Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יונדאי קופה 2.0 2003 צב או ארנב?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6106 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ב 80K אפשר לקנות גם יופי של אימפרזה WRX או STI למשל.

מאיזה שנה בדיוק? אתה בטוח במה שאתה אומר?

בקיצר, אין מצב, וגם אם יש מצב זה יעלה הון תועפות להחזיק אותה.

לגופו של עניין,

אנחנו מדברים על תקציב בינוני לרכב ספורטיבי ראשון, אם נישאר ברמת הפוזה בלבד וההגדרה של "ספורטיבי" במקרה זה היא כך, אז הקופה תעשה את העבודה ולטעמי היא באמת יפה,+ על הדרך רוני אומר שמקבלים בה התנהגות כביש סבבה.

אם מדובר על חוויות נהיגה חדשות, בתקציב הזה ללא ספק איביזה טורבו תעשה את העבודה, חזקה בכל קנה מידה ביחס לרכבים שהועלו פה, יחסית לא כבדה לאחזקה, מקדם פוזה גבוה ואם נהג שילמד לאט לאט וישתפשף, ללא ספק הנאה צרופה.

חשוב לציין כי אפשר להשיג אותה בתקציב הזה ממודל דיי מתקדם.

אופצייה נוספת עם קצת מזל זו הלאון טורבו שהיא אם כל השידרוגים בתקציב הזה למרות שזה יהיה קשה מאוד.

אולי אם פותח השרשור רוצה להשאיר קצת כסף בצד, ללכת על קליאו ספורט 2003 או איזו GTI מהשנים הללו.

בכל מקרה, אם זה רק הפוזה, כל הפיסקה האחרונה לא רלוונטית

בן

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

מצטרף להמלצה על קליאו ספורט (אבל לא אוביקטיבי :lol:).

עומד מאחורי האמירה שב 80K אפשר לקנות איפרזה WRX טובה מאד.

לפני זמן לא רב חיפשתי רכב, בסופו של דבר קניתי קליאו אבל התענינתי גם באמפרזה.

במחיר של 80 ופחות מזה אפשר לקנות יופי של WRX משנת 2001 עד 2003 חלקן משופרות עד השינים והעצמות בסדנאות מעולות כגון טיג וגם פרו-דרייב מקוריות.

האמת שלא בדקתי STI אבל חבר במשא ומתן על אחת בסביבות 80, לא מכיר את הרכב, עדיין לא ראיתי אותו.

בהצלחה,

נתן.

פורסם
אין השוואה. הקוואליר ספורטיבית כמו סבתא שלי ומאזדה 323 עם הפנסים הקטנים ספורטיבית כמו דודה שלי (שהיא אולי טיפ-טיפה יותר ספורטיבית מסבתא שלי). היונדאי קופה דווקא לא רעה, במפתיע. אחלה התנהגות כביש. רק עגלה ב-2.0 ל'.

רוני

יש לי ניסיות עם שתי המכוניות(הקוואליר והמאזדה) ותמיד חלמתי על קופה ויצא לי גם לקרוא עליה שהיא לא משהו.

אז לוותר עליה(הקופה) בשביל המאזדה או הקוואליר או שהקופה אוכלת אותם?

ומה זאת אומרת עגלה ב2 ליטר? אני אישית פחות מעניין אותי כמה היא עושה מ 0-100 אלא לכמה היא מגיעה ואיך ההתנהגות שלה במהירות גבוהה.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

טוב ירדתי לגמרי מיונדאי קופה

אני מחפש פרלוד 2.2 רק חבל שכולם עברו התעללות ונמכרות כיד שביעית בממוצע.

אני ובן דוד שלי לקחנו סיבוב באחת שנמכרת לפני כמה ימים והתרשמתי לטובה מהנסיעה ומתא הנוסעים אבל התאכזבתי קצת הן ההאצה ותיבת ההילוכים האוטומטית שהיא קצת sluggish אבל זו הייתה דוגמא חבוטה מאוד של פרלוד

העיקר שתהיה ידנית

פורסם

שחכת לציין סגנון המוזיקה האיכותי שהיה מצוי ברכב,ואת הרגשה האוטנתית שבעל הרכב העניק לנו תוך כדי סיבוב ציורי בפרוורי העיר :)

Porsche 944 turbo

פורסם
מאיזה שנה בדיוק? אתה בטוח במה שאתה אומר?

בקיצר, אין מצב, וגם אם יש מצב זה יעלה הון תועפות להחזיק אותה.

לגופו של עניין,

אנחנו מדברים על תקציב בינוני לרכב ספורטיבי ראשון, אם נישאר ברמת הפוזה בלבד וההגדרה של "ספורטיבי" במקרה זה היא כך, אז הקופה תעשה את העבודה ולטעמי היא באמת יפה

בן

1. אפשר בהחלט להשיג ב 80 אלף WRX יפה מאד.

2. לי לא ברור שזה רכב ספורטיבי ראשון של פותח השרשור - ירד מ "מפלצת".

3. האמת שכבר לא כל כך ברור לי מה באמת מחפש פותח השרשור.

האר את עינינו, מה באמת חשוב לך, כמה אתה מוכן להשקיע בתחזוקה.

פורסם

ב- 80K אפשר להשיג WRX, אבל WRX זו לא STI (ויחי ההבדל)... :roll:

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

שאני מדבר על מפלצת אני מדבר על MR2 טורבו שנת 94 עם 260 סוסים

מכונית ספורט טהורה למדי.. בכל מקרה זה כמובן לא היה בישראל

אני חושב שאני הולך על פרלוד ושם 6K בצד גיר אם תבוא הצרה..

MR2.jpg

העיקר שתהיה ידנית

פורסם
שחכת לציין סגנון המוזיקה האיכותי שהיה מצוי ברכב,ואת הרגשה האוטנתית שבעל הרכב העניק לנו תוך כדי סיבוב ציורי בפרוורי העיר :)

כן זה נמחק עם הכמעט תאונה שעברנו איתו!

העיקר שתהיה ידנית

• תוכן חדש...