Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

"מעבדה מוסמכת"

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6117 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני שוקל לקנות רכב שלא נסע כשלוש שנים, הוא עדיין לא אספנות בהגדרה אבל עוד מעט...

לפי התקנות, אני מבין שהוא צריך לעבור מעין אישור של מכון תקנים או מעבדה מוסמכת, או משהו כזה.

מצד שני, יצא לי בעבר לשוחח עם אנשים שהעלו רכב על הכביש אחרי כמה שנים, והם טענו שלא ביקשו מהם שום דבר מיוחד. מזל?...

בקיצור, אם מישהו מכיר ועבר את התהליך, אשמח לשמוע איך זה מתבצע, איפה, כמה זה גרוע..., מה הדרישות שלהם, וכמה זה עולה.

תודה לעונים, אשמח לשמוע ממישהו שעבר את התהליך על בשרו.

איתן

פורסם

לא כתבת אם אגרת הרישוי שולמה,

אם לא שולמה, לא תוכל להעביר בעלות עד לתשלום האגרת הרישוי ונדמה לי שצריך גם טסט.(תבדוק בתקנות מ' התחבורה)

חוץ מזה, אתה חייב אישור מוסך מורשה לגבי תקינות הגה ובלמים ואז תוכל לגשת לטסט עם בטוח בתוקף ורכב תקין כדי לעבור

כולל בדיקת עשן

בהצלחה

גדעון

פורסם

האגרה לא שולמה, לצערי...

הרכב הוא רכב מענין מאוד, אחרת לא הייתי מתעסק איתו. בכל מקרה, עדיין שוקל אם זה שווה את זה, ובגלל זה הייתי שמח לשמוע ממישהו שעבר את ה"טירונות" הזו...

פורסם

לא מבין מה אנשים ככ מפחדים מבדיקת מעבדה מוסמכת. אני בקרוב אעשה בפעם השניה, בסך הכל מדובר בטסט רגיל עם בדיקת מרחק סרנים ומפשק גלגלים. כל רכב שיעבור טסט ולא עבר תאונה רצינית בחייו יעבור את הבדיקה ללא בעיה.

ד"א, בדיקה כזו עולה 800 ש"ח, ניתן לבצע בכל מכון פרונט מתקדם (כזה שעושה יישור שלדות ובדיקת תקינות לרכבים שחוזרים לכביש לאחר השבתה של הביטוח).

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
מצד שני, יצא לי בעבר לשוחח עם אנשים שהעלו רכב על הכביש אחרי כמה שנים, והם טענו שלא ביקשו מהם שום דבר מיוחד. מזל?

אין כל עניין של מזל, העל תלוי ב-ש.י. של הרכב. רכב שעבר 19 שנים ולא חדש רשיונו מעל שנתיים - מעבדה(למעט אספנות).

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

בקש מבעל הרכב להוציא רשיון , במידה ולא מופיע מעבדה מוסמכת ברשיון שהוצא

לא תדרש למעבדה מוסמכת , שלם את האגרה /חוב העבר טסט ואז אפשר להעביר בעלות .

במידה והרכב הינו ירושה לא תצטרך לטסט לפני העברת הבעלות מהיורש .

בהצלחה

פורסם

יש תקדים לרכב מעל 19 שנה ששנתיים לא ביצע טסט ולא היה זקוק למעבדה?

זאת הרי תוכנת מחשב מאוד פשוטה לסמן רכב כזה בכותרת "דרושה מעבדה" ואני לא רואה איפה יש פה מקום ל"התפלקויות".

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
יש תקדים לרכב מעל 19 שנה ששנתיים לא ביצע טסט ולא היה זקוק למעבדה?

זאת הרי תוכנת מחשב מאוד פשוטה לסמן רכב כזה בכותרת "דרושה מעבדה" ואני לא רואה איפה יש פה מקום ל"התפלקויות".

כן בעבר סיפר כאן בפורום אדם שהחזיר אוטוביאנקי אברט 85 אם אני לא טועה.

לאחרונה קניתי רכב שנת 88 ללא טסט כ 8 שנים והרשיון ניתן ללא מעבדה מוסמכת.

פורסם
מרצדס w124 עם מנוע גדול...

6.9? כמו ב"רונין"?:twisted:

השירוקו נמכרה...עצוב, אבל נכון...

הגיע הזמן לעבוד על החיפושית!

פורסם

ברונין אני לא רואה כלום בעיניים חוץ מ S8 :twisted:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...