Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יונדאי קופה 2.0 2003 צב או ארנב?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6106 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן

אני מחפש לקנות מכונית קופה קראתי קצת על יונדאי קופה ואני שוקל את ה 2.0 ליטר

אבל יש הרבה מידע סותר באנטרנט לגבי המהירות שלה, אישית חשוב לי שהיא תהיה זריזה וכיפית.

יש פה מישהו שהחזיק אחת או יכול לספר איך היא איפה ולהשוות אותה למכוניות אחרות מבחינת מהירות, סאונד מנוע וכיף בנהיגה?

העיקר שתהיה ידנית

פורסם

תלוי מהי נקודת ההשוואה.

לעומת מזדה לנטיס 1.6 היא ארנב.

לעומת איביזה 20VT היא צב.

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

פורסם

כייף = 0-100 בלא יותר מ 8 שניות..תיבת הילוכים מהנה מנוע רספונסיבי הגה ומתלים שמספקים מידע ולא מעמעמים אותו ותנוחת ישיבה נמוכה..

האוטו הקודם שלי היה בחו"ל והיה משהו די מפלצתי ואני חושש שאני אתאכזב קשות מהביצועים.

העיקר שתהיה ידנית

פורסם

היונדאי קופה V6 בעלת מנוע 2.7 עושה 0 ל- 100 באיזור ה 8 + שניות כמדומני,

כך שאני די בטוח שהגרסה צנומת המנוע לא תעמוד בקריטריון הזה.

עם זאת, אני מרגיש צורך לציין כי 0-100 זה לא הכל בחיים,

ויש מכוניות שעושות 0-100 ביותר מ- 8 שניות אבל מעלות חיוך על פנייך בהרבה פחות זמן מזה...

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

בגלל שאני גם מעוניין ביונדאי קופה וזו האהבה שלי מגיל 5 אז יש לי שאלה(יותר השוואה) שאולי גם תעזור לפותח האשכול.

איך האוטו מבחינת נהיגה ספורטיבית(תחושה,מהירות,נוחות) לעומת שברולט קוואליר\מאזדה 323 ?(הספורטיביות עם הפנסים הקטנים)

פורסם
היונדאי קופה V6 בעלת מנוע 2.7 עושה 0 ל- 100 באיזור ה 8 + שניות כמדומני,

כך שאני די בטוח שהגרסה צנומת המנוע לא תעמוד בקריטריון הזה.

עם זאת, אני מרגיש צורך לציין כי 0-100 זה לא הכל בחיים,

ויש מכוניות שעושות 0-100 ביותר מ- 8 שניות אבל מעלות חיוך על פנייך בהרבה פחות זמן מזה...

מסכים עם כל מילה אבל זה אומדן די טוב לשאלת מיליון הדולר האם הדבר הזה יכול להדביק אותי לכיסא?

מצב המכוניות הספורטיביות בארץ קשה מאוד.. יש לי תקציב של 80K וממש לא רוצה להתפשר אבל פשוט כל אופציה יש איזה בעיה איתה.רק MR2 תכלס עונה על רוב הדרישות..וגם היא חלשה יחסית..גם פיאט קופה בעצם אבל איזה מחירים מגוחכים רוצים עליה.

העיקר שתהיה ידנית

פורסם

דבק מגע יכול להדביק אותך לכסא. אני מניח שגם דבק אחר יוכל לבצע את המלאכה.

אם לא מתאים לך לשלם על רכב מסויים מה שדורשים עליו, אז תמשיך לנסוע על הרכב הנוכחי ולקטר.

כל עוד יש מי שמוכן לשלם על רכב מסויים מחיר מסויים - אז המחיר לא מגוחך. פשוט מאוד.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

להדביק לכסא? מיתלים מספקי מידע? משווה ל mr2?

לא נראה לי שאתה בכוון עם הרכב הזה לדרישות שלך.

אפשר לשאול איזה מפלצת היתה לך כדי שנקבל אומדן?

מה התקציב?

פורסם

יונדאי קופה זה אקסנט בפוזה של פורשה.

אני אישית מאוד התאכזבתי מהאוטו הזה, פשוט אין קשר למילה ספורטיבי.

אם אתה רוצה תשומת לב אז קיבלת והרבה, אבל אין לה כוח בגרוש.

MR2 רכב אחר לגמרי.

Golf GTi MK5: Revo Stage 2+ - Tein SuperStreet 2 - MILLTeK Performance Pipe - APR Hpfp

למכירה: איביזה טורבו 20VT.

פורסם
בגלל שאני גם מעוניין ביונדאי קופה וזו האהבה שלי מגיל 5 אז יש לי שאלה(יותר השוואה) שאולי גם תעזור לפותח האשכול.

איך האוטו מבחינת נהיגה ספורטיבית(תחושה,מהירות,נוחות) לעומת שברולט קוואליר\מאזדה 323 ?(הספורטיביות עם הפנסים הקטנים)

אין השוואה. הקוואליר ספורטיבית כמו סבתא שלי ומאזדה 323 עם הפנסים הקטנים ספורטיבית כמו דודה שלי (שהיא אולי טיפ-טיפה יותר ספורטיבית מסבתא שלי). היונדאי קופה דווקא לא רעה, במפתיע. אחלה התנהגות כביש. רק עגלה ב-2.0 ל'.

מסכים עם כל מילה אבל זה אומדן די טוב לשאלת מיליון הדולר האם הדבר הזה יכול להדביק אותי לכיסא?

מצב המכוניות הספורטיביות בארץ קשה מאוד.. יש לי תקציב של 80K וממש לא רוצה להתפשר אבל פשוט כל אופציה יש איזה בעיה איתה.רק MR2 תכלס עונה על רוב הדרישות..וגם היא חלשה יחסית..גם פיאט קופה בעצם אבל איזה מחירים מגוחכים רוצים עליה.

מחפש תאוצות? ב-80K אתה יכול לקנות יופי של איביזה טורבו.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

הגרסה 2.0 עגלה ודווקא היא מגיעה רק עם גיר רגיל.

והגרסה של ה 2.7 דווקא לא רעה בתאוצות ביניים עם משהו כמו 160 כ"ס מגיעה עם גיר אוטומט בלבד.

2.7 ידנית דווקא הייתה יכולה להיות רכב מעניין מאוד, חבל.

Golf GTi MK5: Revo Stage 2+ - Tein SuperStreet 2 - MILLTeK Performance Pipe - APR Hpfp

למכירה: איביזה טורבו 20VT.

• תוכן חדש...