Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב בצבע אדום. האם זה נשי?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6040 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 105
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
וגולף זה רכב של זקנים שיוצר על ידי נאצים.

אל תקנה פיאט. זה אוטו שיוצר על ידי פאשיסטים. חוצמזה, לדוד שלי הייתה פיאט 127 לפני 25 שנה והיא התחממה לו באמצע הקסטל.

אני מציע גירסה בסגנון "פולו ארלקינו" עם צבעי דגל הגאווה למי שמפחד להתחבר לצד הנשי שבו (עם צינור PVC ענק בתור אגזוז:-P)

Rainbow%20Flag%20on%20a%20Stick%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20(2481).jpg

hq3-4.jpg

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

גולף אוטו של זקנים?! מה הקשר? מילא תגיד וולו...

גולף זה מותג פרימיום סופר יוקרתי ואיכותי :wink:

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

לפי דעתי צבע אדום לרכבים הוא בהחלט צבע נשי.

בתמונה הנ"ל אתה יכול לראות אמא טיפוסית שלוקחת את הילדים לגן ולאחר מכן נוסעת לשיעור אירובי.

4876_1118990293874_1200536254_30370673_4610814_n.jpg

ויש עוד הרבה דוגמאות.

או במילים אחרות לפותח השרשור, אל תיהיה ילדה.

פורסם
גולף אוטו של זקנים?! מה הקשר? מילא תגיד וולו...

גולף זה מותג פרימיום סופר יוקרתי ואיכותי :wink:

גולף זה באיזור גיל 40-50, וולבו גיל 70 :wink:

emotion of motion

פורסם

אין ספק שהרכב הכי נשי שאני יכול לחשוב עליו (עומד עם המיקרה CC) הוא 206 CC או 206 סיסי,

באדום בכלל אין מה לדבר.

:lol:

ליום יום: Alfa Romeo 147 2.0 TS 2002 with 4 Koni & 30mm MAD lowering springs

לאישה: Alfa Romeo Mito Multiair 135HP 2014

לנשמה: Lancia Delta GTi.e 2.0 16v

פורסם
גברר(או לא?) הפיאט 500 היא נשית לדעת הרבה מאוד אנשים, אתה חושב שלא ואני בטוח שיש עוד כמה כמוך, אבל העובדה אומרת שלדעת רוב האנשים זהו רכב של בנות, על טעם ועל ריח אין מה להתווכח :)

גם אם אלף אנשים מחזיקים באותה הדעה, אין זה הופך אותה לנכונה...

ולכותב מעליי, איביזה זה רכב שאני מאוד מאוד אוהב, אבל אם כל הכבוד זה פשוט רכב שנוצר לערסים. איביזה וסיויק זה שני רכבים שיושבים כמו כפפה על ערסים. אני מכיר רבים שבטרם קנו איביזה, הם התחבטו קשות במחשבה שיהיה להם "אוטו ערסים".

עכשיו תגיד לי, האם זה נראה רכב נשי?:

590373-5.jpg

Uno Turbo כתב: לא יודע, לשמוע גבר אומר: אוטו קטו ואדום, עושה לי קצת צמרמורת :smile:. alexk כתב: כשאתה אומר צמרמורת אתה מתכוון לרטט במקומות מסוימים בגוף? כי אם כן, יש פורומים אחרים בשביל זה.

פורסם

בוא נגיד שאם התקשרו אלייך מחברת הליסינג ואמרו לך שאתה צריך להחליף את הסיריון הכסופה ובחרת I20 אדומה כי אישתך אמרה לך, אז זה נשי.

מקרה אמיתי של מישהו מהעבודה שלי, ברמזור קוראים לזה "נגסה לך ברכב גיסנו"

Polo 2012

פורסם

עכשיו תגיד לי, האם זה נראה רכב נשי?

590373-5.jpg

חחחח איזה רכב חמוד, קוצ'י קוצ'י קוווו :sissies:

זה שעל כל 1,000 אנשים שחושבים שהרכב הנ"ל נשי יש בנאדם 1 שחושב הפוך, אז כן ידידי, הרכב נשי.

אני לא בא לעשות לך דווקא, זאת פשוט דעתי ודעתם של הרוב המוחלט.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

לזה שכתב מעליי - אתה כנראה א****ט אם לא הבנת את המשפט שכתבתי.

Uno Turbo - אני לא מרמה, גם איביזה ברמת איבזור הכי נמוכה עם בלי כל הספויילרים חצאיות ושטויות כאלה ואחרות, בצבע ורוד נראית כמו אוטו נשי. אז אם האיביזה יכולה לקבל דברים גבריים, כך גם ה500.

האמת שאין לי מה להתווכח. זה ידוע שהישראלים זה עם בעל טעם מזוויע.

Uno Turbo כתב: לא יודע, לשמוע גבר אומר: אוטו קטו ואדום, עושה לי קצת צמרמורת :smile:. alexk כתב: כשאתה אומר צמרמורת אתה מתכוון לרטט במקומות מסוימים בגוף? כי אם כן, יש פורומים אחרים בשביל זה.

• תוכן חדש...