Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6137 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בס"ד

שבוע טוב לכולם!

לא מזמן סיימתי את התקנת, שידרוג וכיוון המערכת שלי ומי שזוכר את הת'רד שהעלתי עם תהליכי ההתקנה עם איטומים שאני בעצמי עשיתי רק בדלתות.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=277407

את הטעות שעשיתי באיטום כבר לא כל כך אפשר לתקן וגם אם כן אני לא מעוניין כרגע כי זה ידרוש הרבה עבודה, כסף וכאב ראש

למרות שלא כל כך נורא כי לפחות מאחורי הרמקול כן אטמתי.

כרגע לאחר כיווני גיינים ותדרים פחות או יותר סופיים אני שומע קירקושים מאיזור הדיפונים של הדלות מה שמציק לי נורא באוזן

ובבגאז' יש רעידות של הפח אבל בכלל לא שמיע בתוך הרכב למרות שגם שם אני מעוניין לאטום.

אני מעוניין כרגע בעצות לאיטום מינימאלי שיחסל את הרעשים או שלפחות לא יהיו שמיעים , אני לא רוצה להשתולל יותר מדי ולאטום כל חריץ באוטו, איפה המקומות בדלת ובבגאז' הכי קריטיים שאצטרך לאטום וכמה יריעות + - אצטרך?

תודה לכל העוזרים!

נ.ב

הרכב המדובר הוא סובארו אימפרזה שנת 2000

hu:clarion dxz785usb|comp:hertz mlk165|amp: audison lrx 4.1k|sub:hertz hx300d|mono:sundown audio sae1000d

פורסם

המקומות הספציפים שמרעישים משתנים מרכב לרכב ומסטאפ לסטאפ.

מומלץ לכסות את רוב הדיפון והחלק החיצוני והפנימי של הדלת.

זה יצריך בערך 20-30 SQFT של חומר איטום.

אני רציתי איטום מינימלי, קניתי גליל רפא בנד ב- 500 שקל, אחרי ניסיון כואב עם מתקין חאפר שהתקין לי שכבה אחת, עברתי לשכבה השניה בעצמי, והרוב הגדול של הקרקושים והרעידות נעלמו.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

sqft 20-30???

זה חבילה לבאלק שלם כמעט, אני כולה רוצה לאטום שני דיפונים ובגאז'...!

hu:clarion dxz785usb|comp:hertz mlk165|amp: audison lrx 4.1k|sub:hertz hx300d|mono:sundown audio sae1000d

פורסם

נכון בגלל זה אני אומר כולה.

כמה יריעות כבר צריך לשני הדיפונים? הרי לא אוטמים את כל שטח הדיפון לפי מה שאני יודע לא!?

וגם בבגאז' אני לא מתכוון להשתולל עם האיטום.

אני רק מעוניין לדעת איפה המקומות הקריטיים יותר לאיטום כי אני לא כל כך שם לב מאיפה מגיעות הרעידות...!

• תוכן חדש...