Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6048 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בהמשך לתקלה המכנית שביקשתי את עזרתכם בפורום

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=292809

הכנסתי את הרכב למכון לרדיאטורים ושם נקבע חד-משמעית שהתרמוסטט תפוס. הצינור התחתון פשוט קר והעליון רותח.

הבאתי תרמוסטט מקורי בעלות 220 שח כולל מעמ אחרי התקנה הוא לא נפתח והתופעה המשיכה.

מעבר לכביש הייתה חנות חלפים ממנה נקנה תחליפי 65 שח. גם הוא לא נפתח והתופעה המשיכה.

החלפתי לתרמוסטט עם טמפ' שונה באותו הקוטר (של אופל) והתופעה שוב פעם המשיכה.

בעל המוסך התחיל להשתגע מרוב חוסר ההגיון, ניסה לעשות כל מיני ניקוזי אוויר ושום דבר ללא הועיל.

כעת אני נוסע בלי תרמוסטט והרכב ב-ו-ל-ע דלק. ירידה מ1-14 ל1-10.5.

ושתי הצינורות שמתחברים לרדיאטור (עליון+תחתון) באותו החום.

למישהו יש ניסיון עם התופעה? אולי ניקוז אוויר מצינור כלשהו?

פורסם

עדכון למי שנתקל באותה התופעה:

התרמוסטט התחליפי של אופל ( מיוצר בצרפת) נמצא לא תקין בבדיקה חיצונית על כן הוחלף בחנות לחלקי חילוף.

התרמוסטט החדש הוכנס לפלאנג' ונמצא עובד כשורה.

רק מה שמוזר שגם התרמוסטט המקורי של סובארו נמצא תקין בבדיקה חיצונית אך לא תפקד.

תודה ושבת שלום.

פורסם

לא כל כך ברור לי, האם נפתרה לך הבעיה או לא?

היכן קנית את התרמוסטט המקורי? סוכנות סובארו?

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם
עדכון למי שנתקל באותה התופעה:

התרמוסטט התחליפי של אופל ( מיוצר בצרפת) נמצא לא תקין בבדיקה חיצונית על כן הוחלף בחנות לחלקי חילוף.

התרמוסטט החדש הוכנס לפלאנג' ונמצא עובד כשורה.

רק מה שמוזר שגם התרמוסטט המקורי של סובארו נמצא תקין בבדיקה חיצונית אך לא תפקד.

תודה ושבת שלום.

שלום לך!

כנראה אצלך בעיה היא בראש מנוע.כשאטם ראש פרוץ הגזים עוברים למי קירור ועקב כך הצינור עליון רותח.תבדוק אם יש חוסר מיים תמיד ואם יש לחץ בצינורות מיים כשמנוע עובד.

פורסם

מנסיוני הדל, נתקלתי בתופעה זו רק כאשר היתה בעיה בראש מנוע , כאמור מעלי, נוצרת בועה של גזים בצנרת הקירור שמפריעה לסירקולציה.

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם
מנסיוני הדל, נתקלתי בתופעה זו רק כאשר היתה בעיה בראש מנוע , כאמור מעלי, נוצרת בועה של גזים בצנרת הקירור שמפריעה לסירקולציה.

כנראה שצדקתם.

מחפש המלצה למכון לשיפוץ ראש מנוע באיזור המרכז (רמלה, ראשון, וכו')

פורסם
כמה ק"מ עבר המנוע הנוכחי? והאם בעבר המנוע עבר שיפוץ?

ככל הידוע לי המנוע מקורי (החלפתי אטם לפני שנתיים וחצי) ולא שופץ. (זה מה שנאמר לי במוסך).

על המד יש 96000, אצלי הוא מאז 52000 (5 שנים רק אצלי). יכול להיות 96k,196k,296k,396k

• תוכן חדש...