Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6173 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ,

לאחרונה לאחר תאונה הוכרז הרכב שלי כאובדן גמור (total loss).

עוד לא קיבלתי את הערכת השמאי באופן מלא - אך ככל הניראה זה יהיה אובדן גמור להלכה (יתוקן ויעלה על הכביש שוב).

האם במקרה הנל יש צורך בבקשה להחזר אגרת רישוי רכב? האם בכלל המקרה הנ"ל רלוונטי לבקשה הזו?

בהסבר באתר משרד הרישוי רשום:

"בעל רכב גנוב או רכב באובדן גמור ימסור את פרטי חשבון הבנק לחברת הביטוח. החלק היחסי יוחזר לחשבון הבנק."

אך לא רשום אם זה נעשה באופן אוטומטי או שיש להגיש להם משהו , וע"י איזה ביטוח זה נעשה - חברת הביטוח המקיף או החובה ?

תודה רבה על העזרה וההכוונה.

פורסם

בלבלת את המושגים.

יש אובדן גמור - הרכב מורד מהכביש ונמכר לגרוטאות.

יש אובדן להלכה - הרכב נמכר לסוחר שכנראה יתקן אותו ויחזיר אותו לכביש.

אם הרכב מוגדר כאובדן גמור אפשר לקבל חזרה את אגרת הרישוי. דבר עם סוכן הביטוח שלך, הוא כבר ידע מה לעשות. קח בחשבון שזה לוקח כמה חודשים.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

ז"א אומרת שבמצב שלי (ככל הניראה) שהוא אובדן להלכה, אין שום החזר?

אין לי סוכן ,

עשיתי את הביטוח ישירות דרך מוקד מכירות לביטוחים.

הביטוח חובה הוא כלל

וביטוח מקיף + צד ג' הוא AIG

מול מי אני אמור לשאול על זה?

פורסם

אם ביטחת מקיף דרך AIG אז הם הכתובת לשאלות שלך.

אני לא רוצה להטעות אותך לגבי ההחזר במקרה של אובדן להלכה. אני לא בטוח לגבי הנושא הזה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

באובדן להלכה למיטב הבנתי אתה פשוט מעביר בעלות לחברת הביטוח, הם מוכרים את הגרוטאה כמו שהיא לסוחר חאפר, החאפר מתקן במוסך חאפר במזומן ומוכר לפראייר תורן.

כולם מרוצים חוץ מהאחרון.

השאלה היא אם חברת הביטוח צריכה לשלם לך את החלק היחסי באגרה. ההגיון אומר שכן (כדי שמצבך הכספי יהיה כמו באובדן גמור אמיתי) אבל ביטוח והיגיון לא תמיד הולכים יחד.

תתקשר ל-AIG ותשאל מה הפרוצדורה.

אני מאוד ממליץ לך להקליט את השיחות שלך איתם, שיהיה.

אתה לא חייב להודיע להם שאתה מקליט, וההקלטה חוקית וקבילה כראיה משפטית (כי אתה צד לשיחה ומודע להקלטה). תהיה בטוח שהם מקליטים.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם
באובדן להלכה למיטב הבנתי אתה פשוט מעביר בעלות לחברת הביטוח, הם מוכרים את הגרוטאה כמו שהיא לסוחר חאפר, החאפר מתקן במוסך חאפר במזומן ומוכר לפראייר תורן.

כולם מרוצים חוץ מהאחרון.

רכב, אשר הוגדר ע"י שמאי כאובדן להלכה, לא יכול להיות מתוקן במוסך חאפר.

רכב שכזה חייב להיות מתוקן במוסך מורשה משרד התחבורה וכן חייב לעבורה תקנה 309 לאחר התיקון.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

הסיפור המלא הוא כזה:

אחרי התאונה לקחתי את הרכב למוסך הסדר של הביטוח - חיכו להגעת השמאי , ואחרי הגעתו אמרו לי לבוא להיפרד מהאוטו כי הוא טוטל לוס ונשלח לפירוק- הגעתי למוסך ופיניתי את החפצים האישיים מהרכב.

לאחר יומיים בעל המוסך מתקשר ושואל איך הרכב , עניתי בכנות שהרכב במצב מצויין מכאנית ולפני כשבוע עבר טיפול מקיף ותיקון ב 3000 ש"ח.

כשהוא שמע שהרכב במצב טוב הוא שאל אותי אם אני רוצה לעשות איתו קומבינה שהרכב יהיה כביכול בנזק של 45 אחוז מערכו שישולמו לי ע"י החברת ביטוח והוא ישלם לי את ה 55 אחוז הנותרים.

סיברתי להצעה זו ואמרתי שמה שהשמאי יחליט זה מה שיהיה.

אחרי כשבוע הוא שוב ציצלצל ואמר שהוא עשה את הפרוצדורה דרך הביטוח והוא קנה מהם את הרכב, והוא ביקש שאני שאביא לו את המפתחות ספייר.

• תוכן חדש...