Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6117 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום הרכב עבר טסט בצורה מעולה ובכללי מצבו מצויין וללא שום תקלה כלשהי.

בדרך חזרה מהטסט נדלקה לפתע הנורה הכתומה של המנוע בלוח השעונים.

קראתי כאן בעבר מדריך כלשהו על איך להוציא ברכב שלי את קוד התקלה כדי שאוכל להתקדם בזיהוי שלה בלי לפנות למוסך להתחברות לסורק בינתיים אך לא הצלחתי לדוג את המדריך הזה בחיפוש.

אשמח אם מישהו יוכל להסביר / להפנות אותי למדריך כיצד לבצע את הבדיקה בעצמי ברכב שלי (סיוויק האצ'בק ידני 1.4).

יש לציין שנסיעת הרכב לא השתנתה מרגע שנדלקה המנורה ולא נוספו שום רעשים כלשהם או משהו חריג אחר.

אשמח לעזרה בהקדם.

תודה רבה, שבת שלום וחג שמח :-P

פורסם

אוליי זה יעזור ואוליי ייקטלו אותי אני לא יודע אבל פעם זה קרה גם לאחי הגדול ואמרו לו שזה מההרצת גלגלים שעשו בטסט אז צריך לאפס את המחשב מנוע כי והוא השתגע, קיצר הוא ניתק את המצבר לכמה זמן (לא זוכר במדוייק, ניראה לי רבע שעה) ואז זה איפס את המחשב מנוע והמנורה נעלמה ולא חזרה מאז וזה היה לפני פחות או יותר שנה (מהטסט האחרון) והרכב עשה מאז קילומטראג' מכובד וכמה טיפולים ולא היו בעיות,

אבל בשיא הכנות תנסה לחכות למומחים רציניים פה, כי אני ממש לא מתיימר ליהיות מבין גדול, זה פשוט מה שקרה גם לאחי הגדול ואצלו זה סידר את הבעיה,

פורסם

דוממתי מנוע והמנורה כמובן חוזרת...

בד"כ כשאני מתניע את הרכב אני מעביר את הסוויץ' לON, מחכה שהנורות יתכבו, ורק אז מסובב להתנעה.

במצב הנוכחי, כשאני עושה כך, הנורות נכבות, וכחצי שניה לאחר מכן נורת המנוע חוזרת לדלוק...

אשמח לעצות/למדריך שקראתי פה פעם ואני כבר לא מוצא לאבחון התקלה. (גישור קונקטור מסויים וספירת הבהובים של נורה או משהו כזה)

פורסם

יש למישהו מושג לגבי המדריך עליו אני מדבר?

בכל אופן, כניראה שאגש מחר למוסך. מהו מחיר סביר לשלם עבור איבחון התקלה עם סורק?

פורסם

טוב, הצלחתי לבצע את הגישור כדי "לקרוא" את קוד התקלה דרך הנורה בלוח השעונים אך לא הצלחתי למצוא הסבר לתקלה דרך הקוד. למיטב הבנתי אם ספרתי נכון, 6 ההבהובים הארוכים מסמנים 60 ו7 הקצרים מסמנים 7 כך שקוד התקלה הוא 67. בכל אופן, העלאתי לכאן סרטון של ההבהובים בתקווה שמישהו כאן יוכל לעזור לי למצוא הסבר לתקלה לפני שאשלם על חיבור לסורק במוסך.

http://www.youtube.com/watch?v=mDilI2TxlHk דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

תודה רבה לעוזרים ושבוע טוב :-P

פורסם

יש לך תקלה או בחיווטים לחיישן הלמבדה השני, או חיישן למבדה תקול וסיבה אחרונה שלדעתי היא מקור הבעיה יעילות ממיר קטליטי ירודה.

ניסית למחוק את התקלה ולראות אם היא חוזרת?

פורסם

תוכל לכוון אותי היכן נמצא חיישן הלמבדה השני וכיצד אוכל לזהות אותו?

בנוגע ליעילות הממיר הקטליטי אני בספק, משום שביום שישי הרכב עבר טסט מצויין. אוכל לסרוק ולהעלות את הטופס עם תוצאות בדיקת הגזים אם זה יעזור.

דבר נוסף, עיינתי במסמכים שקיבלתי עם הרכב. קבלות על טיפולים וכו'. ראיתי שם שהרכב נכנס למוסך פעם עם אותה הנורה דלוקה ובחיבור לסורק הועלתה תקלה בממיר הקטליטי. מחר אסתכל שם מה היה הטיפול שלהם, אך למיטב זיכרוני זה היה משהו כמו "ניקוי ממיר ומחיקת תקלה מהמחשב" והעלות הייתה כמה מאות בודדות.

בנוגע לשאלתך אם ניסיתי למחוק את התקלה - כן, כבר מחקתי את התקלה הזו לפני פחות מחודש וביום שישי היא חזרה שוב.

מה שכן אולי קשור, זה שבד"כ איני נוסע עם מזגן, וביום שישי, מס' דקות לאחר שהדלקתי מזגן בנסיעה הנורה נדלקה... יכול להיות שיש קשר כלשהו?

דבר נוסף, אכפת לך לשתף את הרשימה שממנה מצאת את הפירוש לתקלה? הייתי רוצה שיהיה לי אותה למקרה הצורך.

תודה על העזרה!

פורסם

אני השתמשתי בתוכנה אך חיפוש קל באינטרנט היה מעלה לך את קוד התקלה ואת תוצאותיו.

ולפי התיאורים שלך נראה לי שהבעיה בממיר אם מחקת לפני חודש וחזרה שוב.

הינה צירפתי לך קישור לקודי התקלה ברכב שלך תדפיס לך את זה ותשמור.

http://www.troublecodes.net/honda/hondaobd2.shtml

פורסם

בדיוק מצאתי את העמוד הזה באינטרנט בעצמי. אבל תודה בכל זאת :-P

מה גם שיש לי אוטודאטה מותקנת על המחשב פשוט רק עכשיו חשבתי לבדוק שם...

בכל אופן, לא נראה לך שאם יעילות הממיר הקטליטי הייתה בעייתית אז הרכב היה גבולי/נכשל בטסט?

היות והרכב עבר טסט חלק אני יותר חושד בחיישן (תקן אותי אם אני טועה בבקשה.). תוכל לכוון אותי היכן החיישן עליו דיברת נמצא?

פורסם

קודם כל יפה לך לגרום לי לטרוח שיש לך אוטודטה.:evil:

אבירן אם אתה יודע היכן ממוקם הממיר הקטליטי אצלך ברכב (מתחת לרכב), אז החיישן השני יושב ממש אחריו לכיוון הדוד האחורי, תפקיד החיישן השני שבמערכת הוא אך ורק לבקר את פעולת הממיר הקטליטי, ועכשיו אם יש לך קוד תקלה שאומר שיעילות הממיר ירודה ולטענתך היא תקינה זה יכול לנבוע מחיישן תקול גם, אני לא פוסל את האפשרות אבל מניסיון חיישן תקול היה מדליק לך את הנורה תוך זמן הרבה יותר קצר מחודש.

• תוכן חדש...