Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש רכב עד 50000

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6158 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני חדש אצלכם.

אני מחפש רכב בתקציב של 50000 ש"ח.

אני אסע בו יום יום 120 ק"מ (כ-2500 ק"מ בחודש), כיוון אחד בעלייה קשה.

בנוסף הרכב ישמש כאחד משני רכבים לנסיעות משפחתיות.

אני רוצה שהרכב יהיה בטיחותי, צריכת דלק נמוכה, אחזקה זולה.

על מה אתם ממליצים ?

רכב עם נפח מנוע גדול (2000) או אפשר גם קטן (1300) ?

המליצו לי על סיטרואן c5/ניסן אלמרה/סובארו אימפרזה/טויוטה יאריס, מה דעתכם ?

תודה מראש

פורסם

ניסאן אלמרה, מאזדה 626, מאזדה 6

אלו רכבים עם מנוע גדול בשביל העליות שיהיה הרבה יותר משתלם בתחזוקה ושאר ההוצאות על הרכב

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

פורסם
ניסאן אלמרה, מאזדה 626, מאזדה 6

אלו רכבים עם מנוע גדול בשביל העליות שיהיה הרבה יותר משתלם בתחזוקה ושאר ההוצאות על הרכב

איך בדיוק מאזדה 6 נכנסת לתקציב 50000?

פורסם

תודה על התגובות.

אשמח להתייחסות לסיטרואן c5.

לא מצאתי פוקוס 2.0 האם הפוקוס הרגילה גם מתאימה לי ?

מה לגביי מיצובישי לנסר שנת 2004 ? היא תחזיק עוד כמה שנות עבודה ?

תודה

פורסם

C5 לא מומלצת בתור "סוס עבודה", פחות אמינה בהשוואה למתחרות היפאניות.

בדומה לרוב הצרפתיות מהשנתונים הללו, עם השנים הדגם מגלה תקלות אלקטרוניקה, תיבת הילוכים וגם בעיות במערכת המתלים. הדגמים החדשים אמינים יותר מהדגמים הישנים, אבל אלה לא יכנסו לתקציבך.

לפי התיאור אתה מחפש סוס עבודה שיהיה נתון תחת עומס יומיומי לא קל, לכן הייתי מסתכל בראש ובראשונה (כמובן אחרי נושא הבטיחות) על אמינות הרכב כפרמטר החשוב ביותר, ובתחום זה היפאניות יתנו לך את הפתרון הטוב ביותר.

ממליץ לך על הונדה סיביק ידנית שנתון 2004, פוקוס 2 ליטר גם אפשרות טובה, אם כי קצת פחות אמינה ממכונית יפאנית.

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

אני אסע בו יום יום 120 ק"מ (כ-2500 ק"מ בחודש), כיוון אחד בעלייה קשה.

אני רוצה שהרכב יהיה בטיחותי, צריכת דלק נמוכה, אחזקה זולה.

חברים, אתם ממליצים על רכבי בנזין עם מנועים 2000 סמ"ק , ויש גם מישהו שאומר שזה יותר משתלם ?- זה אומר שהבחור ישלם יותר מ 1,500 ש"ח בחודש רק על הדלק.

אני ממליץ לחפש סקודה אוקטביה TDI (דיזל)- תחסוך בסביבות 700 ש"ח כל חודש, תקבל רכב חזק, מרווח,בגאז' גדול.

נכון שהביטוח יכול להיות יותר יקר מזה של C5 (משהו כמו של סיויק או מאזדה 3 או 6), אבל 8500 ש"ח בשנה חיסכון על הדלק, לדעתי יכסו את ההפרש בביטוחים , טיפולים ותיקונים (גם רכבי בנזין מתקלקלים).

אגב, אם כבר מישהו אמר "סוס עבודה" - זה בדיוק מתאים להגיד על אוקטביה TDI.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...