Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6122 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לעבודה של אישתי כרגע יש מבצע עם פיג'ו סיטרואן. ושמנו לב לפיג'ו 308 Premium מנוע 1600 טורבו. המחיר בסוכנות: 159K והמחיר שמוצע לנו: 140K.

מנגד, יש את הפורד פורד פוקוס GHIA עם מנוע 2000, ב 142K.

איזה רכב יהיה עדיף? (בהנחה ששתיהם עולים 140K נגיד).

חשוב לציין שלא ממש אכפת לי מההנחה שאנחנו מקבלים, ומהנושא שאני יוכל למכור את הרכב בעתיד ביותר כסף, מפני שהוא כביכול עולה 160K. מעניין אותי איזה מהם הוא רכב עדיף.

אנחנו משפחה בת 4 נפשות (שתי ילדים בני 15 ו13).

הבנתי שבפיג'ו 308 ישנה בעיתיות מסיומת עם הגיר AL4, האם הדבר קיים גם בגרסאת הטורבו?

פורסם

לא ידועה לי "בעיה" בגיר, אלא שצריך להתרגל אליו.

לכשעצמי, כנראה הייתי מעדיף את הפוקוס, כל עוד לא הייתי צריך לשבת מאחור (ולכן תלוי גם מה גובה הילדים שלכם), מבחינת נסיעה וניהוג, אבל ה- 308 מרגישה נעים יותר מבפנים.

לדעתי ייקשה עלינו לעזור לך בהחלטה כזו משום שזה בעיקר עניין של טעם - ואני מציע כי תבצעו נסיעת מבחן.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

אגב מבחינה כלכלית, לטפל בפוקוס אם אני לא טועה יהיה יותר זול מלטפל ב308 אבל מצד שני הפוקוס אמורה לצרוך יותר דלק בגלל נפח מנוע יותר גדול, לפי דעתי תעשו נסיעת מבחן ותראו מה מתאים לכם..

:turn-l: יש לי סחרחורת.
פורסם

ההשערה של קודמי שלטפל בפוקוס יהיה זול יותר מב-308 היא לחלוטין הנחה ולא עובדה (ואני עדין), כך שלא הייתי מתייחס לזה בתור שיקול מדויק.

המנוע של ה-308 מספיק חזק בשביל להתגבר על עצלות מסוימת של הגיר, ובפירוש יהיה נעים וגמיש יותר מזה של הפוקוס (ולא בהכרח בזבזני יותר). ה-308 נראית הרבה יותר טוב מהפוקוס מבפנים וגם מאובזרת יותר, אם אינני טועה. היא מרווחת ונעימה ובמחיר המוצע לכם (איך כזו הנחה גדולה? האם מדובר ברכב שהוא עוד מעט שנה אצל היבואן?) היא תהיה קנייה עדיפה, ככל הנראה. מומלץ לבצע נסיעת מבחן.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אהבתי מאוד את ה 308 , ומדובר גם בדגם חדש יחסית מול הפוקוס אשר אמורה להיות מוחלפת ב 2010.

מבחינת עיצוב פנים ה 308 עדיפה משמעותית על הפוקוס והיא בפער גדול רכב שהרבה יותר נעים ונוח להיות בו .

מציע לך לבצע נסיעת מבחן כדי לקבל רושם כללי על הרכבים, למיטב ידיעתי רכבי המבחן הם בעלי מנועי 1.6 ליטר רגילים , צריך לקחת זאת בחשבון בהערכה הכללית של הרכב כיוון שאתה מתעתד לרכוש מנועים חזקים יותר .

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

תיקון קטן:

לפחות נכון ללפני מספר חודשים, יש גם פוקוס 2.0 וגם 308 עם מנוע טורבו, לנסיעות מבחן. לפחות בת"א. רק צריך לבקש.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• תוכן חדש...