Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מסרק הגה - מונדאו 04

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6027 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני מס' חודשים הופיעו נקישות בהגה בעת הטייה קלה שלו מהמרכז ימינה או שמאלה בעת נסיעה וגם בעת עמידה כאשר הרכב מונע , לפעמים נעלמו לגמרי ואז חזרו שוב .

הנה השרשור שפתחתי אז בנושא זה - http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=273368

לאחרונה התופעה התגברה , והנקישות התחזקו ויש תחושה לפעמים שההגה כאילו 'נתפס' קצת !

בבדיקה במוסך המרכזי של פורד , נטען שיש להחליף את המסרק .

מיותר לציין שהמחיר שדרשו פשוט שערוריתי גם לאחר " ההנחה " שהואילו להציע לי .

בבדיקה הקודמת שעשיתי אצל מכונאי מזדמן , הוא טען שישנה בעיה במשאבת ההגה ואני יכול להמשיך לנסוע כך עד שההגה יהפוך לקשה יותר באופן מוחלט ואז לא תהיה ברירה אלא לטפל בבעיה .

אני לא יודע עד כמה המצב קריטי ובכל זאת , אני מבקש לדעת האם ישנה דרך לבצע שיפוץ או החלפה של החלק התקול במחיר שפוי ?

כמו כן התגלתה גומייה של צירייה קדמית סדוקה וגם כאן דרשו סכום לדעתי מופקע .

אשמח לדעת מה תהיה העלות של הגומייה הזו כולל עבודה ומעמ .

המלצות בנושאים אלו יתקבלו בברכה .

בתודה מראש .

פורסם

לגבי ההגה, מצטער לא מכיר את הבעיה.

לגבי הגומיה, אכן המחיר שלה לא הגיוני בעליל, אם דרשו ממך כ- 700 ש"ח לפני מע"מ ועבודה, לצערי זו המציאות.

יש מוסכים מורשים שמרכיבים תחליפית בעלות של כ- 100 ש"ח, תעשה בדיקה.

בהצלחה !

פורסם

תכנס למוסך עם ליפט,בקש ממנו דיאגנוזה.

אם זה קצוות הגה,תחליף ועל הדרך גם את הגומייה.

אם זה מסרק תפרק וכך לשיפוץ 03-5618789 .

באותו מספר גם את משאבת ההגה אם תקולה.

יש מגוון משפצים אתה בהחלט יכול ליצור קשר ולקבל תשובות.

ממה שזכור לי במוןנדיאו מדגמים ישנים יותר היה איזה סיבוך עם מערכות ההיגוי שלה.

פורסם

מחזיר את ההודעה לעמוד הראשון לאחר שנדחקה לעמודים האחוריים , בניסיון נוסף לקבל עזרה וסיוע ממבינים .

שבוע טוב .

פורסם
taurus תוכל לציין מי נמצא בצד השני של קו הטלפון שנתת .

זה מכון שמתמחה בשיפוץ , מחסן חלפים או בכלל מוסך ...

מכון שמתמחה בשיפוץ

פורסם

אתה יכול להיכנס לסניף המדייק בראשל"צ זה ברחוב שמוטקין במתחם של תחנת הדלק הזולה בסוף

תבקש את אבי מנהל המקום שיבדוק את ההגה וגם ימליץ לך על מוסך באיזור שיפרק לך את ההגה או המשאבה לשיפוץ אם צריך

וגם תשאל אות על הגומיה .

אתה יכול להגיד לו שאני הפנתי אותך

בהצלחה

אורי

פורסם

תתקשר לבחור בשם שלומי מואס 050-6855572

הבחור בעלים של מכון לשיפוץ הגאים , מניסיון הם מצוינים ,

אתה יכול למסור לו ד"ש ממני .

בהצלחה.

• תוכן חדש...