Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6173 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב.

אני, משפחתי וחברתי מתכננים בקרוב טיול לסלובניה. אנחנו מתכננים לשכור דירה ורכב וליסוע בעצמנו ולבקר באתרים ולראות נופים.

רציתי לקבל כמה טיפים בנוגע לטיסה לשם(מה כדאי לדעת, אולי מחירים זולים של שכירות רכב/דירה) ומאוד אשמח לקבל מידע על מקומות מעניינים(נופים יפים, אטרקציות, אולי לונאפרקים למיניהם(אם יש) ופארקי מים).

יש לציין שאנחנו לא נוסעים לשם במטרה לחפש לונאפרקים ופראקי מים אבל אם יש איפשהו משהו גדול ואיכותי אז הייתי שמח לבקר שם.

אני עדיין לא יודע באיזו עיר נגור ככה שאין עדיין טווח של מקומות שנגיע אליהם אבל בכל זאת אשמח לקבל מידע

לגבי כל סלובניה.

כמו כן אשמח לשמוע גם על ערים מעניינות, מסעדות טובות או זולות או מיוחדות במקומות שונים ובקיצור מקומות שיכולות לעניין אנשים שבאים מחו"ל.

תודה רבה לעוזרים!

פורסם

אין לי נסיון עם סלובניה, לכן לא אוכל לתת מידע ספציפי על המקום.

מה שכן אוכל לומר, מנסיון של אלפי קילומטרים ברחבי אירופה בשנה האחרונה, הוא שאני ממליץ לשכור את הרכב מחברה גדולה ולא מסוכנות מקומית. זה יעלה יותר, אבל במקרה של אירוע בלת"מ יהיה לך גיבוי ושירות נורמלי עם פריסה רחבה ובאנגלית. בדוק את אתרי האינטרנט של Sixt, Budget, Hertz, Europcar, Avis ודומיהם ותראה מה הם מציעים.

אופציה נוספת לגבי השכרת רכב היא לפנות לחברת "אופרן" הישראלית. הם יכולים לעשות לך הזמנה דרך סוכנות מקומית ובמחיר נח, אבל עם גיבוי מלא ודובר עברית בעת הצורך.

בהצלחה.

• תוכן חדש...