Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סט תמונות קצרצר - Ford Probe 2.2T

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6126 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סט תמונות קצר לחבר טוב שרכש רכב מיוחד מסוגו בארץ, תתחדש! בקרוב הבחור יגיב בנושא.

3856812327_090a48d537_o.jpg

3856806225_7a7e2dc504_o.jpg

3856801489_6e813d6780_o.jpg

3858793945_f7aab2fc83_o.jpg

3856806217_cc39f03cc8_o.jpg

:)

פורסם

אוטו מגניב! פעם ראשונה שומע שיש כזה בארץ. רכב הזה מבוסס על אותה פלטפורמה כמו מזדה MX-6 ו-626. הרכב החליף את פורד קפרי.

מנוע 2.2 בדגם אטמוספרי הפיק 110 סוסים, אולם הדגם הגודש הפיק כבר 145.

קיימת גם גירסא עם מנוע V6 בעל 140 סוסים. למנוע ה-2.2 יש יחס דחיסה נמוך יותר בהשוואה לרוב מכוניות בעלות נפח כזה בשנים האלה, 8.6, לדגם גודש עוד פחות - 7.8. מנועים מצויידים בהזרקה רב נקודתית.

אם עיני אינן משקרות האקזמפלר הספציפי זקוק לצבע כללי דחוף.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אהבתי את עיצוב הרכב, פחות את סוג הגיר ;)

רק צריך להוריד את הסמל מאחורה והוא פתור מכל דו"חות החנייה בישראל :D

פתגם סיני אומר: "אנשים ג'אחרים מזהים תגובות כג'אחריות."

פורסם

רק לי נראה שהיא מזכירה דגם אחד של פונטיאק (אולי גרנד פריקס ) ?

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

כי שוטר/פקח לא יידע מה לרשום בסעיף: "סוג רכב".

עם ההיכרות שלי עם הסיוויק (בניד פור ספיד) הייתי אומר שזה אוטו לא רע גם לסיבובים :wink:.
פורסם

לגבי שוטר אתה טועה, יש להם מסוף שמאגר המידע בו לקוח מהמאגרים של משרד הרישוי. לגבי פקח עירייה כן.

TOYOTA RAV4 2.5 HYBRID LIMITED

פורסם

בערך בתקופה שניסאן ייבאו את ה SX200, פורד הביאו את הרכב הזה.

ככל הזכור לי הובאו איזה 10 יחידות.

בשנים האחרונות כולן נעלמו אחת אחרי השניה, כיף לראות שיש עוד לפחות אחת במצב... טוב, נו, נקרא לזה סביר פלוס?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

מצטער, אבל נראה שהרכב, ובעיקר הצבע, לא זכו לטיפול מסור במשך חייהם. ראיתי רכבים פשוטים בהרבה עם צבע מקורי במצב טוב פי כמה. חבל מאוד, אבל התמונות טובות.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

אם זה 2.2T (טורבו ?) וידני - מכאנית מעניין (שיפורים וכו)

אבל תאכלס נדיר או לא זה רכב מכוער מכל כיוון שאני מסתכל עליו ואפילו הוא לא מספיק מכוער כדי לאמר יפה (ע'ע יונדאי אטוס, האמר וכיו'ב)

דעתי.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • תוכן חדש...