Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6147 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשילוב להילוך רוורס (גיר אוטומט) כשהמנוע חם בעיקר, ההילוך לא משתלב.

לפעמים אני צריך לתת הרבה גז ואז יש דפיקה חזקה וההילוך משתלב.

רציתי להדגיש שזה קורה בעיקר ברוורס ולפעמים בקיק דאון מרביעי לשלישי.

בתודה מראש לכל העוזרים.

פורסם

יכול להיות שניקוי מוח והחלפת אטמים שלו יכולה לעזור. כדאי לגשת למכון גירים ולאבחן. קשה מאוד דרך הפורום לדעת איזה בדיוק חלק התקלקל.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
לפני שאתה הולך לשפץ את הגיר הייתי מנסה קודם להחליף את השמן והפילטר{של הגיר}.

חשבתי להחליף שמן ופילטר, אבל אחרי חיפוש מעמיק בפורום קצת נלחצתי כי אין לי מושג מתי החליפו פעם אחרונה ולא בא לי

להשבית את הגיר בידיים.

יש אפשרות לנקות את המוח לבד?

פורסם

תלוי מקישורים שלך. אם תשיג מדריך שירות של גיר הזה, יש לך תנאים ויש לך באמת ידיים טובות וחוש טכני - יש לך סיכוי.

סט אטמים לגיר יכול לעלות כ-200~300$, כלומר לעלות בסביבות 1K ש"ח כולל משלוח ומע"מ. עבודה כזאת של ניקוי מוח עוה עוד כ-500ש"ח.

ממליץ לבדוק אפשרות של עבודה כזאת במכון גירים. זה יעלה קצת יותר מעבודה עצמית שלך, אבל יהיה אחריות. הבעייה בגיר אצלך לאו דווקא בגלל מוח, במכון טוב יוכלו לאבחן ממה נובעת הבעייה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תוכן חדש...