Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6038 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפתע הפסיק הצופר לעבוד. מה שכן ברגע שאני לוחץ על כפתורי ההגה שאמורים להפעיל את הצופר נישמע מעין "טיק" חשמלי שכן רוצה להפעיל את הצופר.

אשמח לשמוע חוות דעת בעניין וכיוון לפיתרון הבעיה.

תודה מראש. :)

:)
פורסם

כשאתה לוחץ על מתג הצופר,תבדוק שמגיע מתח לצופר.

אם לא מגיע מתח ,תחליף את הממסר,[המכשיר שממנו אתה שומע את הטיק].

פורסם

בקופסת הפיוזים,תבדוק אם הפיוז של הצופר לא נשרף.

יותר קל לבדוק אם מגיע מתח לצופר.

אבל תעשה מה שנוח לך.

לפני שתבדוק מתח ,ופיוז,תנענע את החוטים על הצופר עצמו,אם זה יסתדר תנקה את המגע של החוטים ,תכווץ אותם קצת,כדי שיהיה מגע בלחץ ,ותחזיר אותם.

פורסם

תודה רבה על התשובות חברים.

אני אבדוק בהיזדמנות הראשונה את הפיוז של הצופר בתיקווה ומדובר רק בפיוז.

לגבי רעש מהצופר אז אין אפילו טיפה רעש, כאילו הצופר נדם!

מה שכן שומעים ברגע שלוחצים על הצופר בהגה זה רעש של "טיק" חשמלי שכל פעם שאני לוחץ הוא נישמע אי שם מתחת להגה.

פורסם
הבינותי, אז זה רעש של הממסר צופר כנראה. בדוק נתיך ולאחר מכן האם מגיע מתח לצופר.

אז נתיך בדקתי והוא לא שרוף (גם ביצעתי החלפה בפיוז חדש במיקרה ואולי אני לא מבחין טוב).

מבחינת בדיקה של מתח לצופר, כיצד אני יכול לבדוק זאת בעצמי?

פורסם

קח נורת ביקורת, נתק את החוט שמתחבר לצופר עצמו, חבר אותו לנורת ביקורת, ואת החוט השני של הנורה חבר לשלדה(גוף), בקש ממישהו שילחץ על הלחצן של הצופר ובדוק אם הנורה דולקת.

פורסם
קח נורת ביקורת, נתק את החוט שמתחבר לצופר עצמו, חבר אותו לנורת ביקורת, ואת החוט השני של הנורה חבר לשלדה(גוף), בקש ממישהו שילחץ על הלחצן של הצופר ובדוק אם הנורה דולקת.

הבנתי. תודה רבה. :)

• תוכן חדש...