Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6123 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

שנים שלא ביקרתי בפורום הזה ואני שמח לראות שיש פה חבורה של אנשים רציניים שמוכנים לעזור איש לרעהו- תמשיכו כך...

בעניינו, עשיתי חיפוש בפורום אך לא מצאתי שום דבר שיכול לעזור,

ברשותי הונדה סיביק 2009 דגם ה-5 דלתות, בעל 138 כ"ס.

לציין שהאוטו עלה לכביש ביוני השנה ועשיתי עליו פחות מ- 5K ק"מ.

לאוטו מספר "התנהגויות מוזרות":

1. כשהרכב קר (בבוקר לפני נסיעה) שילוב ל-D אינה חלקה ומלווה ברעש גריסת מתכת ובזעזוע שמקבל הרכב.

2. צריכת הדלק גבוהה מאוד פחות 8 קילומטר לליטר (כשבחברה מפרסמים 1-10).

3. בעליות, למי שמכיר בחיפה יש את העליות של פרויד/נשר לכיוון הכרמל, הרכב בקושי עולה, הוא נוסע איזה 60~70 קמ"ש בקושי ומעל זה צריך להוריד את הדוושה לרצפה, שם, הרכב עושה רעש של ג'אמבו ממריא, ומעלה בקושי קמ"ש אחד כל 2~3 שניות.

4. תוך כדי מאמץ מנוע בעליה, מגיע ללתא הנוסעים ריח של משהו שרוף... (קשה לי להבדיל אם מדובר בשמן) וידית ההילוכים ממש ממש מתחממת.

5. תאוצת ביניים- כשנוסעים ופתאום מורידים רגל מהגז (בכלל) ולאחר כשנייה/שתיים נותנים חצי דוושה, הרכב משתהה, ואז מוריד הילוך בצורה רגרסיבית ונותן משיכה של שניה ואז חוזר לנסיעה רגילה.

לפני כחודשיים, דיברתי עם שירות לקוחות של הונדה והם הפנו אותי למוסך מורשה בצפון, הגעתי לשם והסברתי את הבעיות של הרכבת, בעיה 1 לא אומתה כי הרכב היה אחרי נסיעה (מהבית למוסך) ולא הייתה אפשרות לתת לאותו להתקרר למצב של בוקר.

בעיה 2 גם לא נפתרה שכן אמרו לי לבצע רישום מדוייק אחרי כל תדלוק ולאסוף ראיות.

בעיה שלישית זכתה להתייחסות מזלזלת, שכן ליד המוסך יש כביש ישר של כ-800 מטר, שם יצא הבוחן שלהם לנסיעת מבחן על כביש ישיר לחלוטין ואמר שהאוטו מאיץ בצורה נורמטיבית.

כמובן שגם בעיה 4 לא נפתרה.

גם בעיה 5 לא זכתה לאימות שכן הבוחן הוא זה שנהג ברכב והיה לו קצת קשה להבין את מה שניסיתי להסביר בעברית פשוטה.

נראה לי שיום שישי אני הולך שוב למוסך, והפעם נראה לי שאני אשאיר שם את האוטו ביום חמישי בערב שיתקרר טוב-טוב,

רציתי לדעת אם מישהו כאן נתקל בתופעות שכאלו (לא בהכרח עם רכבי הונדה) ומה היה הפתרון, או מישהו שמידע מקצועי שלו יכול לדעת ממה יכולות לנבוע "תקלות כאלו".

תודה וגמר חתימה טובה.

Honda Civic 5D, 2009, Black

VW Bora TDI, 2002, White- נגנבה...

פורסם

עם בעיות המופיעות לסירוגין , קשה להתמודד ברגע אחד - אתה צריך סבלנות .

מצא מוסך מורשה אמין - השאר את הרכב למשך הלילה במוסך , הגע בבוקר ובדוק יחד עם הבוחן את הבעיה :idea:

עדכן את שרות הלקוחות/יעוץ טכני , של חברת הונדה/מאיר , בבעיה ברכב .

הודע או תאם איתם , לאיזה מוסך להכניס את הרכב - אפשר לבקש כי הם ישלחו בוחן מטעמם למוסך .

בכל מצב , לדעתי מהבנה של התלונות , יש בעיה , צריך לבדוק את הרכב הן בנסיעה כאשר הוא קר ,

והן להתחבר למערכת המחשב/מחשב הממסרה האוטומטית , לבדיקה מקיפה .

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

• תוכן חדש...