Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6048 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב,כאשר רציתי להפעיל חימום (לטובת ניקוי שמשה מאדי מים,בלילה) בפיאסטה שלי,המזגן המשיך להוציא אויר קר,ולמעשה לא רק שהחימום לא עבד אלא גם הקירור המשיך לעבוד כרגיל.

חשדתי שהחלק שמחליף בין חום לקור מנותק או משהו אז פירקתי את הרדיו והוצאתי את היחידה של שליטה על מערכת המיזוג באוטו ואני רואה שהציר כן מסתובב. אם המזגן היה פשוט לא מחמם,הייתי חושד ברדיאטור חימום תקול או בברז שליטה שלא מגיב ונשאר סגור,מכיון שהמזגן ממשיך לקרר,אני חושד בחלק שנותן פקודה,הסוויצ' המכני שאמור להעביר מחום לקור וכו (ד.א איך הוא עובד?)

לעניינינו,איך אני יכול לסדר את הבעיה ולאבחן איפה הבעיה שלי? ברשותי ספר של היינס שממש עזר בפירוק החלק עצמו,אבל מכאן ועד לאבחנה אין התיחסות בסגנון מזגן לא מחמם זה אומר שא' ב' ג' תקולים.

תודה מראש והמשך ערב מהנה,אסף.

פורסם

א. להוריד אדים משמשה קדמית עדיף עם המזגן כאשר בורר מצבים מכוון כלפי השמשה.

ב. אין קשר בין חימום למיזוג אלו שתי מערכות נפרדות .

ג. לצורך הפעלת חימום אל תפעיל את המזגן .הפעל מאורר מפוח ומתג חימום.

פורסם

כדי לבדוק כמו שצריך תעשה כמו שיוסי אמר תבדוק את החימום נטו בלי מזגן ,כשהמנוע קצת חם אחרת תקבל חום בינוני בהתחלת נסיעה. אם עדיין לא עובד יכול להיות מאוד שהברז תקוע על מצב סגור , למה פסלת את האפשרות?

פורסם

שלום,לאחר שבדקתי שוב התוצאות הן ככה : גם שהמנוע חם לאחר נסיעה ממושכת עם מזגן,ברגע שמעבירים את סוויצ' הפיקוד לחימום ומכבים את המזגן,ע"י לחיצה,לא יוצא אויר חם,אלא אויר קריר . שלוחצים על הכפתור של המזגן כשאנחנו עדדין על חימום בסוויצ' הפיקוד,המזגן מקרר וניתן לחוש בכניסת המדחס לפעולה. מכך אני מסיק שמה שלא יהיה,יש בעיה בסוויצ' הפיקוד. מישהו יודע איך עובד הדבר הזה מה לחפש ואיך לתקן? תודה מראש,אסף.

פורסם

הלכת רחוק מדי,רוב הסיכויים שרדיאטור החימום סתום תבדוק בקיר האש כאשר החימום מופעל אם צינור הכניסה וצינור היציאה חמים ,במידה שאחד חם והשני תעשה שטיפה לרדיאטור חימום.

פורסם

יורי כיוון אותך נכון . שאלה, האם החימום פעל קודם או בעבר במכוניתך ? , אם לא אולי ניתקו את צינורות המים למקרן הפנימי.

איש באר שבע שמאוד אוהב אותכם

פורסם

היי יורי,אני לא חושב שהלכתי רחוק מידיי... מן הסתם כשמעבירים לצב חימום לא יתכן שהמדחס ימשיך לעבוד והמזגן ימשיך לפלוט אויר קר,לכן אני סבור שהמתג לא מתפקד... אני אשמח אם תאיר את עיניי בנוגע לאיך הבורר מתפקד

תודה ולילה /בוקר טוב,אסף.

פורסם

תבין שאתה מערבב בין שתי מערכות שונות.החימום והמזגן הן מערכות שונות.דבר ראשון בדוק אם החימום בפני עצמו פועל ללא מזגן.אם החימום פועל אז יכול להיות שברכב שלך אין בכלל ברז חימום אלא מדף שנפתח או נסגר שקובע את טמפרטורת התערובת חם\קר.לפעמים יש בעיה בכבל שפותח או סוגר את המדף הזה והוא נתקע על אויר קר.

אורי

פורסם

דבר ראשון תיבדוק שראדיאטור פנימי לחימום מחובר כמו שניכתב , אחר כך תיבדוק את היתר , כי יתכן שלפני שקניתה את הרכב ניתקו את הרדיאטור.

יהיה טוב, רק לא ידוע למי ומתי .

פורסם

תבדוק את הברז החשמלי

תשים את הבורר בין חום לקור, ותקשיב לברז

אם אתה שומע נקישות, אז הברז תקין

תבדוק גם אם בצינור שמוביל לתא הנוסעים ( אם אתה מסתכל מקדמת הרכב זה הצינור הימני ) חם ( כמובן אחרי הברז )

יניב

פורד מונדאו סטיישן 2011

פורד פוקוס 5 דלתות 1.6 2008

פורד פיאסטה 2000, כבר לא רכב כל כך פשוט...- נמכרה:cry: אבל עדיין עונה על שאלות

• 4 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

שלום לכם

אודה אם תוכלו לעזור לי בנושא הנ"ל

החלפתי ברז חימום אחד ולא יצא לי חום באוטו,הלכתי לחשמלאי שטען שהברז לא תקין.

החלפתי שוב במסגרת האחריות והיה חימום,לאחר שעתיים שוב ניסיתי ולא יצא חימום.

האם יש למישהוא רעיון או פיתרון??

פורסם

כדי לבדוק את הברז צריך לחבר פלוק חשמל למגעים של הברז, ולהזיז את הבורר של חום קור כמה פעמים .כל חשמלאי או מזגניסט יבדקו את העניין הכי טוב שתבקש ממי שהתקין לך את הברז שיבדוק את העניין עד שתטופל הבעיה.לי יצא להחליף את הברז 3 פעמים במוסך שהחליף לי אותו עד שהיה ברז נורמלי, כנראה שמביאים אותם משיפוץ או משהו.

• תוכן חדש...