Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6058 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עוד שרשור של שעמום יום שלישי, אבל בכל זאת לאור המצב העגום של האי-מיליונרים החדשים בלוטו. לא מספיק שהשיטה "החדשה" מורידה את הסיכוי לזכות מתחת לרף של 1 ל 18 מיליון . כל פעם שומעים על איזה פרשיית שחיטות מהארגון הזה שמזמן כבר נהפך למאפיה בחסות המדינה (אם כי בזמן האחרון הם גם עושים דברים על דעת עצמם), אף אחד לא באמת יודע מי מפקח על ההגרלות ועל הכדורים. אז ישבתי וקראתי באינטרנט. ואחת התאוריות המעניינות היא שבגלל ששליחת הטפסים מסתיימת חצי שעה לפני המשחק עצמו, אז המחשב מריץ את כל המספרים שנשלחו ונותן צירוף לא זוכה. ואז את הכדורים עם מספרים האלו מוסיפים להם גז הליום או משהו דומה ואז הם קלים יותר והם אלו שנשאבים במשאבה של הכדורים.

נראה לי שיטה בטוחה למנוע ממישהו לזכות. ויש זוכים רק כאשר כל הצירופים האפשריים נשלחו (18 וקצת מיליון טבלאות שונות או כ מיליון וחצי טפסים בסה"כ ), ולך תדע גם מי זוכה אולי זה קרובי משפחה או מאכרים אחרים שמשתפים פעולה.

אז לרעיון של השרשור, הסיכוי לזכות הוא לא 1:18 מיליון (שאז המצב עוד טוב:evil:) אלה הכל תלוי בחסדי המכונה (מחשב) שתתקלקל ואז תתן צירוף שכן עלה ואז מישהו יזכה בהגינות. כלומר 1:18M כפול הסכוי לקלקול המכונה, כלומר סיכוי של אחד לטריליארד או בכלל 0 כי אולי יש להם 2 מחשבים שבודקים אחד את השני.

דעתכם.

פורסם

3 מילים לי אליך: א-לקטרו-מגנט.

(את השורות הבאות יש לקרוא כאילו מדובר בסיפור לילדים)

אלקטרומגנט קטן, חמוד, תמים למדיי.יושב בתוך כדורים במכונה.

כשהוא מקבל מתח, למעלה הוא עף, כמו איזו יונה.

ומי נותן לו מתח, אתם תשאלו?

איזה מחשב , שיושב וחושב, כל היום ממחשב, על איזה מספרים מילאו כ---ו---ו---ו----ו--לם,חושב המחשב.

כדי שהם לא יעלו בגורל, והפרס רק יגדל.

ומה אתם חושבים יקרה עכשיו ילדים?

מחר, הברווז כבר לא יוכל בפורום להיתכתב,

כי מהלישכה של הלוטו יבואו ויחרימו לו את המחשב. והאוטו. והבית. ויתבעו אותו על הוצאת דיבה. ויזרקו אותו לכלא עם מרואן-כמעט-הרגו-אותי. אבל תהיו בטוחים שהוא לא יתקלח בכלא.

ולמה כל זה אתם שואלים?

כי הברווז היום ישב, וקונספירצייה כתב,

אבל פגע בול במשהו שעליו לא מדברים.

ומה המוסר השכל?

שברווז עם מצב רוח הזוי כותב פילוסופיה בגרוש במסווה של שירי ילדים מצד אחד,

ומצד שני תמיד מישהו יקרא את זה...

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

למיטב ידיעתי, מפעל הפייס חייב להחזיר כזכיות אחוז מסויים מהכנסותיו ככה שמניעת מצב של זכייה איננו משתלם במיוחד למפעל הפייס כי הכסף ישמר להגרלה הבאה ולא יחזור לקופה. באופן עקיף, פרסים גדולים שמצטברים משבוע לשבוע מגדילים את המכירות והרווחים.

:turn-l:
פורסם

ברווז הרגת אותי! :lol:

לפותח השרשור - אם עד עכשיו חשבתי שיש לי עוד איזשהו סיכוי,

אתה באת וחידשת לי עם הטכניקה הזאת והורדת לי עוד יותר את התקוות... :wink:

פורסם
ברווז הרגת אותי! :lol:

אם עד עכשיו חשבתי שיש לי עוד איזשהו סיכוי,

חידשת לי עם הטכניקה הזאת והורדת לי עוד יותר את התקוות... :wink:

What can I say, I'm an expert on big balls...

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

הכדורים שם הם סגנון כדורי פינג פונג.

באחת ההגרלות עם סכום רציני עשו שם כתבה עם חיים אתגר והכדור נפל לו מהיד, נדמה לי ושמעו רעש של כדור פינג פונג. קשה לי להאמין שצליל כזה היה יוצא מכדור שמכיל בתוכו איזה משהו כבד, וסביר להניח שהכדורים האלה אטומים מה שלא מאפשר החדרה של גז פנימה. וגם אם יזריקו את הגז פנימה, הוא יצא מהם ואני בספק אם תהיה אפשרות לאטום כל שבוע את הכדורים מחדש בלי שזה יראה עליהם.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

שיעור מקוצר בהיגיון (או מתמטיקה):

מבחינה מתמטית טהורה הסיכוי לזכייה הוא כל כך נמוך,

שמפעל הפיס ממש לא צריך לנסות ולקמבן משהו עם הליום,

אלקטרומגנטים, טלקינזיס וקרני לייזר.

זה הכול.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תוכן חדש...