Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6165 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול התחילו צפצופים מתא הכפפות, מישהו יודע ממה זה נובע?

עוד דבר אחרי זה בזמן שאני מעביר את ההילוך למצב N או P אז הטורים של האוטו עולים ויורדים, לפעמים זה קורה ולפעמים לא.

בנוסף אחרי שני המקרים האלה, אתמול גם נכבה לי האוטו באמצע הכביש, ולא התניע, לאחר מכן, חיברנו למצבר קבלים והטענו אותו קצת ואז האוטו התניע אבל המנוע היה על חום מלא, אז כיביתי אותו ובאתי יום אחרי, יום אחרי הרכב הניע בפעם הראשונה ונסעתי, אבל פעם השניה שניסיתי להתניע הוא לא התניע. הבנתי שרוב הסיכוייים זה מצבר, אבל מכר אמר לי לבדוק אם נוזל מים מהאוטו של הרדיוטור, ואם כן זה בעיה במשאבה של הרדיטור..כמו שהבנתי ממכר אחר, הוא אמר שאם הנעתי בפעם הראשונה ונסעתי אז הבעיה היא לא במשאבה של הראדיאטור/הראדיוטור

חשוב לציין שאני לא מכיר את האוטו, ואין לי נסיון איתו מהעבר, אני לקחתי את האוטו מקרוב.

מישהו פה יכול לעזור לי קצת, אם הוא מכיר את הבעיות?

תודה מראש!

• תוכן חדש...