Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6112 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמעלה יעלה לצפות 4 חלונות?

ואם יש מישהו שעשה אני אשמח לקבל קצת מידע חיובי או שלישי,

כמה זה עולה פחות או יותר,

והאם החוק מאשר?

פורסם

כל חלון צד בערך 100שח

חלון אחורי בערך 200שח

חלונות צד קדמיים (שליד הנהג והנוסע שלידו) + חלון אחורי גדול = לא חוקי

כמה שתעשה כהה יותר בחלונות לא חוקיים כך יש סיכוי טוב יותר שמשטרה תעצור אותך / לא תעבור טסט.

אני עשיתי את את שני החלונות האחוריים (צידיים) וחלון האחורי הגדול - תענוג, גם מבחינת הטמפרטורה ברכב, גם הילדים לא צריכים משקפי שמש שהם באוטו, גם פחות סינוורים ממכוניות מאחור בלילה וגם קצת דיסקרטיות (הכהייה אצלי לא מלאה).

עד היום לא הייתה בעיה עם המשטרה, ואפילו אם אצתרך להוריד את זה בטסט, יום אחרי זה אני אצל המתקין שוב..

אצלי באוטו, יש חצי סיבוב...ששומעים רדיו בלי המצבר.

פורסם
כל חלון צד בערך 100שח

חלון אחורי בערך 200שח

חלונות צד קדמיים (שליד הנהג והנוסע שלידו) + חלון אחורי גדול = לא חוקי

כמה שתעשה כהה יותר בחלונות לא חוקיים כך יש סיכוי טוב יותר שמשטרה תעצור אותך / לא תעבור טסט.

אני עשיתי את את שני החלונות האחוריים (צידיים) וחלון האחורי הגדול - תענוג, גם מבחינת הטמפרטורה ברכב, גם הילדים לא צריכים משקפי שמש שהם באוטו, גם פחות סינוורים ממכוניות מאחור בלילה וגם קצת דיסקרטיות (הכהייה אצלי לא מלאה).

עד היום לא הייתה בעיה עם המשטרה, ואפילו אם אצתרך להוריד את זה בטסט, יום אחרי זה אני אצל המתקין שוב..

סוף סוף אוכל לחטט באף D: אם אני עושה זה 4 חלונות + 2שמשות אחורית וקדמית..

בקיצור צריך להכין לזה את האלפייה של זה.

פורסם

מותר רק בשמשות הצד האחוריות:

356

(ד) לא יירשם רכב ולא יחודש רשיונו של רכב שהשמשה הקדמית והאחורית והשמשות שליד המושבים הקדמיים המותקנות בו, כולן או מקצתן, צופו בחומר ציפוי, בין בהתזה, בין בהדבקה ובין בכל דרך אחרת.

פורסם

שלום

בשני הרכבים שלי יש פרסום (מדבקה) על כל החלון האחורי . זה אומר שזה לא חוקי? אבל אני כבר עברתי טסט פעמיים .או שמדובר רק על הכהיית החלונות?

לא עונה אם לא יודע תשובה!!!

פורסם

החלונות שלי מאחורה מוכהים שאי אפשר לראות דרכם מבחוץ ומקדימה החלונות צד והחלון אחורי גם כהים מאוד אבל זה נראה כאילו האוטו בא ככה מהחברה,היתכן?

פורסם

לפי מה שהסביר לי בחור שאמור להבין: חלונות אחוריים 75% מותר, חלונות קדמיים 25% מותר, שמשה קדמית + אחורית - אסור, בגדול יש 2 שיטות, לייזר ומדבקות, מומלץ לך לשים מדבקות, גם יותר זול וגם אם אי פעם יהיה אם זה בעיה תוכל להוריד.

פורסם

אם אתה מאיזור רחובות/רמלה - יש לי המלצה למישהו במחירים סבירים עד זולים שעושה את העבודה הכי איכותית ועמידה שיצא לי לראות.

כניראה שהשבוע ההאצ'בק שלי תיכנס אליו גם כן.

• תוכן חדש...