Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6071 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום כולם,

כבר כמה זמן שאני שמה לב שהמגבים שלי מאוד מאוד איטיים, בכל המהירויות שלהם.

הבוקר, אחרי שבוע שהאוטו עמד, נסעתי במכונית ובאמצע הדרך ניסיתי להדליק מזגן - והוא לא עבד בכלל. גם לא הנורה של ה-AC.. ניסיתי להפעיל את המגבים, והם לא עבדו בכלל. לא זזו מילימטר - לא הקדמיים ולא האחוריים.

עצרתי את האוטו, כיביתי אותו והתנעתי שוב - ופתאום הכל חזר לעבוד. המגבים האחוריים עובדים במהירות נורמלית, המזגן עובד יופי ורק המגבים הקדמיים עדיין איטיים מאוד עד כדי עצירה. אני תוהה לעצמי אם זו בעיה במצבר. יש לציין שהאוטו מתניע יופי, והרדיו והאורות הקדמיים והאחוריים והשעון הדיגיטלי עובדים יופי..

אשמח לעצה - מה הבעיה, ומה עלות התיקון. ועל הדרך, אם מישהו מכיר מוסך יונדאי טוב באזור רחובות, אודה גם על עצה כזו.

תודה!

פורסם

הרם המגבים משמשת הרכב וראה את מהירות פעולתם ואם הם פועלים לאט, סביר למדי שמנוע המגבים החשמלי פגום.

לפעמים תיתכן בעיה מכנית של חלודה וקושי בתנועת מע' הזרועות והמוטות של הפעלת המגבים וזה עלול גם לגרום לשריפת מנוע המגבים.

בברכה - רפי לין

פורסם

קרה לי גם פעם,

מסתבר שהמפתח לאחר התנעה לא חזר למקומו ונשאר בין התנעה ל"ON", הרכב נשאר מונע (לא יודע איך) אבל לא היה מזגן\רדיו\אורות\איתות ואגב גם לא יכולתי לפתוח את החלונות החשמליים, כל זה היה באוגוסט.

כיוון שמיהרתי ופחדתי לכבות את הרכב עד שאגיע ליעד נסעתי כך בחום של 40 מעלות.

נוסע על:

טויוטה פריוס 2019.

טויוטה קורולה 2008 רובוטית.

• תוכן חדש...