Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6074 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעיקרון הדרך הטובה ביותר במצב כזה היא להתעלם ואפילו לא לעצור על ידו. אם כבר עצרת לידו אז,היית שולח לו צרור ברכות איכותי יותר מהצרור שלו (אין כמו להשאיר ערסוואת בשוק אחרי תקרית כזאת :-P).

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
  • תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כשזה קורה לי, אני מנתק מגע עוד בתחילת הארוע ומאיט כל כך או עוצר בשוליים ונותן למופרע להמשיך קדימה ולתפוס מרחק.

כעבור שתי דקות ממילא הוא יעלם לי מקו האופק ואוכל להמשיך לנסוע בלי הפרעות.

איני מעיר לנהגים אחרים מהסיבה שתגובתם אינה צפויה. גם אם הוא חונה לא אעצור להעיר לו, כי המשוגע עוד עלול להתחיל לרדוף אחרי ולנהל מירוץ ברחבי עיר. את מיומנויות המירוץ שלי אשאיר לבחינה בהזדמנויות אחרות.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם
ערב טוב.

בארץ,לא קשה לפגוש את הנהג שלא שם על אף אחד ועושה מה בא לו בכביש,או נהגת,שעושה כל דבר חוץ מלנהוג,אך לפני מספר שעות קרה לי המקרה שעד עכשיו אני יושב מיואש בגללו.

אני נוסע מכיוון ים המלח לירושלים,עובר את מחסום א-זעיים,ומאותת למעבר לנתיב הימני ביותר,בכדי לנסוע דרך הכביש הישן,לכיוון פיסגת זאב.באותו הנתיב נוסעת גולף לבנה,שמשום מה נמשכת לשוליים כל הזמן ומאטה,אני סימנתי לו עם האורות מספר פעמים,והוא ממשיך בשלו,לאחר מכן פנינו בכיכר,שלפני הגבעה הצרפתית לכיוון פסגת זאב,דרך הכביש הישן,ומי שימכיר זהו כביש קצת מסוכן,משום שהוא בירדה ויש פנייה אחת לקראת הסוף דיי חדה,אותו הבחור (אם אפשר בכלל לקרוא לו כך),כל הירידה מנסה לשחק איתי,הוא מאותת מכיוון לכיוון,עובר מנתיב לנתיב,לא נותן לעקוף,בקיצור הגעתי למסכנה שעם דבר כזה אני אפילו לא מנסה לעשות כלום,אלא נוסע כמו זקנה מאחור.

לאחר מכן הוא נעצר באחד הרחובות ואני אחריו,פותח חלון,איזה ערס מסתכל עלי ואני מבקש לשאול אותו מה הוא עשה,ובתור תגובה אני מקבל מהאישיות המאוד בוגרת,וכמובן משכילה,תלמד לנהוג!!,בנתיים עצר רכב מאחורי,ולא רציתי לעכב אף אחד התחלתי בנסיעה,ואז אני שומע מאותו אחד,"יחתיכת ח*א",לא הספקתי להגיב כי נסעתי,וכל הזמן אני חושב,במה פשעתי שאותה מילה קטנה הגיעה לי? ומאיזו סיבה,לעזעזל הוא עשה את מה שהוא עשה בכביש?.

מצטער על החפירה אבל פשוט הייתי חייב...

כמובן שקיימת האפשרות שהוא עכשיו מתיישב לכתוב את חוויותיו מהמפגש המתסכל אתך ( לשון השאלה כמובן ). בלי צורך להטיל ספק בגירסתך, תמיד כדאי לקחת בחשבון כי כל אחד, לרבות "ערסים" כלשונך, חושב שהוא נהג נכון והשני הוא האדיוט/בנזונה/ערס/מנייאק (אין צורך במחיקת המיותר ).

פורסם

יש פתגם רוסי, שאומר Дай Дорогу Дураку, שזה אומר "תן לטמבל לעבור". מה שזה אומר, שמיצורים כאלה כדאי פשוט לתפוס מרחק, ובטוח שלא להיקלע למשחקי כבוד איתם. שימצאו לעצמם פרטנר ראוי לתאונה, בין אם זה אחד כמוהו, או עמוד תאורה.

"כשאתה מתווכח עם אידיוט נסה לדאוג שהוא לא עושה את אותו הדבר"

אל תתווכח עם אידיוט, כי הוא יוריד אותך לרמה שלו, וידרוס אותך עם ניסיון.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

ווידוי:

האמת, כשזה קורה לי, אני מקלל לעצמי צרור קללות איכותי על מנת לפרוק קיטור, אבל אף פעם לא "יצאתי" על מישהו מהחלון בגלל משהו על הכביש, מקסימום איזה הערה קטנה כדי להבהיר איפה הייתה הטעות שלו.

שודד בנקים בפוטנציה8)

פורסם

לא תמיד זה נגמר בזה שהערס עושה משהו מעצבן וחושב שאתה האידיוט, לפעמים כמו המקרה שקרה לי, הם עושים דברים שיכולים לגרום לתאונה קטלנית. לפני שלוש שנים בערך איזה ערס על BMW שחורה חדשה חתך אותי בפול גז, כתוצעה מכך עליתי על מדרכה אם כל 4 הגלגלים תוך ניסיון לברוח מתאונה(מזל שלא היה אף אחד על המדרכה) ועוד היתי אם אמא שלי באוטו,ממש בשניה האחרונה הצלחתי לברוח ממנו תוך כדי לחיצה חזקה על הצופר שממש לא הזיז לו(מוזיקה על פול ווליום). זה היה ממש ליד רמזור וראיתי אותו עומד ברמזור, רצתי לשם.

