Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6086 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא בא לפה ממש בשביל לשאול שאלה, יותר בשביל להוציא קיטור.

הלכתי היום עם קרוב משפחה להזמין פיג'ו 308. הקונה מחליף אחת ל-4 שנים את הפיג'ו בפיג'ו אחרת.

בעוד שבעבר (בפעמיים האחרונות עם 307), תמיד המלצתי לו לקחת את הדגם המפואר מאחר והדגם הזול היה רק עם 2 כריות אויר, היום הדגם הבסיסי כבר מכיל 6 כריות אויר ו-ESP וזה מה שהמלצתי לו לקנות.

אולם, האיש התאכזב שהדגם הבסיסי מגיע עם ג'נט ברזל כי בשתי המכוניות האחרונות היה לו ג'נט סגסוגת במידה 205/55/16. איש המכירות הציע לנו כתחליף איזה ג'נט עלום שם, כבד ומכוער במידה הסטנדרטית של 195/55/15 במחיר 2890 ש"ח. זבל מהסוג הזה אפשר לקנות אצל כל פנצ'רמכר ממוצע.

רצינו להזמין בכל זאת את הדגם המפואר או ג'נטים מקוריים של פיג'ו. לאחר התעקשות מצידנו המוכר הואיל בטובו לברר את שני האפשרויות, וענה לנו בשלילה: לא מביאים את הדגם המפואר. לא ניתן להזמין ג'נטים מקוריים.

בשלב הזה אני הייתי הולך לבקר אצל המתחרים, אבל הקונה שלי מכור לפיג'ו.

אני לא מבין את היבואנים בארץ הזו: בכל העולם סוכני רכב מתפרנסים מלמכור תוספות מקוריות לרכב. בארץ, אתה חייב שיהיה לך בדיוק אותו נפח מנוע, גיר, צבע וג'נט כמו השכן שלך, אחרת לא מוכנים למכור לך מכונית.

בייאושי הצעתי לו להוריד את הג'אנטים מהרכב שהוא מוכר ולשים אותם על החדש. פתרון מגעיל אבל הוא היה עובד. אבל זה כבר היה יותר מדי בלגן, כי זה היה דורש רישום שינוי מידה בשתי המכוניות. האיש ויתר.

אולי הישועה תבוא מהיבוא המקביל...

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

קשה לי להבין את היבואנים הישראליים. לא מעניין אותם המוניטין שלהם מול הקהל הפרטי. מספיקות להם המכירות לליסינג ולציים שגם ככה הלקוח הפרטי מממן והם עוד נותנים לו יחס כזה דוחה באולמות התצוגה.

ממתי הפסיקו להביא את הדגם המפואר של ה-308? לפי המחירון שלהם שמופיע באתר החברה קיים דגם מפואר אבל המחיר שלו מוגזם לכל הדעות. הקומפורט עולה 117 אלף שקלים, הדגם הבא עולה 133 אלף שקלים ונקרא קומפורט פאק אך לא מצויין כי הוא מצוייד במגנזיום, והפרימיום שכבר עולה 143 אלף שקלים אך עדיין מצוייד באותו המנוע מציע את הג'נט הנכסף אך מחירו טיפס ל143 אלף שקלים.

האם הגעתם אל הסוכנות המרכזית במרכז הארץ? בסוכנויות המשנה בערים הקטנות מפגינים גמישות גבוה מבמרכזיות ואולי יציעו לכם חלופה. אני לא מבין מה הקטע הרי בטוח יש להם מלאי של ג'אנטים באיזה מחסן אז מה הבעיה להתקין ללקוח שמוכן לשלם?

תרבות הצריכה פה בישראל היא הזויה, הקונים מוכנים לספוג יחס משפיל ומעליב ועדיין להניח את מיטב כספם אצל יבואניי הרכב. טמטום...

בהצלחה בכל אופן.

פורסם

מה זאת אומרת שכבר לא מוכרים את הדגם המפואר?במה זה יכול לבוא לידי ביטוי כאשר יש בבעלותי אחת כזו?

אם תרצה אני ישלח לך לפרטי את הקבלה שלי על הרכב תראה מה קיבלתי ואת המחיר,וזה הג'אנט שיש לי.

P020709_17.58.jpg

פורסם

וגם כשמוכרים לך משהו אז אתה מקבל שטרונגול.

סט כרום לרודיוס למשל, זה תוספת של איזה אלפייה ומשהו בשביל עוד כרום בכל מיני מקומות. לדעתי האישית חסר טען ביותר, אבל באינטרנט זה בקושי 100 דולר.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

אם רק תוכל לאמר לי מי הסוכן שאמר לך שאי אפשר? ובאיזו סוכנות?

מקסימום תקנה ג'אנט בניפרד שיהיה הרבה יותר יפה מהמקורי, ותמכור את המקוריים כך שלא תצטרך

להוסיף הרבה על הג'אנט החדש.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

תודה על התגובות.

מדובר על הסוכנות בירושלים.

לטענתו, דגם הפרמיום מופיע בקטלוג אך אין במלאי, ולא יוזמנו נוספים בשל העדר ביקוש.

אינני מעוניין בג'נט שאינו מקורי - לדעתי אין דבר כזה "יותר יפה מהמקורי" על שום רכב.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

מנסיון אני אומר לך שאם תתקשר לבני ברק ותתעקש, הם יזמינו לך את הרכב.

תתבקש להשאיר מקדמה שך 10K ש"ח, ואם תתחרט תאבד את המקדמה.

בנוסף תיאלץ לחכות כשלושה חודשים, עד שהרכב יגיע מחו"ל.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

לי זה לא נשמע טוב.

אולי הם מנסים לחסל מלאים קיימים כדי שלמכוניות לא תצטרך להירשם יד ראשונה על שם היובאן?

• תוכן חדש...