Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התחדשתי בסאב!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6093 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אתמול בשעה טובה לאחר שהסאב שלי (סרווין וגה הד) הלך לעולמו אחרי שבע שנות עבודה,

רכשתי סאב חדש!

הסאב הוא ארסנל של אסדנט אודיו 12"..מהתרשמות שלי ישר לאחר חיבורו למגבר הרגשתי עולם אחר ממה שהכרתי עד היום..קודם כל הבאס המלא העוטף לא יודע איך לקרוא לזה בשפה המקצועית..וההשתלבות עם הרמקולים פשוט מדהימה וזה ממשיך לדיוק המטורף שיש לסאב הזה בכל סוגי המוזיקה! הסאב מאוד מאוזן בין איכות ומצד שני גם לא פראייר בעוצמה גבוהה ואינו מאבד איכות אלא אלא להפך רק משתבח!

-הסאב מוגבר ע"י סאן דאון 1000 ב2 אוהם.

את הסאב רכשתי יד שניה מאלי (eli_i) אדם מאוד נחמד שענה לכל השאלות שלי ושמח לעזור בכל! וכמובן אדם אמין וישר.

תודה רבה לך אלי! :)

לסיכום הסאב בשבילי זה הצלחה מאוד גדולה עונה בדיוק על דרישותיי..המלצה חמה!

רדיו דיסק: Clarion DXZ786USB

מגברים:DLS RA-40 מונו-SunDown 1000D

קומפוננט: DLS UP6i

סאב: Ascedant Audio Arsenal 12

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תודה רבה..ובקשר להנאה ולקנייה המשובחת..אתה יכול להיות בטוח 8)

רדיו דיסק: Clarion DXZ786USB

מגברים:DLS RA-40 מונו-SunDown 1000D

קומפוננט: DLS UP6i

סאב: Ascedant Audio Arsenal 12

פורסם

תתחדש,בחירה מעולה

מיכאל.

HU: alpine 9855. FRONT: tw:TangBand 25-1719S - woofer:hertz mlk 6.5 . SUB: DC AUDIO .LEVEL 3 "12". FRONT AMPS: celestra fa475.woofer amp: Celestra fa2150 SUB AMP: dc audio 2.0k. dsp: audison bit one

פורסם

גל תתחדש,לדעתי עשית בחירה מעולה(ושמעתי אותו פעם שעברה כל הדרך עד לאשקלון).

בדיוק מה שהיה חסר לך לרכב.

עם איזה תיבה השתמשת?

פורסם

תודה רבה על המחמאות גל, אתה גורם לי להסמיק:oops:

הסאב ביחד עם תיבה מותאמת במיוחד על ידי מי אם לא יוסי הגדול מכולם.

אלי

פורסם

מתקדמים,מחר אני שומע עוד סאב ובמקביל אני מברר לגבי האסאסין וההרץ...

HU: alpine 9855. FRONT: tw:TangBand 25-1719S - woofer:hertz mlk 6.5 . SUB: DC AUDIO .LEVEL 3 "12". FRONT AMPS: celestra fa475.woofer amp: Celestra fa2150 SUB AMP: dc audio 2.0k. dsp: audison bit one

• תוכן חדש...