באותו רגע היתי כל כך עצבני שטוב שלא הרגתי אותו בטעות, אבל הוא קיבל מכות רצח ממני וכמה סימנים של הראש שלו על המכסה מנוע שלו.מה שעיצבן אותי עוד יותר שתוך כדי שאני הולך בחזרה לכיוון הרכב שלי והוא עדיין מקופל על הרצפה מכאבים ואני שומע אותו צועק ומקלל אותי, איך שהסתובבתי בחזרה, הוא זוחל לרכב ובורך תוך מעבר באור אדום.

הדבר המצחיק שאף אחד מהאנשים שעמדו ברמזור לא ניסו אפילו לעצור אותי ואפילו ראיתי כמה חיוכים של "מגיע לו". :twisted:

בדרך כלל אם אני רואה שהבן אדם מאחורי ההגה אידיוט, אני פשוט נותן לו לעבור ושיסע לו כמה שיותר רחוק ממני.

הבעיה היא שיש יותר מדי כאלה. :brickwall:

If there is a car in front of you, you are going too slow... :-D:drinking:

פורסם

מה לעשות, אנחנו חיים בישראל.

לא פעם יוצא לי ליסוע ברכב כשמלפנינו נוסע אידיוט בשמאלי, וכשמסמנים לו עם האורות, הוא נותן בלימת חירום. (או: האידיוט בסקסו הלבנה במוצ"ש הקודם - אני מאחל לך שמישהו עם האמר מאחוריך לא יהיה מספיק זריז...)

קקטוסולר ידנית

פורסם
לא תמיד זה נגמר בזה שהערס עושה משהו מעצבן וחושב שאתה האידיוט, לפעמים כמו המקרה שקרה לי, הם עושים דברים שיכולים לגרום לתאונה קטלנית. לפני שלוש שנים בערך איזה ערס על BMW שחורה חדשה חתך אותי בפול גז, כתוצעה מכך עליתי על מדרכה אם כל 4 הגלגלים תוך ניסיון לברוח מתאונה(מזל שלא היה אף אחד על המדרכה) ועוד היתי אם אמא שלי באוטו,ממש בשניה האחרונה הצלחתי לברוח ממנו תוך כדי לחיצה חזקה על הצופר שממש לא הזיז לו(מוזיקה על פול ווליום). זה היה ממש ליד רמזור וראיתי אותו עומד ברמזור, רצתי לשם.

באותו רגע היתי כל כך עצבני שטוב שלא הרגתי אותו בטעות, אבל הוא קיבל מכות רצח ממני וכמה סימנים של הראש שלו על המכסה מנוע שלו.מה שעיצבן אותי עוד יותר שתוך כדי שאני הולך בחזרה לכיוון הרכב שלי והוא עדיין מקופל על הרצפה מכאבים ואני שומע אותו צועק ומקלל אותי, איך שהסתובבתי בחזרה, הוא זוחל לרכב ובורך תוך מעבר באור אדום.

הדבר המצחיק שאף אחד מהאנשים שעמדו ברמזור לא ניסו אפילו לעצור אותי ואפילו ראיתי כמה חיוכים של "מגיע לו". :twisted:

בדרך כלל אם אני רואה שהבן אדם מאחורי ההגה אידיוט, אני פשוט נותן לו לעבור ושיסע לו כמה שיותר רחוק ממני.

אין ספק שבחרת בחכמה את ה"ניקניים" שלך.

פורסם

חבל שאתה נכנס לעימותים מיותרים באותה מידה הוא היה יכול לדקור אותך או לדאוג שמישהו אחר יעשה את זה.

לא הייתי מתעסק עם אנשים ב-BMW שחורה.

אני לא חושב שלימדת אותו לקח אלה רק סיפקת לו סיבה להחזיק אלה או סכין באוטו.

אלימות היא נשק החלשים.

כבר חודש בלי קיק דאונים - ככה מתמודדים עם מחירי הדלק:idea:

פורסם

רועי5 וmazda f2 , אני לא נוהג כך בדרך כלל ואני בכלל לא בן אדם אלים, אבל תאמינו לי שבאותו מצב אם זה היה קורה לכם הייתם עושים בדיוק אותו הדבר ולא היה אכפת לכם אם זו BMW שחורה או רכב אחר.

אגב,זה לא כל כך מעניין אותי גם אם לימדתי אותו לקח או לא, אבל אני בטוח שפעם הבאה הוא יהיה יותר זהיר במה שהוא עושה על הכביש.

If there is a car in front of you, you are going too slow... :-D:drinking:

פורסם

הוא מאותת מכיוון לכיוון,ובתור תגובה אני מקבל

"תלמד לנהוג!!"

"חתיכת ח*א",

וכל הזמן אני חושב,במה פשעתי שאותה מילה קטנה הגיעה לי?"

מצטער על החפירה אבל פשוט הייתי חייב...

לא יודע איך להגיד לך את זה איש, אבל יצא לך כאן תגובת PMS קלאסית.

GOT סחוג?

• תוכן חדש...