Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6159 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אתמול נסעתי בכביש עפר, וללא הבחנה נכנסתי לבור די רציני.

כתוצאה מכך נשבר לי חלק פלסטיק אשר נמצא מאחורי הגלגל הקדמי ימני.

לא יודע בדיוק איך להגדיר את החלק ומה תפקידו אבל אני מקווה שתוכלו להבין למה כוונתי.

מאחורי הגלגלים (אם זה בגלגל הקדמי אז החלק מאחורי ממש, לכיוון פנים הרכב ולא לכיוון תא המטען) ישנו פלסטיק אשר סוגר ומפריד בין הבית של הגלגל לשאר הרכב, חלק ממנו נשבר, השאלה עד כמה הדבר יכול להשפיע על הרכב והאם בכלל יש טעם להתעסק עם תיקון שכזה?

תודה על העזרה.

פורסם

כן רק שעוד לא יצא לי לצלם, אם התמונה הבאה עדיין לא תהיה מובנת אני ירד עוד מעט לאוטו לצלם תמונה יותר ברור

אני מדבר על הפלסטיק השחור שמסומן בחץ לבן, נמצא מאחורי הגלגל.

fiat_grande_punto_competition.jpg

פורסם

גם ללא החלק הזה הרכב יתפקד ללא תקלות.

אם אתה לחוץ עמוני, גש לחלפים ורכוש אחד חדש כולל הרכבה על המקום, ממש מספר דקות. ארבעה ברגים ואתה יכול לישון בשקט.

שבת שלום

Golf 2008 MK5

פורסם

אכן בטנה. חלק שמשמש להגנה על הטמבון ושאר הירקות מפני אבנים\חול\...

ניתן להחלפה ולא משפיע על תפקוד הרכב אבל אני הייתי מציע לך לבדוק שדבר אחר לא "נדפק" ברכב... אם מכה מבור הגיע למקום הזה שהוא באופן יחסי גבוהה אני הייתי בודק שלא נגרם נזק אחר..

בהצלחה ידידי ושבוע טוב!

• תוכן חדש...