Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שיפוץ חיפושית 1972

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4940 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סחתיין על ההשקעה, המשך לעדכן אותנו!

2 שאלות:

1. דיברת על כך שצינורות החימום יוצרים לחות, זה נשמע לא הגיוני הרי מהמנוע יוצא אויר חם ויבש, לא?

2. איך אתה מיישר את הפגושים המקוריים? הם קשיחים ביותר והבנתי שלא ניתן לתקן אותם אם יש בהם דפיקות בינוניות.

איל

• תגובות 82
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תודה,

לגבי הלחות בצינורות החימום אני לא יודע את הסיבה הוודאית אבל הניחוש שלי הוא שהלחות נוצרת כתוצאה מעיבוי של האוויר בתוך הצינור והפיכתו לטיפות מים (כמו שקורה לבקבוק קר שבא במגע עם אוויר חם מבחוץ ואז נוצרות עליו טיפות).

לגבי הפגושים - הם היו בסך הכל במצב לא רע וגם אחרי שיישרתי אותם הם עדיין לא חזרו למצב המקורי ויש עיוותים. מה שעשיתי הוא לדפוק עם פטיש על הפגוש עצמו (שמתי חתיכת בד כדי לא לשרוט את הניקל). צריך לדפוק מספיק חזק כמה פעמים ויש שינוי. כמובן שזה לא מחזיר את הפגוש למצב המקורי.

פולקסוואגן חיפושית - איכות גרמנית בהישג ידך :lol:

CAR4 - פשוט לבחור את הרכב הבא שלך

פורסם
מישהו מכיר את האגזוזים של חברת JP GROUP ? על האגזוז עצמו מוטבע KADRON ועל המדבקה רשום שהוא מיוצר בדנמרק. האם מישהו כאן מכיר את האגזוז ומה האיכות שלו? - כמובן שמדובר באגזוז לחיפושית 1300...

תודה לעונים.

הרכבתי אחד כזה לפני שנה, לבנתיים ללא כל בעיות. תדאג רק להשתמש בקיט הרכבה חדש ולא בבנדים הישנים אחרת תהייה לך בריחת גזים.

פורסם
תודה,

לגבי הלחות בצינורות החימום אני לא יודע את הסיבה הוודאית אבל הניחוש שלי הוא שהלחות נוצרת כתוצאה מעיבוי של האוויר בתוך הצינור והפיכתו לטיפות מים (כמו שקורה לבקבוק קר שבא במגע עם אוויר חם מבחוץ ואז נוצרות עליו טיפות).

לגבי הפגושים - הם היו בסך הכל במצב לא רע וגם אחרי שיישרתי אותם הם עדיין לא חזרו למצב המקורי ויש עיוותים. מה שעשיתי הוא לדפוק עם פטיש על הפגוש עצמו (שמתי חתיכת בד כדי לא לשרוט את הניקל). צריך לדפוק מספיק חזק כמה פעמים ויש שינוי. כמובן שזה לא מחזיר את הפגוש למצב המקורי.

לגבי הפגוש, אתה צריך להשתמש בפטיש פחחים ולתת תמיכה עם בלוק עץ בגב הפח.

פורסם

מרשים!

אתה מיתקדם יפה מאוד בשיטה הביתית.

לגבי הצלחות גנטים.

הם יצאו מהממות!

אתה צבעת אותם בצבע ניקל?!

באיזה צבע הישתמשת? ספרי מיוחד?

כמה עולה והיכן קונים?!

בהצלחה!

פורסם
הרכבתי אחד כזה לפני שנה, לבנתיים ללא כל בעיות. תדאג רק להשתמש בקיט הרכבה חדש ולא בבנדים הישנים אחרת תהייה לך בריחת גזים.

איפה ניתן להשיג את הקיט ומה הוא כולל?

HEBO, תודה על המחמאות. לא צבעתי את הצלחות מבחוץ אלא רק שטפתי עם סנו רב מתכת שקניתי בסופר. מבפנים שפשפתי את החלודה והבוץ ולאחר מכן צבעתי עם המרייט כסוף.

