Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6141 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

ברשותי פונטו 95.

כבר מספר שבועות שהבחנתי באיבוד מים בקצב מהיר יחסית (מיכל העיבוי מתרוקן אל מתחת למינימום תוך יומיים-שלושה).

זה קרה כבר כמה פעמים, אני בודק כל הזמן.

הייתי כבר במוסך (מורשה פיאט), בדקו ובדקו ואין תוצאות, אין להם מושג למה זה. אפילו העמידו את האוטו על ליפט כדי לראות כעבור זמן אם יש סימני נזילה.

צבע השמן תקין (הרכב לאחר ראש מנוע לפני כמעט שנה), אין שום סימני נזילה/אבנית באיזור המועדים לפורענות (צנרת,משאבה, רדיאטור).בוצעה בדיקת לחץ, בזמן כיבוי וגם בזמן עבודה, הכל תקין, לאורך מספר דקות.

הרדיאטור גם יחסית חדש.מאווררים תקינים, אין התחממות.הכל תקין ומצד אני מאבד מים בכמות ואני לא רוצה להמשיך לנסוע ככה.

מה ההמלצה? מה עוד אפשר לבדוק? האם ללכת למוסך רדיאטורים? (אני צריך המלצה למכון רדיאטורים באיזור חיפה)

תודה

פורסם

בדוק נזילה מפקקי מים .

בפונטו יש פקק מים בעיתי בין הגיר למנוע .

הכנס לחץ למערכת קירור על ידי מכשיר בדיקה לחץ במערכת קירור והמתן חמש דקות ובדוק נזילת מים בין הגיר למנוע.

ישנם פקקי מים גם בראש מנוע.

פורסם

אין נזילות ברצפה בתוך המכונית, נבדק הנושא הזה גם.

עשו בדיקת לחץ במשך כמה דקות, מונע ולא מונע, לא היתה ירידת לחץ, לא נמצאו נזילות ליד הפקקים.

צבע שמן תקין (אין טחינה...).

רפי - האם יש לך המלצה למכון רדיאטורים? (האם זה הפתרון, ללכת לשם?)

במוסך אמרו לי להמשיך לעקוב ולחזור כשיתפתח משהו... העניין הוא שאני לא רוצה שיתפתח משהו בדיוק בזמן הלא נכון ובמחיר יקר יותר.

מה עוד אפשר לעשות?

פורסם

במידה שלא נמצאה בעיה בראש מנוע .

לא סביר שנוזל קירור יתאדה או נזילה בצורה משמעותית כפי שאתה מתאר.

אני לא שלם עם התשובה של המוסך .ברגע שהמנוע יתחמם עקב חוסר בנוזל קירור יגרם נזק רב יותר ממליץ להשאיר את הרכב במוסך לבדיקה ואיתור התקלה .

• תוכן חדש...