Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב בצבע אדום. האם זה נשי?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6041 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ממש אבל ממש לא נשי.

אוטו אדום זה יפה.

לראייה מיס צרפת לשנת 04 שעברה היום למאהב חדש:

וד"א אם על טעם ועל ריח לא נתווכח, אז על מה? תנסה לחשוב ותראה שעיקר הויכוחים הם על טעם ועל ריח וזה לגיטימי ביותר הרי בכל דבר יש את האידאל שמישהו\הם מחליטים מהו היפה, ואם לא מסכימים איתו? כאן המקום לויכוח.

ספ"ש נעים.

תמונה122.jpg

תמונה128.jpg

תמונה130.jpg

שמרנות היא עצלנות מחשבתית

• תגובות 105
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
גם אם אלף אנשים מחזיקים באותה הדעה, אין זה הופך אותה לנכונה...

ולכותב מעליי, איביזה זה רכב שאני מאוד מאוד אוהב, אבל אם כל הכבוד זה פשוט רכב שנוצר לערסים. איביזה וסיויק זה שני רכבים שיושבים כמו כפפה על ערסים. אני מכיר רבים שבטרם קנו איביזה, הם התחבטו קשות במחשבה שיהיה להם "אוטו ערסים".

עכשיו תגיד לי, האם זה נראה רכב נשי?:

590373-5.jpg

אבל אתה לא תקנה 500 בגרסא הזו,

אתה תקנה את הגרסא העממית כמו שיש לשכנה שלי ממול (בדיוק כשחזרתי הביתה עכשיו ראיתי אותה נכנסת ל500 האדומה שלה). יש לה אחלה כיסוי הגה פרחוני, אני יכול לשאול אותה איפה היא קנתה אם אתה רוצה.

תשמע, גם אם גולף זה רכב של זקנים (נהייתי בן 30 לפני חודש אז טכנית אני זקן), הונדה ואיביזה רכב של ערסים,

זה לא ישנה את העובדה ש500 זה רכב של כוסיות והוא בקרוב אצלך :)

ולטעמי האישי אם כבר מדברים, גם אלפא מיטו לא רחוקה מה500 בהשתייכותה לז'אנר הזה אז הייתי מוריד פרופיל במקום אחד הדוברים כאן.

להלן תמונה משפחתית : הרכב של הגבר והרכב של אישתו.

alfa-mito-and-8c-competizione1.jpg

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

זה לא הצבע, זה הרכב.

הפאביה נראית מכוערת באדום.

אם כבר פאביה אז רק בשחור.

וחוצמזה, אדום ממש לא צבע נשי.

זה הרכבים שהם נשיים אז באדום זה בולט.

זה נשי?:

2004-Dodge-Ram-SRT-10-Red-FA-Water-1024x768.jpg

2_T660-red_cut.gif

Red_Fatnew.jpg

אדום הוא צבע יפה על המון כלי רכב.

ולאו דווקא סופרטיביים.

under construction..

פורסם

אלפא מיטו בג'אנר הזה?

תשמע גבר , יש הרבה מאוד גברים שהיו מוכנים לרוץ עם חצאית צמודה, נעלי עקב ומחוך, כשהם מרוחים באודם ומפודרים בפודרה וסומק, בכל המשרדים, מפעלים, חנויות או כל מקום עבודה שלא תחשוב עליו, בכדי לזכות ברכב ה"נשי" הזה. אני יודע שהייתי מוכן, גם אם צריך לשיר כל הדרך את "אני פרחה" או "לגור איתו" אין בעייה בכלל. :lol:

שמרנות היא עצלנות מחשבתית

פורסם

בקשר למה שנאמר כאן על פיאט 500 (איזה קטע, אני זה שהזכרתי את הרכב מההתחלה ובגללי התחילה כל המריבה :lol: ) נראה שגם בגלגולה הקודם הרכב היה נשי :twisted:

38-fiat-500.jpg

אין קשר לטעם ישראלי או לא, גם בהילוך חמישי (אם זה פקטור) שבחנו את ה500 לעומת רכב אחר (אני חושב שבפייסטה) נתנו לנשים לבחון כי הם אמרו ש... טוב נו, הרכבים נועדו לנשים. אז זה לא רק טעם ישראלי. אבל אם אתה מרגיש נוח ליסוע ב500, תפאדל... מה שעושה לך טוב, אני לא אתווכח עם זה.

פורסם

אוי גוועלד, לרכב קווים מעוגלים והוא גם קטן יותר מהבהמה הממוצעת על הכביש, איך אוכל לקבל את החיזוקים שאני כל כך צריך לגבריות שלי באמצעותו? כדאי שאוותר על פיאט 500 ואקנה פאסאט, אולי אז אנשים לא ישימו לב שיש לי גרביים בתחתונים.

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם

אני לא יודע אם הכותב מעליי מדבר בציניות או לא.

אבל לזה שכתב שבFifthGear נתנו לאישה לבחון את הרכב, אז מה אני אגיד לך? חרא של תוכנית... בTopGear ג'רמי בדק אותה, והוא ההתלהב מאוד ממנה. וד"א לכל אלה שחושבים שזה רכב כזה קטן, אז רק שתדעו שגם אני וגם אבא שלי נכנסו במושב האחורי של הרכב ולא היה לנו צפוף בכלל (אני 1.83 והוא 1.92 מטר), באופן מפתיע אפילו פחות צפוף מבאיביזה של חבר (במושב האחורי).

