Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6104 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למנהלים אני מצטער על האשכול הכפול פשוט לא הצלחתי לערוך את הקודם משום מה זה נתקע לי כל הזמן .

אז ככה , מזמן רציתי לבנות קורות לטוויטרים ( הרץ מילה ) שהיו יושבים סתם ככה על הדש .

אחי הקטן סיפר לי שיש לו חבר בגילו שמתעסק עם החומר הנחסף ויצרתי קשר , מסתבר שאותו בחור הוא אלמוג שרון כאן מהפורום .

דיברנו על התהליך של הבנייה ולאחר כמה ימים ניגשתי אליו על מנת למקם את הטוויטר על הקורה והמשכה בהקשר של צבע .

חושב לי לציין שלמרות שאלמוג לא במסגרת הגיל של אותם מתקיני על ושאר המתקינים , הוא בעל תודעת שירות גבוהה ביותר ! נותן תחושת ביטחון ולא מחסיר פרטים בהסברים על שלבי העבודה , בעל ידיים טובות מאד .

לגבי הצביעה - מכיוון שהקורות ברכב שלי ( GOLF CL 98 ) ארוכות מאוד הוחלט לשלב 2 צבעים על מנת ליצור "אשלייה" שהקורה נראת כמו קורה סטנדרטית ולכן חלק נצבע בשחור והשאר בצבע אפור ( בדומה מאד לאפור המקורי שהיה לה לפני התליך )

מצורפות כמה תמונות של תהליך הבנייה והתוצאה הסופית כולל הצבע :

אשמח לתגובות

1.jpg

3.jpg

2.jpg

4.jpg

5.jpg

6.jpg

פורסם

העבודה נראית יפה מאוד - נראית יפה לעין.

השאלה היא אם הגימור היא ברמה שהתמונות מראות.

בכל מקרה תתחדש - אם אני לא טועה אני יודע באיזה רכב מדובר - אני עדיין חושב שהטוויטרים ממוקמים גבוה מידי.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

בעניין המיקום של האלמנטים בקורות - הנושאע נבדק לפני המיקום ותאמינו או לא הם פשוט נשמעים יותר טוב שם .

אדי אני אשמח להשמיע לך איך הם מתבטאים במיקום הזה אחרי שכבר שמעת את המערכת שלי באחד המפגשים , לדעתי יש שיפור משמעותי ביותר .

פורסם

אני אשמע ברצון :-P

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

גולף CL 98

סט הרץ מילה + מידריינג' של היי אנרג'י HL70

מידים + טוויטרים מוגברים באמצעות אודיסון LRX4.300

וופרים מוגברים באמצעות פייז RS2

מיותר לציין הגברה אקטיבית =]

פורסם

מוזר לי קצת שאתה לא מכליל את הביט 1 ואת הHU (אם אני זוכר נכון - אקליפס 7200?) כחלק מהמערכת?

מה לגבי הסאב וההגברה שלו?

Pioneer TS-X150

פורסם

אדי נראה לי אתה מתבלבל עם המערכת של רוני, לרוני יש אקליפס 7200 וביט1 עם סט של הרץ

לבחור פה יש אלפיין 9887 אם אני לא טועה (אולי בכל זאת יש לי זיכרון :-P)

תתחדש גיא! נראה טוב וגם נשמע טוב:-D

HU: Alpine W520 processor: JBL MS8 comp: Audison voce 3way @ Zapco reference 1000.4 & Zapco reference 350.2 Sub: Hertz HX300D @ Audison LRX 1.1

פורסם

המערכת כולה :

טוויטרים של מילה + מידים של הרץ היי אנרג'י - אודיסון LRX 4.300

וופרים של מילה - פייז RS2

סאב הרץ HX300D - רוקפורד 1001BD מהסדרות הישנות יותר ( מגברון לא פראייר בכלל ) .

HU - 9887

והביט 1 שמנצח על כל התזמורת כאן

פורסם

סה"כ עבודה יפה.

תתחדש.

אתה מגיע למפגש מרכז הקרוב? אני רוצה לשמוע את הסאב שלך.

Mazda 3 Integrated HU + JBL MS-8 | Audison Voce 3Way | Nakamichi PA-2100 | Helix B4 Precision | Hifonics 1206D | AA Arsenal 12

פורסם

לבחור למעלה , כן אני אגיע למפגש הקרוב .

יש לציין שהדגם של הסאב שלי הוא הישן יותר יש HX300D חדש בחנויות עם הצורה החדשה ( קונוס ) . אני לא יודע אם יש עוד את הדגם הספציפי שלי בחנויות אבל בכל זאת אשמח להשמיע לך

• תוכן חדש...