Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8136 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי בעיה קשה,

יש לי באוטו סאב וקומפוננט שמחוברים על המגבר ורמקולים 6X9 שמחוברים לHU.

עכשיו, לאחרונה פתאום הסאב והקומפוננט או ה6X9 או שניהם מפסיקים לנגן ופתאום חוזרים.

זה לא יכול להיות בעיה במגבר כי אז ה 6X9 היו ממשיכים לנגן, זה לא יכול להיות בעיה ב HU כי אז הסאב והקומפוננט היו ממשיכים לנגן, לא יכול להיות שזו הצמה של הרדיו כי אז הרדיו היה נכבה.

מה לעזאזל זה יכול להיות???? :evil::evil::mad::mad::mad:

פורסם

זה לא יכול להיות בעיה ב HU כי אז הסאב והקומפוננט היו ממשיכים לנגן !??!!?

למה למה הם מחוברים לHU נפרד ?!? המגבר מחובר גם הוא לHU וכנראה שבו הבעיה ...

פורסם

הסאב והקומפוננט מחוברים למגבר והאחוריים לHU, אם הבעיה הייתה בHU אז הכל היה מפסיק לנגן יחד, במצב הנוכחי זה או שהסאב והקומפוננט מפסיקים לנגן או שהאחוריים או ששניהם ביחד.

אין לי מושג מה זה יכול להיות.

פורסם

תבדוק שהכבל שמועבר מן המצבר מחובר בצורה טובה ואין נתק במידה והוא מחובר לפיוז אז תבדוק את החיבור לפיוז ,

הבדיקה השנייה שתבצע היא לנתק את הRCA ולבדוק את החיבורים , נתק ב 6X9 היא פשוטה פשוט תבדוק את החוטים שמוברים להד יוניט...

פורסם
את כל הדברים האלה, זה כלום מכל זה,

יכול להיות שזה קצרים ביציאות של הHU?

שמע זה אפשרי, אתה יכול לבדוק את זה אם יש לך הד יוניט אחר.. אפילו איזה רדיו טייפ מסכן

תחליף ותראה אם זה מסתדר.. אם כן.. הבעיה בהד יוניט עצמו

תעבוד על שיטת האלימינציה אם אף אחד פה לא יכול לכוון אותך למקור הבעיה

"Everybody loves house music, its a spirtual thing, a body thing, a soul thing"

פורסם

היתה לי בעיה דומה, היו לי שני מגברים חזקים שמשכו המון כח מהמצבר.

אחרי חצי שנה נגמרו המיים במצבר שהיה בן חצי שנה, מצבר של שנפ ד"א שנחשב להכי טוב.

ובנוסף נדפק לי האלטרנטור שהיה מטעין את המצבר רק בטורים גבוהים, ז"א שאם היתי עומד דקה ברמזור בלי לתת "גז" אז המצבר לא היה נטען והמערכת היתה שואבת את כל המצבר וכל העסק היה נכבה.

אז מה שאני אומר זה שאולי יש לך בעיה בטעינה של המצבר - אלטרנטור.

תן מוזיקה בווליום לך לפנסי חזית ותראה אם הם מעמעמים.

אם הכל עובד כשורה אתה תמיד יכול ללכת לחשמלאי שיבדוק לך עם מד טעינה את האלטרנטור.

פורסם

תודה רבה לכולם על העזרה,

בסופו של דבר זה הגיע למצב שכבר לא שמעו כלום, שלפתי את הרדיו והתחילו לשמוע, החזרתי והכל היה סבבה, אחרי עוד כמה זמן זה התחיל לקרות שוב, שוב פעם שלפתי ועכשיו הוא במצב שהוא חצי בחוץ אבל לפחות לא מקרטע, מה שמפריע לי זה שכשהוא היה בפנים לא התכופף או נמחץ שום כבל אז זה לא יכולה להיות בעיה כזו.

חפיף, לפחות איתרתי בערך את הבעיה, עכשיו אני יותר ממוקד ואני מאמין שאני יוכל לפתור אותה צ'יק צ'אק.

(רשמתי את כל המגילה הזו כדי שאם יקרה למישהו משהו דומה יהיה לו כיוון מה זה יכול להיות)

שבוע טוב לכולם :lol:

• תוכן חדש...