Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גיר שעושה בעיות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6148 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים.

לפני חמישה חודשים הכנסתי את הרכב לאחד המוסכים לטיפול בגירים אוטומטיים בחולון. הרכב יצא אך כבר בשבועות הראשונים חזרתי לבעל המקום כדי להדגיש בפניו שהגיל מחליק בין ההילוך השלישי לרביעי, נותן מכות מדיי פעם, ולפעמים נתקע.

בעל המוסך אמר לי שתוך חודש יש להחליף שמן גיר ואחרי זה הבעיה אמורה להסתדר.

באתי להחליף וכמובן ששילמתי על השמן.

במשך תקופה של חמישה חודשים הייתי אצל על המוסך עוד 4-5 פעמים באותה תלונה, והוא תמיד אחרי יום שהייתי משאיר את הרכב אצלו שלח אותי למחרת בטענה שהיה ליכלוך באחת היציאות או משהו כזה וזה תוקן.

כעבור חמישה חודשים הגיר נדפק שוב!.

יש לציין שבעל המוסך לקח אחריות ופירק שוב את הגיר, ועוד פרט חשוב שיש לציין הוא שמחיר העבודה שהוא לקח לי לא כלל זוג גלגלי שיניים ששכחתי את שמם והוא ציין בפניי שזה עסק כבר הרבה יותר יקר.

בתיקון הראשון הוא אמר שגלגליי השיניים טוים ואינם נשברו, אך עכשיו כאשר היה תיקון הוא ציין בפניי שגלגלי השיניים נשברו והוא צריך להחליף אותם. מחר אני אמור להוציא את הרכב מהמוסך ואין לי מושג כבר מה לחשוב, כי כסף הוא רוצה.

כמו שציינתי גלגלי השיניים היו במצב טוב לפי טענתו בהתחלה, וכבר מהרגע הראשון שלקחנו את הרכב הרגשנו החלקה ועוד בעיות בגיר. כמובן שהתראנו כמה וכמה פעמים על הבעיות.

האם ייתכן שגלגלי השיניים נשברו כתוצאה מעבודה לקויה של בעל המוסך? האם אני צריך לשלם על זה? ומה אני צריך לעשות הלאה?

יש לציין שבעל אותו מוסך הוא אדם אמין בעניי ויש לו רקע של תגובות טובות באינטרנט של כמה וכמה אנשים מרוצים.

סליחה על הטקסט הארוך ואשמח לעזרה בהקדם. תודה.

פורסם

בלי קשר לבעל המקצוע עליו מדובר (ואני מאוד מקווה שזה לא אחד מחברי הפורום) זו דוגמא מדהימה לשירות דב.

לא רק,שקיבלת גיר תקול (כנראה שהגיר הישן במכוניתך הוחלף למשומש ולא שופץ כהלכה) עוד נדרשת לשלם על שמן גיר כאשר הוא היה כבר אמור להיות כלול בתשלום הקודם ויותר מכך,חובה להחליף שמן גיר לאחר החלפת גיר ועצוב שלדבר כזה עוד נתייחס בשרשור כבעל מקצוע.

אולי יש לו מקצוע חדש:קשקשן ו/או כסתח"ן :cry:

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...