Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6134 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, משהו מוזר קרה היום.

התנעתי את הרכב ויצאתי מהחנייה, שברתי הגה שמאלה חזק ונעצרתי כמה דקות בזמן שהרכב עבד. יצאתי לקחת משהו וקלטתי פתאום כתם שמן די גדול בצד ימין של הרכב מתחת לגיר בערך. בדקתי את כל השמנים והכל היה נירא תקין, לא הבנתי מאיפה זה יצא. למישהו יש רעיונות? הכמות די נכבדת והכתם היה בקוטר של כ40 ס"מ.

VW Passat V6 2.8 L 4Motion

פורסם

בפעם הבאה כשאתה מחנה את הרכב שלך ליד הבית שים מתחת קרטון ותבדוק בבוקר אם ממשיכות לך הנזילות.

:-D אוטו זה כמו חומוס. קונים אותו מאהבה או לא קונים בכלל :-D

פורסם

כל העניין שהרכב עומד בחנייה פרטית מבטון, כל טיפה אני רואה. אבל הנזילה הייתה כאשר יצאתי מהחנייה והרכב עמד כמה דקות מונע עם הגה שבור שמאלה. מבין? ככה אין נזילות בכלל.

פורסם

לא רשמתה את דגם הרכב - האם יש ברכב הגה הידראולי ?

אם יש - בדוק את מיכל הנוזל ההידראולי של ההגה המשאבה והצנרת - הנוזל ההידראולי בד"כ בצבע אדום .

יש רכבים שהנוזל ההידראולי של הרכב הוא בדיוק כמו הנוזל של הממסרה האוטומטית .

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם
שלום, משהו מוזר קרה היום.

התנעתי את הרכב ויצאתי מהחנייה, שברתי הגה שמאלה חזק ונעצרתי כמה דקות בזמן שהרכב עבד. י.

יכול להיות שהתפוצץ לך צינור של ההגה כח , ובורח לך השמן,

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

יתכן מאוד וחיבור שמן במשאבת הגה פגום,וכנראה שמדובר בחיבור-צינור שמספק שמן להטיית ההגה שמאלה,ומכאן הסיבה לדליפה שלא באופן קבוע.

אתה בטוח שהדליפה היא מהרכב שלך?.אולי סתם נעצרת במקרה מעל שלולית של מישהו אחר?.

פורסם

בקיצר - שמן אדום אכן יכול לבוא או מהגיר או מהמערכת הגה כח.

ככה או ככה - האוטו צריך גרר למוסך (אלא אם לא אכפת לך גם מפוטנציאל נזק עצום וסכנה בטיחותית אמיתית).

וכמובן - לנקות את השמן! שהוא סכנה בפני עצמו.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

היי,

אני לא יודע באיזה רכב מדובר, אבל לי זה קרה פעם עם יונדאי אקסנט 96, הלכה משאבת הגה

כח.

תשים לב שלא יקרעו אותך במחירים, כי אני ניצלתי ברגע האחרון.

אם אתה מעוניין בייעוץ לגבי מוסך צור איתי קשר בפרטי.

שנה טובה !

פורסם

שלום, סליחה קודם כל, הרכב זה סיויק האצ'בק 98.

יש הגה כח. העניין הוא שבדקתי את כל הנוזלים והכל ניראה כשורה. בכל מקרה אני אסע למוסך לבדוק את זה ואעדכן

פורסם

חבל שאתה מסכן את עצמך ואת הסובבים אותך.

אם זה שמן הגה כח - אתה עלול להיתקל בבעיות בהיגוי.

אם זה שמן תיבת הילוכים - אתה עלול להיתקל בבעיות בהעברת הכח.

שתיהן בעיות בטיחותיות.

נסיעה בלי שמן בכל אחת מהמערכות כמו כן - יכולה להרוס אותה ולגרום לך לנזק של אלפי שקלים (ואני לא מגזים - ברר כמה יעלה לך גיר אוטומט - שאם תיסע בלי שמן - תצטרך להחליף , או משאבת הגה כח...) בדקות!

כמו כן - נזילה כזו על הכביש - יכולה חס וחלילה להרוג את הרוכב אופנוע שיעבור על השלולית שהשערת בזמן שעמדת ברמזור לדוגמא.

עדיין לא נשמע לך סיבה מספקת לנצל את הגרירה (ועוד חינם! מהביטוח!) שמגיע לך ?

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

תנסה לפתוח את מכסה המנוע ולהסתכל. מדובר ברכב יפני, כך שברוב המקרים תוכל לראות ולהבין מה קורה...

קודם כל - מנוע מכובה.

דבר שני - אתה לא מפרק כלום או מזיז שום דבר אם אתה לא יודע.

לאחר מכן, אם אתה מסתכל בצד שמאל, אמורה להיות מעין תיבה עם מכסה מסתובב - צריך להיות רשום על זה WEELLE, או משהו בסגנון, ציור של הגה או משהו. זה המכיל למילוי שמן הגה, מתחתיו אמורה להיות המשאבה, תציץ אם היא "רטובה" בנוזל האדום, או אם הצינורות מטפטפים, אם כן - מדובר בשמן הגה כח, ולכן כדאי לגרור את הרכב למוסך...

בהצלחה !

פורסם

חברים אבל כל העניין שרמות הנוזלים ברכב תקינות! נוזל בלמים תקין, נוזל הגה תקין כמו שהיה תמיד, נוזל גיר תקין גם כמו שהיה, שמן מנוע גם תקין, אנטיפריז תקין, הכל תקין ולכן הבעיה. עשיתי בידקה הרמתי את הרכב בג'ק הסתכלתי ופשוט מוזר.. בקיצור הרכב יכנס למוסך שבוע הבא.

• תוכן חדש...