Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6156 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבנתי שבשביל לבדוק כמה קילומטר הרכב נוסע לליטר אז צריך למלא פול טנק, לנסוע כ100 קילומטר,

ואז למלא שוב ולבדוק כמה ליטר יצא.

ואת הקילומטרים מחלקים בליטרים ומקבלים את התוצאה.

העניין הוא שהתוצאה לא ניראת לי אמינה, מכיוון שמתוך ה100 קילומטרים נסעתי (לדוגמא) 60 קילומטר בינערוני, 20 קילומטר עירוני עם מזגן, ו20 קילומטר עירוני בלי מזגן.

זאת אומרת שיש פה כמה סוגי נסיעות שכל סוג נסיעה צורך כמות אחרת של דלק

מה שבסופו של דבר מביא אותי לתוצאה לא נכונה כשאני מחשב את הממוצע שהאוטו שותה.

האם יש דרך אחרת לחשב את התצרוכת דלק, ושהתוצאה תיהיה מדויקת?

פורסם

תיסע 100 ק"מ בלי מזגן ובלי כביש בין עירוני והנה לך תוצאה מדויקת של צריכת דלק עירונית, או סע 100 ק"מ רק בין עירוני עם מזגן ותקבל תוצאות צריכת דלק בבין עירוני עם מזגן

תשמור על הש....רכב, והוא ישמור אלייך :roll:

פורסם
הבנתי שבשביל לבדוק כמה קילומטר הרכב נוסע לליטר אז צריך למלא פול טנק, לנסוע כ100 קילומטר,

ואז למלא שוב ולבדוק כמה ליטר יצא.

ואת הקילומטרים מחלקים בליטרים ומקבלים את התוצאה.

העניין הוא שהתוצאה לא ניראת לי אמינה, מכיוון שמתוך ה100 קילומטרים נסעתי (לדוגמא) 60 קילומטר בינערוני, 20 קילומטר עירוני עם מזגן, ו20 קילומטר עירוני בלי מזגן.

זאת אומרת שיש פה כמה סוגי נסיעות שכל סוג נסיעה צורך כמות אחרת של דלק

מה שבסופו של דבר מביא אותי לתוצאה לא נכונה כשאני מחשב את הממוצע שהאוטו שותה.

האם יש דרך אחרת לחשב את התצרוכת דלק, ושהתוצאה תיהיה מדויקת?

עוז שלום רב !

אתה אמור לקבל ממוטצע שיהיה סביר.

כמעט לא קיים רכב שנסיעותיו הן קבועות.

ולכן כאשר יש חשד לצריכת דלק בלתי סבירה, יש לבצע בדיקת תצרוכת דלק בכל שלושת הפרמטרים, נסיעה קצרה בעיר,ותדלק ובדיקת צריכה.

בדיקה ביו עירונית, תדלוק ובדיקה.

נסיעה משולבת תדלוק ובדיקה.

באם נסעת 100 ק"מ עד עכשו , תדלק שוב, וספק לנו את נתוני הצריכה הממוצעת. וכך נוכל לנתח ולחשבף את הצריכה הממוצעת, ולומר לך אם היא סבירה.

גש לתדלק וחזור עם הנתונים.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

שבוע טוב

100 ק"מ זה לא נותן מדד מדויק

לקבלת ממוצע סע מיכל או שניים

שא ברכה

אמר אחד מחכמי הפורום: המשותף לזול, זוגלובק, וזבל

הוא: הנקניקיה

MARIN MOUNT VISION 5.8

"אם לא תיתן לזה למות זה לא יתן לך לחיות"

פורסם

בדיוק כך, אל תגביל את עצמך למספר קלימוטרים שאתה צריך לנסוע. תדלק את רכבך כרגיל כאשר אתה רושם את קריאת המד אוץ בכל תדלוק ואת מספר הליטרים שתדלקת. לאחר תדלוק אחד כבר תקבל תוצאה שתהיה יותר קרובה למציאות לאחר תדלוקים נוספים.

פורסם
עוז שלום רב !

אתה אמור לקבל ממוטצע שיהיה סביר.

כמעט לא קיים רכב שנסיעותיו הן קבועות.

ולכן כאשר יש חשד לצריכת דלק בלתי סבירה, יש לבצע בדיקת תצרוכת דלק בכל שלושת הפרמטרים, נסיעה קצרה בעיר,ותדלק ובדיקת צריכה.

בדיקה ביו עירונית, תדלוק ובדיקה.

נסיעה משולבת תדלוק ובדיקה.

באם נסעת 100 ק"מ עד עכשו , תדלק שוב, וספק לנו את נתוני הצריכה הממוצעת. וכך נוכל לנתח ולחשבף את הצריכה הממוצעת, ולומר לך אם היא סבירה.

גש לתדלק וחזור עם הנתונים.

בברכה

צביקה

אחלה, אני יעלה לפה תתוצאות בקרוב

• תוכן חדש...