Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מצתים ניסאן סאני מוזרקת 94. המלצה של הילוך שישי, מצת מדגם אחר)

motorishta
שימו לב! השרשור הזה בן 5566 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

ערב טוב.

ברשותי ניסאן סאני מוזרקת ידנית 94.

לפי נתוני יצרן המצת המתאים לרכב הוא BKR5E-11 של NGK.

בהילוך שישי ניסאן ההמלצה הוא מצת ZFR5E-11 של NGK.

חבר עם אותו רכב לקח סיכון וקנה לפי המלצתם את המצת המומלץ.

הנתונים: הרכב מגיב הרבה יותר טוב, לא ניגרמו שום בעיות (נסע כבר בערך 1000 ק"מ איתם), הצריכת דלק השתנתה כ-3.5 ק"מ לטובה.

הרכב בנסיעה בין עירונית אצלו עושה כ-14 ק"מ לליטר כאשר הרכב לא עמוס.

כרגע הוא עושה כ-17.5 ק"מ לליטר בבין עירוני כאשר הרכב עמוס.

מה אתם חושבים על כך? מה כלכך מיוחד בפלאג?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שום דבר, כנראה היה צורך בהחלפת מצתים וגם מצתים בהמלצת היצרן היו משפרים את המצב כפי שהוא עכשיו.

אגב, לפי NGK סדרת Z הותאמה במיוחד למערכות הצתה ימיות מסוג CDI שקיימות גם באופנועים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הפלאגים הקודמים שלו עברו בערך 10 אלף.

היום קניתי גם את הפלאגים האלה, הפלאגים הקיימים שלי עברו 6 אלף, לא ניראה לי שהם גמורים לפי מה שאתה אומר, ושבכה וכה הנתונים ישתנו לטובה..

כדי שיהיה שינוי כה משמעותי הפלאגים אמורים לעבור יותר מ-15 אלף כדי שיורגש שינוי בהחלפה לחדשים. הלא כך?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אפשר לקבל עוד מידע על הפלאג? שד'א ארוך יותר מפלאג רגיל.

ד'א אני החבר של אלי שנסע בדרך חזרה מאילת לכיוון המרכז 368 ק'מ ותדלק רק 20 ליטר וזה עם רכב עמוס מאוד וכמובן בעליות שאני לא צריך לספר לאף אחד עלייהן.

זו לא אינדיקציה מלאה אבל לדעתי יש שיפור בתגובה של הרכב וגם בצריכת דלק.

אני אעדכן עוד כמה ימים אני צריך לתדלק ומה ששונה עכשיו מפעם שעברה שהפעם אני מבצע נסיעות יומיומיות.

נדב.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

או ואוי אם תבריג הפלאג ארוך יותר, זה יגרום להעלת יחס הדחיסה ואולי זה מסביר למה תחושת הנסיעה השתפרה, אך שיגיע הזמן להחליף את הפלאגים הם פשוט לא יצאו או יהרסו את ההברגות בראש מנוע.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

או ואוי אם תבריג הפלאג ארוך יותר, זה יגרום להעלת יחס הדחיסה ואולי זה מסביר למה תחושת הנסיעה השתפרה, אך שיגיע הזמן להחליף את הפלאגים הם פשוט לא יצאו או יהרסו את ההברגות בראש מנוע.

מצת יותר ארוך? התוצאה עלולה להיות גרועה מכך, הבוכנה עלולה לפגוע במצת או באקטרודה!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• שבועיים מאוחר יותר ...

עדכון.

בדיקת צריכת דלק בכביש רק בין עירוני.

יום שישי נסעתי לחוף הבונים מרמלה בכביש החוף, כמובן ש-95% זה בהילוך 5 .

רגע לפני תדלקתי פוול עד שטיפה טיפה נשפך נסעתי 177.3 קילומטר הלוך חזור וחזרתי שוב לתדלק באותו צורת תדלוק, נכנס למיכל רק 9.52 ליטר, מתמטיקה פשוטה מראה תוצאה של 18.62.

הרכב היה עם תא מטען משהו כמו 80 קילו, מקדימה אני והחברה.

מה אתם חושבים?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ד"א שכחתי לציין שמאז שרכשתי את הרכב (כבר שנתיים) תמיד אני נוסע עם מיכל מלא וכל 180 ק"מ אני מתדלק שוב פוול, ותמיד חוזר חלילה, תמיד הממוצע היה נע בין 11.5 ל-12.5. הפעם יצא לי במקרה נסיעה שהיא כמעט 180 ק"מ וכמעט כולה בהילוך 5.

למה זה לא ניראה לך בדיקה אפקטיבית?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

זה לא אפקטיבי פעמיים:

אחת, כי השגיאה במדידת כמות הדלק הולכת וגדלה ככל שהכמות קטנה.

ושתיים, כי אתה כל הזמן נוסע עם מיכל חצי מלא עד מלא לחלוטין, ולמעשה סוחב סתם כ-18 ליטר דלק.

:turn-l:
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 5566 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...