Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6128 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעקבות וויכוח אם חבר,אני רוצה לשאול פה בפורום אנשים שמבינים.

אני נוסע בהילוך 3,מגיע רמזור אדום,אני מעביר לניטורל ועוצר.

אני נוסע בהילוך 3,מגיע רמזור אדום,מעביר להילוך 2 ואז להילוך 1.

מה הדרך הכי נכונה לבצע העברת הילוכים נכונה?

תודה.

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
הדרך אותה מלמדים בשיעורי נהיגה היא להוריד הילוכים בהדרגה בהתאם למהירות ( ולהאט בעזרתם גם ) עד להילוך שני - ובו לעצור.

אותי אישית לימדו קודם לעצור, לא משנה באיזה הילוך, ואז להעביר לראשון.

בפועל, לפי דעתי דעתי, מהלך של הורדת הילוכים חשוב אך ורק אם אתה מתכוון להאיץ לאחר מכן. ז"א שההילוך צריך להיות משולב בהתאם למהירות אך ורק בזמן האצה (כשאתה לוחץ על גז).

לדוגמא כשאתה לוחץ בריקס שהמטרה הסופית שלו היא לעצור ולא להמשיך את הנסיעה במהירות נמוכה יותר אז אין צורך להוריד הילוכים בהדרגה.

מקווה שהבנת את כוונתי.

פורסם

אם מדובר בבלימת חרום - פשוט תבלום, וחזק. בלי משחקים בהילוכים ובלי הורדה לניוטרל.

אם מדובר בהאטה מבוקרת לפני צומת, רמזור, מחסום או חללית של חייזרים שנחתה באמצע כביש החוף אפשר וכדאי להאט בעזרת הבלמים תוך הורדת הילוכים בהתאם למהירות הנסיעה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

בלימה מבוקרת תוך כדי הורדת הילוכים - אם תצטרך לנווט את הרכב למסלול "בריחה" כלשהו (תאונה פתאומית, רכב סוטה וכד')

לא תוכל לעשות זאת על ניוטרל.

GOT סחוג?

פורסם
אני דווקא התרגלתי להוריד הילוכים לפני עצירה, אבל בלי הורדה לראשון.

סתם לא בריא לגיר.

בדיוק, הורדה להילוך ראשון סתם שוחקת, מוריד עד שני ואז עוצר.

פורסם
בדיוק, הורדה להילוך ראשון סתם שוחקת, מוריד עד שני ואז עוצר.

אחרי עצירה מוריד לראשון כמובן =] (ועם קלאץ) נכון?

פורסם
אחרי עצירה מוריד לראשון

ועומד עם קלאץ' לחוץ ברמזור?

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

כן, להעביר לניוטרל ולעזוב את הקלאץ'. ובתחילת נסיעה לשלב לראשון.

עריכה - פשש 3 הודעות בדקה :) ההודעה שלי היא תשובה ל"יש אופציה אחרת"

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6128 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...