Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6094 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום...

אז ככה,

פרשתי מעסקיי הHONDA לאחר שהיה לי הרבה הונדות כמו HR V ,סיויק ,אפילו לתקופה קצרה S-2000

אז החלטתי לעלות על מיצובישי,וכהתחלה רציתי לקחת מיצובישי קולט הישנות והאמינות כמו 94 95 אז רציתי לדעת מה אתם (מתוך הנסיון שלכם ) אומרים על האוטו הזה?

*כמובן מבחינה מכנית*

פורסם

רכב יחסית נוח לנהיגה, זריז מאוד בגלל מנוע יחסית גדול וחזק (113 כ"ס) על משקל נמוך יחסית, תנוחת הישיבה קצת נמוכה והתרגלתי לרכב די מהר, בגדול זה רכב אמין עם אמינות טובה עם טופל נכון וחולק חלפים משותפים לסופר לנסר.

פורסם

אההה תודה רבה

אתה יודע משהו בקשר לצריכת הדלק של האוטו?

והאם קשה למצוע חלקים\חלפים לאוטו הזה?

עוד דעות?

פורסם

שמע יש לי כזה רכב כבר (עוד חודש) 3 שנים ואני מרוצה מאד.

צריכת דלק- בעיר 1ל11\12 מחוץ לעיר אפשר גם להגיע ל1ל16 (עשיתי אפילו יותר = 350 ק"מ על 100 ש"ח עם מלא עצירות בין לבין ביום אחד).

בקשר לחלקים = לא יקרים בכלל, מחירים ממוצעים לגמרי ואפשר להשיג הכל מהכל חוץ מפלסטיקה פנימית שמשום מה גם בפירוקיות דורשים מחירים בשמיים שלא בצדק.

אם יש לך עוד שאלות- חופשי.

אוהד.

פורסם

יש לי שאלה בישבילך כיוון שאתה נוהג על הרכב הזה...

האצה מ 0-100 בשניות כמה היא עושה בערך?

(כאילו כמה יסגור לי מודל 94 95 נפח 1.8\ 1.6 לא כולל תוספות *מכונית נטו*).?

והאם היא יציבה?

פורסם

כמה הרכב עושה מ0-100 כבר לא רלוונטי, עברו מספיק שנים בשביל שהכוח יילך לאיבוד.

הרכב אכן יציב.

יחסית ליפנית זה רכב נורא מהנה.

פורסם

הייתה לי כזאת לפני 10 שנים. גם אני עברתי מהונדה. הייתה לי סיויק האטצ'בק לפניה.

זה לא הונדה. רכב ממוצע לחלוטין בפוזה של מיני אבולושן. ת'כלס זאת סופר לנסר מחופשת.

מה גם שהיום כולן די קרועות.

פורסם

ניראה לי אני יחזור שוב להונדה...

אבל אני רוצה דגם ספורט קטן נמוך..יציב,ושלא יעלה לי יקר כי אני כבר לא ישקיע בהונדה כמו פעםם...:|

• תוכן חדש...