Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6039 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא קיים ייצרן אחד שמייצר חלקים אורגינליים לרכב וייתכנו מספר חברות שמייצרות עבור קונצרן VAG את חוטי ההצתה כגון:BERU,Bosch,Magneti Marelli,BREMI

http://www.en.bremi.de/b

לפעמים ניתן לזהות על חלק אורגינלי שנקנה בצ'מפיון הטבעה או מדבקה שמציינת/מרמזת מי הייצרן של החלק.

אני ממליץ לך לרכוש קיט הכולל את כול חוטי ההצתה וכולל את הכבל מהפלג לכוייל.

איזה כייף לי :)

פורסם

המקוריים שאני קניתי בזמנו היו חצי של ברמי וחצי של ברו.

זה אומר שפותח השרשור יכול לקנות חוטי הצתה של ברמי, ברו, פאסט וכו' ללא חשש. כולן חברות טובות.

מה המחיר של כל חברה, אין לי מושג, אני בטוח שרון ידע להגיד מה מחיר המקוריים.

פורסם

זה מה שגם אני חושב ורוצה לעשות\לרכוש...

השאלה איפה,בחברה בטוח שלא כי ממש יקר דרכם,

בצנטרל או אצל הפרסים יכול להיות משהו איכותי נראה לכם ? כמו ברו,בוש,וכו' ?

פורסם

המחירים בחנויות שציינת טובים מאד. אני בטוח ששניהם יכולים להביא לך מה שתבקש.

לא רחוק משם יש לך את מוסך רון. אני בטוח שהוא יוכל לסייע לך ברכישת חוטי הצתה מקוריים במחיר סביר.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

היום הייתי אצל הפרסים,הציע לי חוטי "אמירקאים" (לא רציתי לשאול אפילו איזה חברה ובמה מדובר כי אין טעם...ב200 שקל..

שאלתי אם יש ברו אמר שאפשר להזמין אבל זה יצא לי יקר משו כמו 450-500 שקל...

מאיפה חצי מהפורום הביא ברו ב200-250 שקל אני לא יודע...

בכל מקרה אני מעוניין לרכוש של בוש,פאסט,וכל החברות שמרק ציין בטוח אני אמצא מאחת החברות משו בסביבות ה250 ש"ח

אבל היכן אני מוצא את זה?!

תודה

• תוכן חדש...