Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כמה שאלות בקשר לולנטיין 1

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6129 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם זה מגלה ניידות משטרה בקירבתך בלי קשר למהירות? האם מגלה סמויים?

אם לא, קיים מכשיר שיתריע לי האם יש ניידת בקרבתי? יענו בלי קשר למכשירי האכיפה של המהירות. המכשירים האלו חוקיים בכלל?

תודה לעוזרים.

פורסם

א)כן, המהירות שלך לא קשורה לפעולת המכשיר, זה כמו שתתחבר לאינטרנט ולא תגלוש, אתה עדיין מחובר.

ב) רק אם הם לא לובשים חולצות לבנות. המכשיר הינו גלאי מערכות אכיפה, אם יש להם את הציוד הנכון בניידת תדע אם לא אז לא.

ג) ולנטיין1

ד) לא

פורסם

תודה על התגובה אבל לא הבנת אותי כ''כ...

אישית לא מעניין אותי כל העניין של המהירות וכ'ו, אני רוצה שהמכשיר יתריע לי אם יש בקרבתי ניידת משטרה\סמויים.

במילים אחרות, אני מעוניין במכשיר שיתריע לי על ניידות בלי קשר לאכיפת מהירות.שיתריע לי על כל ניידת בסביבה. כולל ניידות שאין להם את האמצעים לאכיפת מהירות.

פורסם
תודה על התגובה אבל לא הבנת אותי כ''כ...

אישית לא מעניין אותי כל העניין של המהירות וכ'ו, אני רוצה שהמכשיר יתריע לי אם יש בקרבתי ניידת משטרה\סמויים.

במילים אחרות, אני מעוניין במכשיר שיתריע לי על ניידות בלי קשר לאכיפת מהירות.שיתריע לי על כל ניידת בסביבה. כולל ניידות שאין להם את האמצעים לאכיפת מהירות.

מה זה נראה לך גלאי ניידות? אין חיה כזאת.

פורסם

טוב שגם לא הבנת אותו...

לא, זה לא מגלה ניידות בקרבתך. למכשיר אין חוש ראיה אלא חוש גילוי, ז"א הוא מגלה אותות של רדאר ומתריע בפניך

על רדאר קרוב אליך. תאורטית זה גם יכול להיות סתם אות של רדאר ולווא דווקא מכמונת מהירות (היתרון של הוולנטין שהוא יודע

לגלות רק מכמונות מהירות והתראות שווא שלו שואפת לאפס עד ללא קיימות).

הוא מגלה את כל מי שמשדר גלי מכמונת. סמוי,אופנוע,קטנוע,עמוד,רכב וגם חמורים זה יכול לקלוט רק צריך לזווד אותו עם 12V.

לא, לא קיים מכשיר שיתריע לך על ניידת בקרבתך! שאני חושב על זה, מה תעשה עם מכשיר כזה? מה יעזור לך מכשיר

שיתריע לך על ניידת במרחק של קילומטר ובכלל מסתבר שזה שב"ס/כלבנים או סתם טנדר להסעות של השוטרים?

חוקי וכשר למהדרין, החוק אומר "מותר לגלות-אסור לשבש".

* טעמה המר של איכות ירודה נשאר זמן רב לאחר שפג טעמו המתוק של המחיר הנמוך.

* ההתפשרויות של היום, הם הנורמה של המחר

פורסם

הוא לא מצפצף ליד כל ניידת כי הוא לא "גלאי שוטרים" ולא "גלאי ניידות"

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

ובהזדמנות זו אנצל את האשכול ואשאל :

1. מה מחיר הוולנטיין 1 בארץ ומה מחירו בחו"ל (ארה"ב) ?

2. היכן ניתן לרכוש אותו בארץ ? והיכן בחו"ל ? (ארה"ב לצורך העניין - ניו יורק)

תודה !

HU: Pioneer 4900IB Front Speakers: JBL GT06508C Rear Speakers : none

Amp: Infinity 475A Sub: JBL GT5-12

פורסם
ובהזדמנות זו אנצל את האשכול ואשאל :

1. מה מחיר הוולנטיין 1 בארץ ומה מחירו בחו"ל (ארה"ב) ?

2. היכן ניתן לרכוש אותו בארץ ? והיכן בחו"ל ? (ארה"ב לצורך העניין - ניו יורק)

תודה !

בארץ חפש בזאפ יש כמה חנויות שמוכרות אותו (אזור ה3500 שקל)

בארצות הברית 400$ ועוד 23 למשלוח מהאתר הרשמי. מן הסתם יש חנויות שמיבאות את זה, אבל תצטרך לשאול מישהו שמכיר את האזור.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6129 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...