Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6153 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מפגש מצויין הגיעו הרבה חברים לפחות 10 רכבים ,מערכות מצויינות אוכל טוב מה עוד אפשר לבקש.

אפשר לומר שגם בדרום אפשר להיפגש ולהנות ממוזיקה טובה ,נקווה להמשך מפגשים כאלה ביער המלאכים.

למרות שיצאתי קצת מוקדם ובניגוד לרצוני נהנתי מכול רגע,אגב ישראל הסאבים שלך קצת חלשים :-)[קרע לי את האוזניים].

התמונות בדרך..

:-)SUB-JBL 275W

:-)AMP- HERTZ EP-4 380W

פורסם

היה מפגש מהנה מאוד, למרות שהקונספט "על האש" לא ממש מרגש אותי..

נהנתי להכיר אנשים שהכרתי רק לפי הניק ניים כגון ELI_I ו- SROOL ועוד רבים.

שמחתי שעלו דיונים מעניינים במפגש, הדברה אקטיבית/פאסיבית, יתרונות של מוצרים מסויימים על אחרים וכמובן גם חסרונות.

נקווה לעוד מפגשים כאלו.

מנואל.

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

פורסם

זה היה אחד המפגשים הטובים ביותר שהשתתפתי. בחירת מפגש ביער היה גאוני. אנשים נחמדים ולא מבלבלים מוח.

שתיה, בשר ומערכות, מה עוד צריך?

מי שצילם, נה לעלות.

שששששששששש

אני במעקב!!!!!!!

פורסם

שבת שלום,

היה בהחלט מפגש כיפי אך היום חסרים מערכות...

האנשים כיפים והיה אוכל, שתיה ודיבורים.

היה אחלה ואני בטוח שעם הזמן גם שם הרמה תרקיע לשחקים והמערכות שם יהיו טובות מפעם לפעם.

אני אישית מאוד נהנתי לראות את האנשים שמאחורי המקלדת, לצערי לא יכולתי להשמיע עקב השידרוג שלי, אך..

ישראל עשה את שלו וכבר סיים את התיבה שלו.

תודה לכולם היה אחלה, אני אישית נהנתי.

רוני נ.

AUDI A3 2.0t FSI DSG

פורסם

שיט היה מפגש 2 דקות מהבית שלי ולא ידעתי איזה עצבים :evil: :evil: :evil:

עוד יבוא היום וגם לי יהיה Ford Mustang 67'

חסר לי רק כסף זמן מקום כלים וידע.

פורסם

היה מפגש מעולה. היו 18 מכוניות, ספור ובדוק :wink:

מקום מצויין ואחלה אוויר(ה). כן על האש לא על האש, אני חושב שזה מיקום מנצח למפגשי דרום והסביבה.

היה שווה את ה 40 דקות נסיעה.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

חבל שלא יכלתי להגיע - סיימתי לעבוד רק ב15:00 אחרי שלקוחות יפנים שחטו לי את הצורה :?

אבל אני מקווה שזו לא תהיה תופעה חולפת אלא תופעה מחזורית נטו ושבתאריך הבא זה יהיה על יום שאני לא צריך לאמר קונישיוואה או סיונארא או מושי מושי או אריגאטו :-D

מייג'ור טום סאן - מה דעתך להיות רכז מפגשי מרכז?

צריך שיהיה מישהו שידאג להרים את הכפפה לפחות בפעם הראשונה.

איתמר - אם זה צובר תאוצה - צריך לעשות את הדביק של התאריכים מחדש ולהפוך את לוח השנה לשמן יותר.

כן ירבו.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

איזה באסה שהתעוררתי רק ב 3 הייתי בא אני גר בב"ש לא רחוק.. אני בידיוק באמצע התלבטות קניית מערכת היה יכול לעזור לי מאוד להגיע לשם..

לפעם הבאה אני יבוא גם..

אגב וואו איזה תמונות מרשימות יש באמת כל הכבוד..

מערכת בבניה!!! HU: אלפיין 9855.

מגבר: AUDISON LRX 4.1K. מונו: AUDISON LRX 400.1 קומפוננט:CS 265 Rainbow P Vanadium Cross בהרצה! אחוריים: רמקול קואקסיאלי סאב: עדיין לא התקבלה החלטה! חיווט/rca: גם של מי אם לא AUDISON!

פורסם

באמת אחלה מפגש, מהנה מאוד.

שמחתי להכיר חברה דרומיים שלא מגיעים הרבה למפגשי מרכז, אם בכלל.

הרבה שיחות עינייניות על סאונד, סוגי הגברות, יתרונות וחסרונות של מוצרים, וסט אפים שונים.

הלוואי שזהו יהיה הראשון בסדרת מפגשים בדרום

לצערי ישראל (SROOL) גמר לי את הסוללות במצלמה כך שיש לי מס' תמונות מצומצם.

אלי

PIC152.jpg

PIC153.jpg

PIC150.jpg

פורסם

באמת היה מפגש מהנה...מערכות,על האש,חבר'ה כל מה שצריך =]

באמת בסף יצא מקום נחמד מאוד אפילו למפגש!.נהנתי להכיר חברים חדשים!

רק שזה לא יהיה המפגש האחרון בדרום..שיירבו כאלו מפגשים אצלנו!

רדיו דיסק: Clarion DXZ786USB

מגברים:DLS RA-40 מונו-SunDown 1000D

קומפוננט: DLS UP6i

סאב: Ascedant Audio Arsenal 12

• תוכן חדש...