Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6109 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני שואל על המערכת כי ברכב שלי מותקנת מערכת שכזאת, זוהי מערכת שמדווחת 24 שעות היכן הרכב נמצא, מה המהירות שהוא נוסע, האם מישהו יושב ברכב, האם הנהג נוהג בפרעות, כמו כן מודדת מרחק שנסעת עם הרכב, בלימות פתע, האצות פתאומיות, פניות חדות והאם אתה נוסע מעל המהירות המותרת באותו קטע כביש, המערכת כוללת מקלט GPS ומשדר סלולארי והכל מדווח לבעל הרכב שבמקרה שלי זה החברה בה אני עובד.

ת'כלס חברים, המערכת מעיקה בצורות קשות, אתה יודע שאתה לא יכול ליסוע מעל 110, אתה מפחד ליסוע ק"מ רבים מדי, בקיצור משהו שאף אחד לא היה רוצה שיהיה לו ברכב..

השאלה שלי אם מישהו יודע היכן המכשיר הזה יושב ברכב? איך ניתן לשבש את פעולתו? ואיך ניתן לנתק אותו שלא יוכל לבקר על המהירות נסיעה שלי לפחות..

אשמח אם מישהו ישפוך אור על הנושא או יודע משהו על המערכת הארורה הזאאת!

Audi A6 3.0T Quattro - לשייט ב260 קמ"ש :lol:

פורסם

אם תנסה לשחק עם המערכת, לשבש את פעולתה או לנתקה תגלה שיוחרם לך הרכב. רוצה בלי, לך לעבוד במקום אחר או סע כחוק ורגוע.

בחו"ל יש חברות עם ציי רכב גדולים, שבהם מותקנת המערכת הזו, והם מקווחים על ירידת דרמטית בסמפר התאונות, דוחות, שלילת רשיונות, בלאי נמוך יותר של הרכבים וכמובן תצרוכת דלק טובה יותר.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6109 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...