Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אוטו ראשון עד 10,000

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6034 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם הנוחות לא חשובה לך בכלל , לך על הפיאסטה --> רכב אמין מאוד חסכוני בדלק וזול לאחזקה..

פיאט , לא הייתי ממליץ , עברו אצל דוד שלי כבר 6 פיאט פונטו ואפילו אחת לא הייתה ממצה , אפילו במחירה הנמוך..(וסוף סוף הוא למד לא לקנות תמיד מה שזול)

פורסם
בכזאת סביבת מחיר- הרכב הראשון שהינו בעל הסטוריית טיפולים ובמצב מכני סביר ללא תלות בסמל מקדימה.

פתחנו לא מעט מנועים של פונטו, והאיכות חומרים ממש על הפנים לדוגמא : רינגים שמתקפלים כמו מסטיק במקום להישבר.. בוכונות שבזמן הניקוי שלהם מתקלפות.. ועוד מאפיינים שמעידים שהיצרן רצה לחסוך בעלויות תמורת שוק ( הרכב לא מיועד לעבור את ה 170K בלי לפתוח מנוע) פלסטיקה שנראית כמו שאריות של כתר , נזילות ממערכת ההיגוי ההידראולי.

נקודה חיובית-- הכסאות שם ממש נוחים!

פורד לדוגמא : הפיאסטה ממש בנויה כמו טנק וגם מנועים כאלה יצא לי לפתוח , פשוטה ואיכות חלקים ללא פשרות (פלדה ראש ובלוק) מלבד הנוחות הזוועתית.

פורסם

לא פסלתי את היונדאי, הבעיה שלי עם האקסנט היא שאני מכיר כמה רכבים כאלה וכולם בעייתיים ואוהבי מוסך.

יונדאי השתפרה פלאים בחמש-שש שנים האחרונות אבל לפני כן מדובר ברכב שלא מחזיק מעמד כ"כ הרבה זמן (בכל זאת מדובר בתקציב לרכב שגילו באזור ה - 15), נכון שעלות הטיפולים זולה ביונדאי בטוח יחסית לפורד אבל השאלה היא כמה זמן אני אבלה במוסך...

עוד מישהו מצדד בפורד?.

מה עם סוזוקי סוויפט?

פורסם

אולי נפסיק את מסע הניחושים הזה ותספר לנו מה אתה מחפש ברכב החדש-ישן שלך?

הסוויפט היא פחנוע אמין ופשוט. הפונטו מרגישה הרבה יותר מודרנית אבל כמו שכבר כתבו לך כאן כנראה שהיא תעלה לך קצת יותר באחזקה שוטפת. הפיאסטה בהחלט יכולה להיות פשרה סבירה איפשהו בין הסוויפט לפונטו.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...