לטעמי זה אחלה רכב, בטוח יותר אקזוטי מגולף או ממאזדה ליסינג, יותר כריות אוויר גם זה בטוח. מהנה להנהיגה? פי כמה וכמה. אז אישית גם אם היו מציעים לי בחינם גולף או 500, הייתי לוקח את ה500.

נ.ב: בFifth Gear גם את המאזדה MX-5 בדקה אישה, האם זה הופך גם אותה לנשית? גם לה חזות נשית ביותר? אז?

Uno Turbo כתב: לא יודע, לשמוע גבר אומר: אוטו קטו ואדום, עושה לי קצת צמרמורת :smile:. alexk כתב: כשאתה אומר צמרמורת אתה מתכוון לרטט במקומות מסוימים בגוף? כי אם כן, יש פורומים אחרים בשביל זה.

פורסם

אייל, ממש לא מעניין אותי אם המיטו נשית או הומואית או לא משנה מה.

אני קונה את מה שאני אוהב וזהו.

מי שצריך להאריך את איבר מינו, שיקנה לנד קרוזר. מי שמרוצה ממה שיש לו יכול גם לנהוג באוטו קטן ואדום בלי להתבייש.

T-Roy,

ה 500 ממש מדליקה. רק לא בכסוף.

emotion of motion

פורסם

לא הייתי אומר באופן גורף שרכב אדום הוא נשי, אם כי רכבים שאינם גבריים במובהק (רכבי שטח, ספורטיביים וכו') לעיתים יראו נשיים יותר באדום.

מצד שני ידוע שאדום הינו צבע המסמל רומנטיקה/משיכה מינית (ראה את הסמל לב, למשל). ישנם לא מעט אנשים המפתחים תסמינים כאלה כלפי רכביהם, לא בדקתי לעומק האם זה בהשפעת הצבע (או בקוטר האגזוז :lol:).

הנה קישור (אולי) מעניין עבורך

אה, ומיאטה אדומה זה נשי לגמרי. גם פיאט 500. ומיקרה מצידי יכולה להיות צבועה בשחור מט עם תתי מקלע, היא עדיין תהיה (כאן נכתבה מילה גסה במיוחד המתארת אבר מין נשי כשלהו, וכן כלי קיבול לנוזלים)מוביל.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם

מי שצריך להאריך את איבר מינו, שיקנה לנד קרוזר. מי שמרוצה ממה שיש לו יכול גם לנהוג באוטו קטן ואדום בלי להתבייש.

לא יודע, לשמוע גבר אומר: אוטו קטו ואדום, עושה לי קצת צמרמורת :).

Golf GTi MK5: Revo Stage 2+ - Tein SuperStreet 2 - MILLTeK Performance Pipe - APR Hpfp

למכירה: איביזה טורבו 20VT.

פורסם
אני לא יודע אם הכותב מעליי מדבר בציניות או לא.

אבל לזה שכתב שבFifthGear נתנו לאישה לבחון את הרכב, אז מה אני אגיד לך? חרא של תוכנית... בTopGear ג'רמי בדק אותה, והוא ההתלהב מאוד ממנה. וד"א לכל אלה שחושבים שזה רכב כזה קטן, אז רק שתדעו שגם אני וגם אבא שלי נכנסו במושב האחורי של הרכב ולא היה לנו צפוף בכלל (אני 1.83 והוא 1.92 מטר), באופן מפתיע אפילו פחות צפוף מבאיביזה של חבר (במושב האחורי).

לטעמי זה אחלה רכב, בטוח יותר אקזוטי מגולף או ממאזדה ליסינג, יותר כריות אוויר גם זה בטוח. מהנה להנהיגה? פי כמה וכמה. אז אישית גם אם היו מציעים לי בחינם גולף או 500, הייתי לוקח את ה500.

נ.ב: בFifth Gear גם את המאזדה MX-5 בדקה אישה, האם זה הופך גם אותה לנשית? גם לה חזות נשית ביותר? אז?

האיזכור לפיפת' גיר היה סתם בציניות, אין צורך לקחת ברצינות :wink:

פורסם
לא יודע, לשמוע גבר אומר: אוטו קטו ואדום, עושה לי קצת צמרמורת :).

כשאתה אומר צמרמורת אתה מתכוון לרטט במקומות מסוימים בגוף? כי אם כן, יש פורומים אחרים בשביל זה. 

emotion of motion

פורסם

די מוזר לקשר את המושג נשי למכונית של אלפא, המיטו לא תיהיה נשית גם אם היא תיהיה ורודה ודחוסה יותר מה IQ וצועקת בפול ווליום שירים של הפוסיקאט דולס

פורסם

לא הייתי מסייג את זה רק ללנד קרוזר. מי שחושב שהרכב שהוא נוהג בו מגדיר את גבריותו, הבעיות שלו עמוקות הרבה יותר ממה שניתן לדון בו בפורום רכב.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

• תוכן חדש...