Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לבעלי קיקר CVR.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6110 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

באיזה תיבה אתם משתמשים?

בנוסף אם מישהו יוכל להעלות תצלום של השרטוט של התיבה המומלצת המקורית מהMANUAL זה יהיה יותר מנחמד :)

HU: Pioneer 1450UB / Comp: Rainbow SAX 265.20 / Sub: Kicker CVR12" / Amp: Kicker ZX150.2 / Mono: JBL 3501

מותקן על רנו קליאו 98' :lol:

פורסם

נראה מסובך:shock:

למה רשום בpower handling שיש 300W RMS? (מדובר על תיבה פתוחה)

HU: Pioneer 1450UB / Comp: Rainbow SAX 265.20 / Sub: Kicker CVR12" / Amp: Kicker ZX150.2 / Mono: JBL 3501

פורסם

ראשית, תיבה ע"פ סטנדרטיים של היצרן אכן יכולה להיות מסובכת. אבל את ההבדל תשמע בהחלט.

שנית, אני מניח שמעל הספק מסויים, התיבה לא תחזיק מעמד בלחץ שנוצר בפנים ותתחיל להתפרק.

פורסם

עופר, אתה מטעה.

זו לא התיבה שלא תעמוד בלחץ אלא ההתנגדות המכנית של הסאב כאשר יפגוש תיבה פתוחה. התיבה היא זו ששולטת במהלך הסאב, בגלל זה סאב ישמע שונה בתיבות שונות גם אם ההגברה זהה.

מנסיון עם הקיקרים תיבה אטומה של 40 ליטר או פתוחה של 55 ליטר מכוונת ל 34 הרץ יניבו את התוצאות הטובות ביותר.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

היצרן ברוב הפעמים נותן טווח מסויים( למשל 30-60 ליטר) אבל זה לא אומר ש45 ליטר למשל ישמעו טוב את הסאב. אני הייתי מקשיב לאליקו. היו לו רק 4 cvrים באוטו..:shock:

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

תודה.

אחת ולתמיד, מה בדיוק ההבדל בין תיבה אטומה לפתוחה? אני לא מוצא תשובה חד משמעית בפורום, הכל הופך לדיונים מסורבלים.

שאלה נוספת. נניח שאני רוצה לבנות תיבה אטומה 40 ליטר. מה אני עושה הלאה? :D

פורסם
הולך לנגר? :-D

נכון אבל מה עם מידות, מיקום הטרמינל, מיקום הסאבוופר עצמו?

איך אני יודע את המידות של הדברים הקטנים?

יש גם את נושא התיבה עצמה, נניח שתיבה באורך 20X20 תייצר 40 ליטר, גם תיבה באורך 10X40 תוכל לעשות אותו דבר (באופן היפוטתי, אין להתייחס למידות הספציפיות). איך אני יודע מה עדיף?

חוץ מזה שחשבתי לבנות תיבה לבד מחתיכות MDF מוכנות שרק אותם אעשה אצל נגר.

• תוכן חדש...