Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6129 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי זוג רמקולים של אינפיניטי 6.5 לדלתות קוקסיאלים..ועם כל כיוון אפשרי עדיין התוצאה גרועה!פשוט גרועה! הרמקול לא נותן טיפת באס עוד שנייה נחנק בעוצמה גבוהה..לא בשמיים.. מדובר ברמקולים של אינפינטי 6022i 180W 60RMS 2.65ohms

הרמקולים הנ"ל מוגברים באמצעות מגבר של JBL GT5A604

אתמול הייתי אצל חבר והופתעתי לגלות שלו יש רמקולים יחסית ישנים של פיוניר,100W 35 RMS 4ohms עובדים באוטו שלו בלי מגבר והם לא רואים את הרמקולים שלי ממטר! חיברתי אותם לאוטו שלי עם המגבר והתוצאה הייתה מפתיעה ביותר! עד כדי כך שחבר שלי שאל אותי אם הרמקולים מאחורה מחוברים...[והם היו מחוברים..]

האינפיניטי עלו לי 450 שקל..יכול להיות שעבדו עליי? שהם מזוייפים?

אתם חושבים שאני יכול להחזיר אותם לחנות? הרמקולים חדשים לגמרי קניתי אותם לפני פחות מ3 שבועות ..

פורסם
אם אין באס זאת כנראה בעיה של פאזות.

בנוסף תבדוק גיין במגבר וחיתוכים

מזה פאזות?

וניסתי כל חיתוך אפשריי פשוט חרא של רמקול.

אני לא מכיר שום מתקין מקצועי בנתניה רק חאפרים באזור תעשייה הישן..משיהו יכול להמליץ לי על מתרין בנתניה?

פורסם

בוא נעשה ככה. קודם כל שים את המערכת על 75% ווליום. תתחיל להעלות גיין עד שתשמע עיוותים ואז תוריד טיפה. אם עדיין אין באס תהפוך לאחד הרמקולים את הכבלים של הפלוס מינוס ותראה אם יש הבדל בבאס.

עריכה: עזוב את הגיין להתחלה קודם תחליף את ה+ - ותראה אם זה פותר את הבעיה

פורסם
***אין צורך לצטט את ההודעה שמעליך, קרא את כללי הפורום***

אוקיי הבנתי, אתה מדבר על להחליף את ה + - במגבר נכון לא ברמקול עצמו..??

פורסם

חח ***חחח היא לא מילה תקנית ובטח שלא מוסיפה לנראות הפורום, קרא את הכללים*** אל תהפוך את ה+ ו ה- העבים של המגבר, הכוונה היא לחוט הדק (יחסית) שמגיע אל הרמקול עצמו. רק ברמקול אחד תהפוך את ה+ והמינוס. אם הגישה אל הרמקול קשה אז אפשר להפוך את אותו החוט אבל בצד של המגבר, זה כמובן לא משנה.

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם

אוקיי אני ילך אליו היום . באמת יכול להיות שזו הבעייה?? שהמינוס והפלוס הפוכים?זה הזויי,איך המתקין יכל להפוך אותם מלחתחילה?!

המגבר שלי נותן 60RMS הרמקוים גם 60RMA זה אמור להישמע ממש טוב לא ?

פורסם

לך למתקין שהמליצו לך ואל תיגע בכלום

חבל שבשביל מקסימום 50 שקל תעשה נזק

תבקש מהמתקין שיבדוק את המערכת ושיעשה לך כיוונים

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

• תוכן חדש...