Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6073 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

אני בחיפושים אחר מכונית משפחתית בשנתונים 03-05

אין יותר מידי דרישות, די פתוח להצעות.

עדיפות רבה היא למכונית בעל מרכז קצר.

כרגע אני בכיוון של גולף שנת 2004 2.0cl.

אשמח להצעות נוספות.

פורסם

ביררתי עכשיו לגבי הסיאט לאון ועוד רושם שלא אוכל להעלות בשנתון. זאת משום שאין לאון 05/6 אוטומטית, ו07 כבר יקרה מידי.

פורסם

הראנקס (טויוטה קורולה האצ'בק) תענה על מבוקשך.

הרכב זריז ,אמין וחסכוני.

שומר על ערכו.

היא תהיה הרבה יותר זולה לאחזקה מן הגולף.

רכוש לך ברמות הגימור GLI\LEXSURY המאובזרות.

הבעיה שהן נחטפות ולכן יש לחפש ולפעול בזריזות.

לדעתי תוכל לרכוש שנתון גבוהה או זהה לגולף.

פורסם

לפותח השרשור,

בתקציב ובנתונים שנתת יש עשרות אפשרויות.

בכדי שנצליח לתת עצות יותר ממוקדות, תן יותר פרטים כמו נסועה שנתית, אופי הנסיעה (עירוני/ בין עירוני), כמות נוסעים ברכב וכו'

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אנחנו נוסעים בערך כ22אלף קילומטר בשנה, הנסיעות מתחלקות חצי חצי בין נסיעה בין עירונית לעירונית.

לרוב הנסיעות מחוץ לעיר הם כ30 קילומטר עד לתלאביב וחזור. בד"כ כמות הנוסעים היא 2-3, אבל יוצא לפחות פעם בשבוע של נסיעה עם 4-5 אנשים.

עד היום גולף שנת 97 1800cl עשתה את העבודה, אבל אני חושב שצריך קצת להתקדם באיכות הנסיעה.

כרגע הצריכת דלק עומדת בממוצע על 1:9, ככה שאם ניתן להשתפר בנתון הזה זה יהיה מעולה.

טיפולים ותחזוקה ברור שהעדיף שיהיו זולים ככל ניתן, אבל אם זה בא בחשבון על מכונית איכותית פחות אני אוותר.

אני מעדיף מכונית קצרה בשל מצוקת החנייה באזורים בהם אני נמצא, וגם משום שכבר התרגלתי למכוניות כאלה (גולף, איביזה)

וידני לא בא בחשבון.

משום מה, כניראה מנסיון העבר אני מאוד להוט אחרי גולף 03\04 נפח 2.0 generation.

• תוכן חדש...