Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6113 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחשב של העסק עבד במקביל עם אקס פי ו98. היתה לי בחירה בין 98 לאקס פי.

בעוונותי, התקנתי עוד פעם את האקס פי - התקנה שנייה וללא פירמוט ולא מחקתי את האקס פי הקודם.

איך אני מציל את ה98 חלונות שלי. איזה בלאגן.:-(

האם זה כרוך בשינוי קובץ האיתחול?

ירון

החתימה הלכה לטייל ותיכף תשוב

פורסם

קצת בעיה, חפש בגוגל קצת דרכים לשחזור MBR

למזלך 98 זו מערכת פרימיטיבית חצי דוסית, כך שגם אם תעלה עם BOOT CD ותלחץ win זה יעלה.

תוריד HIREN BOOTCD או כל בוט סידי שזורק אותך ל "DOS" ותלחץ win (במידה ולא יעלה, תחפש את הקובץ הפעלה WIN.EXE )

בנוסף אם תוכל להסביר למה בעצם אתה צריך WIN98 על המחשב בנוסף - אם מדובר בתוכנות בעייתיות, ישנה תוכנה שמדמה WIN98 לתוכנות (HEBREWXP) גגל אותה.

פורסם

התקנת XP ללא פירמוט אינה פוגמת בקבצי אתחול של 98 בגלל שהם בעלי שמות שונים.

אתה צריך לערוך את הקובץ boot.ini

אסי

1994 pontiac firebird formula

1971 Ford Torino Brougham 351w

פורסם

התכנה של טאו היא טרייל בלבד - לניסיון

מייד אעלה כיצד נראה כרגע קובץ האתחול כשאני ניגש אליו מהמחשב שלי קליק ימני מאפינים וכו'.

[boot loader]

timeout=30

default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS1

[operating systems]

multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS1="Microsoft Windows XP Professional" /noexecute=optin /fastdetect

multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(2)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional" /noexecute=optin /fastdetect

פורסם

כנס ללוח בקרה->מערכת->מתקדם->הגדרות אתחול (האפשרות השלישית)->ערוך. לפני שאתה עורך אותו מומלץ לעשות לו גיבוי (שמירה בשם ולתת שם שונה) כדי שאם המערכת לא תעלה לאחר עריכה לא נכונה אז שאפשר יהיה לשחזר אותו מבחוץ.

איך לערוך? זה תלוי במבנה המערכת שלך ומה כתוב בקובץ.

כאן יש דוגמאות לכל מיני מצבים.

אל תעשה כלום אם אתה לא יודע איך לשחזר את הקובץ במקרה של כשל בעריכה.

אסי

1994 pontiac firebird formula

1971 Ford Torino Brougham 351w

פורסם

C:\="Microsoft Windows 98se" את החלק הנ"ל הוספתי בקובץ האיתחול ופרסטו.. הבעיה נפתרה

תודה על דוגמאות קבצי הבוט הן הועילו לי

• תוכן חדש...