Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6140 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

במסגרת התחבטותי והתלבטותי האם כדאי לרכוש דירה זולה בפיריפריה, הגעתי לאתר הבא http://www.eji.co.il/AboutUs.aspx?lang=1

טלפון אליהם העלה שמדובר בקבוצה שרכשה גגות רבים על קו הים באזור תל אביב, ומוכנה למכור אחוזים החל מ - 50,000 ש"ח ומעלה.

אם אני מבין נכון, הם רכשו למשל מטר גג ב1500$, + עלויות בניה 2500$ = 4,000$

את הנ"ל ניתו למכור ב 7000$. [כדירה בנויה]

כך שאם משקיעים את המעט כסף שברשותינו כשותפים זעירים, ניתן להכפיל אותו תוך 4 שנים.

ועכשיו לשאלותי:

א. מישהו מכיר את היזמה הנ"ל או דומה לה?

ב. ואת החברה הנ"ל?

ג. מהם הסיכונים הכרוכים בכך? ממה עלי להזהר?

האם כדאי לעזוב הכל ולקנות דירה נורמלית בזול וזהו? [לכל דירה שארצה עלי להוסיף לפחות 150,000 ש"ח, כי ההון העצמי שלי נושק ל100,000 ש"ח]

בתודה מראש

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

בנייה על הגג כרוכה בסיכונים רבים, לרבות בעיות של מיסוי, שכנים, תב"ע ועוד.

ממש לא פשוט כמו שאתה מתאר את זה.

לפני השקעת כסף חשוב מאוד לבצע בדיקת נאותות מקיפה ורצינית.

יש הרבה מאוד בדיקות לבצע, לרבות קבלת בטחונות הולמים לכספך, ואם אינך מומחה בתחום מומלץ להתייעץ עם כזה, ולא לבצע פעולות שאלה על סמך ייעוץ בפורום - דבר שעלול לעלות לך בהפסד כל השקעתך.

• תוכן חדש...