שיש לו תור.

אני אומר שאני זוכר ותודה רבה, ואז היא אומרת לי דבר שהדליק אותי:"אתה יודע, זה 2900 שקלים, תביא איתך"

אני בתגובה "אבל יש לי הפנייה ממשרד הבטחון..." נכון היא אומרת לי...."אבל אנחנו לא עובדים יותר עם משרד הבטחון"

!@#$!@#$# כאילו כיבינימט, על מה אני מחכה מעל 3 חודשים?!

ושאני התקשרתי היום למשרד הבטחון הם מתנערים מאחריות.

האם העובדים באגף שיקום נכים במשרד הבטחון עוברים קורס מיוחד לחירפון בני אדם? להוציא אנשים לא שפויים כדי שיעזבו אותם בשקט? באמת...איך זה הולך שם?

איתמר.

פורסם

תפסיק לדבר ותתחיל לכתוב.

פנה למי שנתן לך את ההפנייה בכתב עם תיאור התגובה שקיבלת והעתק לנציב קבילות חיילים.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

כלבוטק/אורלי וגיא בע"מ/אמנון לוי/חדשות 10 וכד' - יעזרו יותר מהר מכל עו"ד ומכתב.

שלח להם את השתלשות הדברים כולל התיעוד שבידך.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

גיסנו היה חזק, מחכה לך מלחמה לא קלה.

אני בשירות שלי, הייתי לוחם והגעתי עד לתפקיד פיקודי זוטר דיי גבוה(סמ"פ).

לחמתי בכל הגזרות האפשריות , ובשקט בשקט כמו שחונכתי.

מהצבע יצאתי, עם קרע במיניסקוס בברך, בעיית שמיעה באוזן שמאל ובלט בחוליות הצוואר.

את התביעה שלי הגשתי לפני כמעט 4 שנים, ובנתיים הנני משרת כחייל מילואים קרבי, סובל כל יום מכאבי גב, מידי פעם אפילו בנהיגה בברך הימנית ופו ושם מריצודים באוזן.

4 שנים עברו, ורק לפני שבועיים קראו לי סוף סוף לוועדה רפואית לקביעת נכות, וגם אז רק לגבי הברך, סעיף הגב נשמט בדרך משום מה והוא הרבה יותר מפריע לי.

לחבר שחטף כדור ספק רסיס בראש במלחמה האחרונה , כך שאפילו בנסיעות פשוטות באוטובוס הוא מאבד שלווה כתוצאה מכך, היו מלחמות לא פחותות עם משרד הביטחון.

היה חזק, נהל את המלחמה בשקט ובחשיבה, זאת העצה שנתתי לעצמי אחרי שנתתקלתי באותם חומות שאתה נתקל בהם.

בן.

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

אתה לפחות קיבלת ועדה רפואית. אני חיכיתי 4.5 שנים לועדה שלא הגיעה עד שקיבלתי פטור בגלל גיל (מעל 30% נכות ופרופיל 97 :screwy: ). בכל התקופה הזו הייתי מקבל צווים שבהתחלה הייתי צריך לדבר עם רופא היחידה כדי לקבל שחרור (בפעם הראשונה הם רצו שאשלח להם בפקס אישור שאני מאושפז למרות שהסברתי להם שאני לא מסוגל אפילו לשבת אבל רק טלפון למ"פ שלי גרם להם לרדת מהרעיון) ובהמשך שיחה מהירה לקצינת הקישור שהבהרתי לה שאם היא רוצה אני מוכן לבוא להכין קפה ולעזור לה לתייק בתנאי שהמדף לא גבוה מידי כי יותר מזה אני פשוט לא יכול פיזית לעשות.

פורסם

אני לא חיפשתי אחוזי נכות, זה משהו שעלה כתוצאה מהפציעה, ראיתי מקרים קשים ממני וברוך השם הכל בסדר אצלי, אבל לא יכול להיות שאני נתתי כל מה שיש לי, שילמתי מחיר ואותם זה לא מעניין, גם הוועדה הזו שווה כקליפת השום.

את המילואים אני כרגע עושה ומקווה לטוב.

בן.

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

גם אני ממש לא חיפשתי (תוצאה של תאונת דרכים אזרחית לחלוטין. אם הייתי הולך לפי עצות של עורכי הדין הייתי עם אחוזי נכות הרבה יותר גבוהים ופיצויים הרבה יותר גדולים אבל אותי מעניין לחזור לחיים רגילים כמה שיותר מהר ואני לא רוצה שום דבר שלא מגיע לי).

את הוועדה הייתי צריך כדי שישחררו אותי כי אני ממש לא כשיר לשום עבודה פיזית. בפציעות קודמות שיכולתי להמשיך לתפקד לא ביקשתי שום דבר ולא ביקשתי וועדה רפואית (ויש לי בעברי הרפואי חתיכת מחט בכף רגל שמאל, חוליה סדוקה בגב וסכין שחטפתי מפלסטינאי במילואים). אני רואה בשירות במילואים חובה אזרחית ותמיד הלכתי בהבנה מלאה (הייתי לוחם עד כמה חודשים לפני התאונה ואז פרקו את הגדוד והעבירו אותנו כפלוגה אורגנית לגדוד פינוי והצלה בפיקוד העורף ושם לא הספקתי לשרת במילואים).

• תוכן חדש...