פורסם

היום פינית לי זמן שהוקדש לטובת בדיקת התקדמות העבודות שמתבצעות על שתי החיפושיות שברשותי. התחלתי בגיחה לפחח שעובד כרגע על החיפושית הוורודה (עדיין) וראיתי התקדמות מינורית עם הבטחה להכנה לצבע עד סוף השבוע. נקווה שאכן הוא יעמוד בדבריו והאוטו יהיה מוכן בשבוע הבא. לאחר מכן חזרתי לביתי וסיימתי כמה פינישים על החלקים שלקחתי מהרכב כדי לקדם את עבודת ההרכבה שעוד תגיע. בצהריים הרמתי טלפון לפחח שעובד על החיפושית הכחולה שלי ולאחר שהוא אמר לי שהוא חזר לעבוד זרקתי הכל וטסתי אליו.

המצב של החיפושית הכחולה (להזכירכם, זו שתמונות מהעבודה עליה נמצאות בתחילת השרשור) לא טוב לצערי. הפסקת העבודה ועונת הגשמים הברוכה לא עשו טוב לפח והיא החלידה במקומות שבהם כבר היה נדמה שהכל טופל. לצערי השאסי לא היה מכוסה טוב במשך כל החודשיים האחרונים ומים הצטברו במקומות בעייתיים מאוד.

חילצנו את השאסי מהבוץ (תרתי משמע) ולאחר שיוף החלודה השטחית נצבעו הפרונט והחלק האחורי מחדש. גם חלקי מנוע שפורקו וטרם נצבעו קיבלו צביעה.

לצערי יקח עוד זמן רב (שלא לדבר על כסף) עד שהעבודה על הרכב תסתיים ובכל פעם צצות ביותר חדשות. :-(

אני יודע שהשרשור קצת מבורדק כי אני עובד כרגע על שתי הרכבים במקביל אבל זה אמור להכניס אתכם לאווירה המוטורית של חיי כרגע :lol:

זהו, לאחר ההתבכיינות הארוכה הזו קבלו תמונות של החלקים שנצבעו מחדש (ששייכים לחיפושית הכחולה/חלודה).

תמונה 001.jpg

תמונה 002.jpg

תמונה 003.jpg

פורסם

אני ממליץ לך אם אתה לא עושה ניקוי חול לפחות תמרח ממיר חלודה לפני שאתה צובע

מכיבן שכרגע מה שאתה עושה , אתה מייצר חממה לחלודה והיא תצא שוב

בהצלחה

הכל באהבה :agrue:

מוזמנים להציץ בשירשור על שיפוץ הטריומף ספיטפייר קבריולט שלי

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=254662

פורסם

vwmaster, תודה על הקישור.

tomi1975, החלקים שנצבעו היו כבר צבועים ביסוד לפני כן (חלקי המנוע) ולכן נדרש רק צבע עליון. כל מקום שהייתה בו חלודה שיפשפתי עד לברזל ואז צבעתי בכמה שכבות של צבע.

תודה על העזרה והטיפים הקטנים ושיהיה המשך שבוע טוב.

פורסם

מתחילים לראות את האור בקצה המנהרה (או אולי זו הרכבת שמתקרבת לעברי).

היום הספקתי לבקר בשני המוסכים ויצאתי מעודד חלקית.

החיפושית הוורודה כבר צבועה ביסוד ומחר תעבור צביעה. לאחר מכן ישאר רק לזפת את הרצפה ולהרכיב הכל (גומיות, ניקלים, מושבים וכו').

החיפושית הכחולה עדיין לא מתקדמת אבל מבחינה מכאנית יש התקדמות והיום היא הוכנסה למוסך לטובת הרכבת מערכת בלמים חדשה: משאבה, צינור ברקס מרכזי קשיח וצינורות גמישים.

צרפתי תמונה של החיפושית שהייתה ורודה ובקרוב תיצבע בצבע חדש שהולם אותה הרבה יותר.

IMG_2914.jpg

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

בשעה טובה, סיימתי את השיפוץ של החיפושית 1969 ה-?????

צהובה!!!

אני מגיע איתה היום למפגש של מועדון החיפושיות, הכיבוד עליי. שמה החדש יהיה - yellow submarine

(אבא שלי הציע את השם והוא דווקא מתאים)

צירפתי תמונה לטעימה...

Picture.jpg

פורסם
בשעה טובה, סיימתי את השיפוץ של החיפושית 1969 ה-?????

צהובה!!!

אני מגיע איתה היום למפגש של מועדון החיפושיות, הכיבוד עליי. שמה החדש יהיה - yellow submarine

(אבא שלי הציע את השם והוא דווקא מתאים)

צירפתי תמונה לטעימה...

לא לשכוח תמונות.

אם שותים לא נוהגים.

• תוכן חדש...